- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja kupuje i szatke i świeczke, chociaż obie strony pytały czy nie kupić. Wole sama.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale moja dziś była marudna po kąpieli , dałam hej jak zwykle cyca prawie usnela i po godzinie oczy jak 5 zł dałam ha sebkowi uśpił ja , gdy włożyłam ja do łóżeczka znowu oczy otwarte i ryk , potem cyc nie pomógł tylko kołysanie na rękach i padła niedawno
Chyba od cukinii ja brzuszek bolał bo dziś do obiadu dodałam pierwszy raz
No normalnie nic nie mogę jeść bo ona na wszystko zle reaguje porażka!!!
Koticz jagoda jest udana
Wiewiórka może Szymon ulewa bo może za dużo zjada albo za często
kika życze Ci żeby to już była koncówka problemów brzuszkowych, u nas się skończyło i powoli wprowadzam rózna produkty. W niedziele na komunii jadłam nawet trochę młodej duszonej kapustki, tak mi się chciało
pediatra mi pozwolił powoli próbować wprowadzac mleko krowie do mojej diety jak młody skończy 4 miesiące. Ale ostrożnie, żeby go nie obsypało.
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
w piątek byłam z tym u pediatry, powiedziała, że jak ulewa takim samym mlekiem jakie wypiła, tzn., że się przejadła, a jeśli przetworzonym, tzn., że jej układ pokarmowy jeszcze świruje
a w ogóle, to znowu mi wymyślała jakiegoś chirurga jak jej nie przejdzie, ta baba już mnie denerwuje, nawet nie próbuje znaleźć rozwiązania, zagęszczacz kupiłam za radą dr google
wiewiórka, a Szymon dobrze przybiera na wadze, bo jak tak, to nie ma się czym martwić
no właśnie po 1,5 godzinie potrafi się ulać takim samym mlekiem co zjadł a nie takim serkiem. Czyli już wyszytsko jasne. Musze mu mniej dawać
Przybywa ładnie.Już 5600
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A co to jest ta szatka do chrztu?
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to ładnie Ci przybiera.Moja na mm też zaczęła rosnąć,myślę,że podwoi wagę urodzeniową do 6miesiąca życia,tak,że ja jestem spokojna
Lafi heh jeszcze się za żelazko nie chwyciłam,stary jutro chyba będzie w golfie chodził
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas po chrzcie, mam wyjęte 3 dni z życiorysu jak znajdę aparat to si.ę wam pochwalę zdjęciami stołów bo sami z R. wszystko robiliśmy
Po chrzcinach moja mała miała włączony alarm, albo się wystraszyła tylu obcych ludzi albo nie wiem co jej było, płakała mi w niedzielę i poniedziałek, dziś tylko trochę pomarudziła, może jutro już odpuści jej.
nie nadrobię was, bez szans mam nadzieję od jutra na bierząco być
spadam spać, dobrej nocki
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i nie poprasowałam nic jak się od kompa oderwałam to było już po północy...może dzisiaj mi się uda...
Miłego dnia!!!
Aksa załóż konto na Facebooku choćby lipne
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Koticz szatka - to ta koszulka (czy chusteczka w zaleznosci od regionu) co sie kłądzie na dziecko podczas chrztu.
Ufolka młoda tez musiała odregowac stres
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas dwie pobudki w nocy , myślałam że będzie gorzej po wczorajszym wieczorze
Ufolka koniecznie wstaw fotki waszego dzieła
koticz tylko się nie zadrapcie
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
koticz no myslałam o tym fb bo bym sobie was pooglądała ;P ale czy ja się tam odnajdę jak będę miała chwilę to podejmę walkę
ja dziś idę na zakupy, do gina i jeszcze parę papierkowych spraw załatwić chce się urwać z domu ok 13 bo na 17.30 mam gina i mój P. zostaje sam z małym ale jestem ciekawa jak będzie to moje pierwsze wychodne hehehe ale się ciesze już się z kumpela umówiłam do towarzystwa
koticz też zakładałam ten woreczek ale na chłopca chyba łatwiej
ufolka fajnie, że jesteście już 'po' oby malutka się uspokoiła - moj też ma jazdy jak się zwali dużo ludzi poźniej niespokojny jest i pewnie po chrzcinach będzie to samo
mamusie już po chrzcinach które robiły w lokalu - jak wasze maluszki to zniosły??? bo ja się obawiam, że pierwsza się ulotnie z tej imprezy bo mały nie lubi obcych miejsc i jak tak dużo ludzi jest...
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja wczoraj nie mogła oderwać wzroku od niemieckiego disco polo dziś opera :/ lubi też reklamy ....
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
próbowałam dać małemu grzechotkę do rączki ale nie chce chwytać patzry uśmiecha się do nich ale do rączki nie wezmie
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a w jego pokoiku mam przewijak i zawsze się zagapia na ścianą na której jest tapeta taka zielona w owieczki i krówki zawsze się na nią patrzy uspokaja a ostatnio nawet gaworzy ;p
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
mała się sama właśnie usypia, więc matka na forum
Koticz z tymi woreczkami to niestety tak jest, ja mam kupione w domu i siedzą, bo zanim uda mi się zapełnić jeden to zmarnuję ze 3;/ dobrze, że to nie drogie chociaż.
Aksa tak, załóż konto na facebooku!!!
Kika Zosiek też czasem się w tv zapatrzy, zwłaszcza tutaj-u rodziców jak jakieś dzikie disco-polo jej włączają