BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 7 miesiąc temu #657895 przez Paulina 77
Andzia ale macie wszystko regularne. U nas niestety tak nie jest. Nie wiem, co mnie czeka za 10 minut...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #657897 przez Panika992
Bry
Ja na szczescie nie potrzebuje wkladek juz, nie leci mi juz, tylko jsk maly ciagnie. Nawet laktatorem jz nie moge odcisgnac cos:/ale jak Olek sie dossa to plynie mleczna rzeka.
U nas na bank jest skok rozwojowy. Maly os 2 dni prawie nie spi w nocy, ciagle by jadl... masakra.
Teraz Olo sobie lezy i gada a ja pije kawe.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #657947 przez 25malinka
Hej wczoraj byliśmy u świrków,siedzielismy na dworze była piękna pogoda wiec napalili grilla,potem poszliśmy do koleżanki na 2 h ,bo mieszka nie daleko a mala uspilam i swirka jej pilnowala,wrocilismy wszyscy do domu dziś o 7 rano :)

U nas dzień wygląda podobnie jak u Was,ok 6 mał wstaje,je i się bawi potem usypia i budzi się przed następnym jedzeniem i znow zabawa,jak jest cieplo to idziemy na podwórko i znow zasypia,o godz 19,20 kąpanie witaminki,butelka i usypianie,czasem zasypia od razu czasem o 22 zależy...

11 lata 7 miesiąc temu #657962 przez Lafi
To u nas z rytem dnia prawie jak u was :) wiec juz nie jest źle, do usypianie czesto trzeba suszarke, teraz Wiki leży na lerzaku i kupala ciśnie ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #658025 przez andzia_zg

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 7 miesiąc temu #658045 przez kika1985
Chciałam dać małej ściągnięte mleko a ta w ryk , nie chce butli w ogóle przy cycku się uspokoiła
Wiec z wesela nici , dziś zadzwonię i powiem ze nas nie będzie

Mala dziś marudna , jeczy

Andzia ale macie wszystko poukładane u mnie każdy dzień inny tylko wieczory są pobodne po 18 marudzenie , po 19 kąpiel , cycek , sen

11 lata 7 miesiąc temu #658087 przez aksa
kika hehe u mnie wieczor podobny 18 marudzenie 19 kąpiel pozniej śmiechy następnie wielki ryk (codziennie tak jest nie wiem czemu) chwilka przy cycku i butla --> sen

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #658092 przez koticz
u mnie też jest stały rytm :) wstajemy koło 7 są oczywiście wyjątki młoda jest aktywna po 2.5-3 godziny potem śpi od 30min do 1 h i tak przez cały dzień.O 19kąpiel,butla,bajka sen i śpi do 3 potem do 5 i o 7pobudka.Dziś np obudziła się dopiero o 6 (zasnęła koło 20) i od 7 do 9:40 zasnęła 30min temu.Na spacerku śpi póki chodzę,jak siadam na ławce o od razu wstaje ;)

Witam Was u nas dziś ciepło (25st) ale bez słońca

Muszę w tym tyg iść z młodą na morfologię i na badanie moczu.Biedulkę będą kłuć :(

Wczoraj ją położyłam na brzuszek to podkuliła nóżki.Główka standardowo leżała ale dupka u góry i opierała się na kolankach :)

Ooooo wstała :)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 7 miesiąc temu #658204 przez Depeche
Kinga2424 napisał:

Depeche napisał:

allegro.pl/sukienka-balowa-slub-wesele-k...104-i3242908710.html
chyba zalicytuje dla LAury, na chrzest malego

Gratulacje wygranej licytacji:) Będzie ślicznie wyglądać:)

Zamierzam jazabrac do fryzjera ( hahaha kto tuma byc chrzczony, ale jak byla chrzczona byla w zasadzie lysa, chociaz miala tez dluga kiece ), zeby jej taka korone z warkocza zrobil. Tylko czy pojdzie, bo boi sie strasznie, a ja nie potrafie takiego czegos zrobic.

11 lata 7 miesiąc temu #658206 przez Depeche
Kinga2424 napisał:

Depeche napisał:

Kupilam wlasnie na grouponie 30 szt gumek ;-)

Hmmm... ciekawe, czy w któreś znajdzie się jakaś dziurka :silly:

KINGAAAAAAAAAAA znam Twoj adres, to Ci podrzuce! Nie kracz!

11 lata 7 miesiąc temu #658215 przez Depeche
Aksa, ja tez chetnie zakonczylabym juz karmienie cycem. Wcale to nie jest fajne, no ale maly raaaaczej latwo nie odpusci. Moze cos zjadlas jak sie prezy. Ja wczoraj zjadlam salatki troszke z majonezm , jak narazie nic. Jem juz pomidory codziennie, jest ok.

Kika, Ty nawet nie wiesz co my wyprawiamy, zeby dac Kubie mm. Je tak z 60 ml przed kapanie ( wiecej nie zje) i musi mu dawac m. , bo ode mnie nie wezmie.Wije sie jak zmija, pluje, dlawi sie. Mysle, ze po prostu to sa takie male cycaki i sie przytulac chca. Wnerwia mnie to, bo nic nie moge zaplanowac, juz kilka dni mam nieodkrzune, bo niestety na mojego odkurzacz dziala bojowo ( ku.wa a jak na psa dziala, az sie trzesnie osiol jeden).

Lusiaczek moj tez tak ma, idzie niby spac, ja cos zaczynam robic , aten za 5 min. juz wyspany.

Bylismy na spacerze , zlapala nas burza, susze gacie, na szczescie mialam folie na wozek, wiec maly dalej spi.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #658234 przez aksa
Depeche no właśnie to nie jest to że ja coś zjadłam nowego,tak jest ciągle z tym jego biednym brzuszkiem, a jem tylko gotowane, żadnych eksperymentów nie jem..ehh nie wiem dziś mu nie dam wcale butli zobacze jak będzie

kupiłam mojemu allegro.pl/przytulanka-welurowa-z-grzech...ono-i3251127947.html :P koleżanki synek ma coś takiego i dosłownie się z tym rozstawać nie chce tylko się wtula w tą szmatkę i go to uspokaja może mojemu też się spodoba bo na razie tulić się lubi do pieluchy tetrowej :S

a wasze dzieciaczki lubią smoczki?? bo moj dosłownie gardzi smokiem :dry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 7 miesiąc temu #658306 przez Gosia27
Ręce mi opadły,Zosia spada z wagi. Nie wiem co robić,czy jak robić żeby było dobrze. Pediatra dziś rozłożyła ręce. Przyspieszylam wizytę u kardiologa. Mam dola jak stąd do kosmosu...

11 lata 7 miesiąc temu #658319 przez natka1985
Hej

właśnie wróciłam z Zosią ze spacerku, właściwie to biegłyśmy, bo się burza zaczęła, już druga, Zosia już dawno nie była taka spokojna na spacerze, widać, że te upały ją męczą, a teraz śpi spokojnie, aniołek mój

aksa współczuję małemu i Tobie, ja mam ciągle z Zosią problem, ona w zasadzie ciągle się pręzy, stęka, a teraz na dodatek co jakiś czas robi twarde kupy, dziś tak miała, a ja taka świnia jestem, że w pewnym momencie, jak już robiła tą kupę, to parsknęłam śmiechem, bo tak komicznie wyglądała, piąstki zaciśnięte, buraczek na twarzy i skupienie w oczkach, ale nie płakała, taka oto ze mnie matka :dry: ale, żeby nie było, robiłam jej w tym czasie masaż brzusia :silly:
pomysłowa ta przytulanka, może też kupię Zosi

u nas też takie drzemki, chyba, że Zosia śpi na rączkach, to ok godzinki pośpi

11 lata 7 miesiąc temu #658378 przez mamcia2013
Hej

Aksa mnie tez trzyma to ze maly przy cycu sie uspokaja :) a moze ma kolki jak o tych samych godzinach placze?? A smoczek Dorian bierze bardzo rzadko, a tak to wypluwa.

Gosiu a moze to takie chwilowe u Zosieńki? Nie załamuj sie, nie wolno Ci! Musisz dla niej byc silna :kiss:

Wczoraj mój szrab od godz 6 rano do godz 23 spał łącznie chyba z godzine~! masakra tak marudził, piąstki ssał, nic nie chciał skubany. Na szczescie dzisiaj lepiej.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka