BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 miesiąc temu #447889 przez lenusia7
Ja lubie fryty ale te biedronkowe mmmmmm

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #447892 przez Depeche
kika1985 napisał:

depeche ja z tymi plackami miałam na początku ciąży , nasmażyłam sie, nastałam w kuchni, zjadłam 4 i mam wstręt teraz bleee

patrycja tez bym takie frytki zjadła :P

Kochana, ale ja zjadlam z 1,5 kilograma ziemniakow ;-)

12 lata 3 miesiąc temu #447893 przez kika1985
hehe no to nieźle

12 lata 3 miesiąc temu #447895 przez Depeche
Co do frytek to jadłyście może te, które teraz tak reklamują. Gotowe takie, ziołowe albo jakieś z Knorra albo jakiejś tam firmy? Ciekawa jestem jak smakują takie wynalazki, własnie kiedys kupilam z tego placki zmianiaczana, wyszly moze z 4 szt, ale jakos takie malo domowe.

12 lata 3 miesiąc temu #447900 przez lenusia7
Ja nie kupuje takich rzeczy , jesli juz chce mi sie zjesc placka to robie po swojemu nie mam zaufania do takich udziwnien . Plak to plak musi byc ziemniak cebula a nie proszek :D Ale za to z nowosci polecam crispello mniam mnaim drogie ale pychota

12 lata 3 miesiąc temu #447901 przez koticz
Ja jeszcze nie mam krechy :laugh:
U mnie koperkowa z ryżem,robiona na dwa dni bo jutro rano jade do rodziców i tam zjem(zamówiłam bigos-moja mama robi najlepszy) a mąż sobie zupke odgrzeje:)
Ja też mam teraz odpał na słodkie,ale nie przejmuję się przesadnie wagą,moja gin nie waży mnie na każdej wizycie,zresztą sporo schudłam na początku ciąży przez te wymioty :( mnie puki co tylko brzuch rośnie,nie zauważyliśmy z mężem jeszcze żadnych zmian w biodrach czy udach:) nadal mam wcięcie w talii i tylko brzuch duży,bracia męża też mówią,że dobrze wyglądam bo tylko brzuszek mi rośnie :laugh: iiii oby tak już zostało:)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 3 miesiąc temu #447902 przez patrycja85
ja jakoś nie mogę się przekonać do takich mrożonych. tych knorra tez nie jadłam. jem albo z maka (wiem ze te też mrozone ale zawsze są przepyszne) albo robimy sami. i mamy już wprawę-zajmuje nam to 20 min. a smakują przepysznie:) polecam. a jak poprosicie dziś mężów to na pewno wam zrobią bo wieczorem mecz i będą chcieli oglądać wiec będą dziś mili:)

12 lata 3 miesiąc temu #447904 przez Agnieszka86
ale mi zrobiłyście smaczka na frytki... Lenusia właśnie w domu mam te bidronkowe, ale ja mam chętkę na takie domowe, z ziemniaka :)

Właśnie obejrzałam w necie wczorajszy odcinek "Lekarzy" plus ten który będzie za tydzień :laugh: po tym seansie rozbolała mnie głowa :dry:

Własnie dzwonił kurier, fotele dla rodziców będą do godziny :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #447907 przez lenusia7
Ja tez wczoraj ogladalam ale dostawałam palpitacji serca na widok Beatki :DD a na PPD niestety juz zasnęłam , takze czeka mnie powtorka i musze nadrobic "przyjaciolki"

12 lata 3 miesiąc temu #447908 przez kika1985
dziewczyny przyszły wam te próbki z johnsona? ja wysyłałam im 18 września i do tej pory nic, pewnie nic z tego nie będzie

12 lata 3 miesiąc temu #447909 przez koticz
A tak powracając do snów,mnie też często śnią się koszmary i zauważyłam,że Wam też.To normalne w ciąży??Dziś mi się śniło,że mi się morderca wentylacją do domu wkrada...brrr potem się już zasnąć bałam,a mąż był w pracy bo na noc pracuje :(

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 3 miesiąc temu #447910 przez lenusia7
Jakie próbki??? O niczym nie wiem :D

12 lata 3 miesiąc temu #447911 przez kika1985
ja "przyjaciółki" też oglądam :P

12 lata 3 miesiąc temu #447912 przez Agnieszka86
Patrycja85 masz świętą rację, dzisiaj mężowie będą milutcy jak nigdy :lol: trzeba obrać strategię i to wykorzystać ;)

12 lata 3 miesiąc temu #447916 przez Depeche
No, ja też nie mam w zwycaju kupowac gotowych produktow, dziwna teraz ta szybka kuchnia ;-).
Co do slodkosci, to waga nie jest najwiekszym problemem, ale cukrzyca ciazowa. Wiec raczej staralabym sie uwazac, a i z owocami rowniez. Wiem, ze nie ejst latwo. Ja narazie z umiarem. W pierwszej ciazy kilogramami pozeralam Rafaello, nie bylo tanio hehehe. Teraz czasem cos zjem, ale troszke, np. dzis wywalilam ciasto z kremem z lodowki, bo lezalo tam od soboty. Normalnie to byloby nie do pomyslenia.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka