BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 miesiąc temu #448713 przez mamcia2013
Hej kobitki :)
Ja włosów nie spinam w kucyki bo mam odstające uszy :D

Kika Andzia pisałyście o tych bólach, a mnie wczoraj złapało właśnie pod brzuchem, miałam wrażenie że to pęcherz bo jak robiłam siku to tak samo mnie ciągnęło (taki ciągnący ból). A jak wstawałam to się wyprostować nie mogłam... :angry:

Koticz córeczka cudowna :)

Agnieszka torebka fajna, a teraz faktycznie pokaż fryca :)

Gosia spokojnej drogi i miłego pobytu u Mamci :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #448714 przez andzia_zg
mamcia2013 napisał:

Hej kobitki :)
Ja włosów nie spinam w kucyki bo mam odstające uszy :D

Kika Andzia pisałyście o tych bólach, a mnie wczoraj złapało właśnie pod brzuchem, miałam wrażenie że to pęcherz bo jak robiłam siku to tak samo mnie ciągnęło (taki ciągnący ból). A jak wstawałam to się wyprostować nie mogłam... :angry:

Ja włosy spinam tylko w domu , bo tez mam odstające uszy. Jak wychodzę zawsze mam włosy rozpuszczone. Jakoś nawet do pracy nie spinałam włosów, bo mam mega ostające radary i podłużną twarz i źle to wygląda. Ratował mnie w pracy czepek, bo włosy były pod nim schowane i nie latały.

A odnosnie bóli przy sikaniu. Mam identycznie. Powtarza mi sie to co jakiś czas i tez sie nie mogę wtedy wyprostować.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #448720 przez mamcia2013
Andzia ja w lato robiłam dwa kitajce ale uszy były zasłonięte, a że źle nie wyglądałam to tak łaziłam :)

A co to właśnie z tymi bólami ? ja też to mam co jakiś czas ale nie tak jak wczoraj że nie mogłam się wyprostować ani normalnie zeszczać...

12 lata 3 miesiąc temu #448722 przez andzia_zg
Mnie lekarka przebadała z każdej strony i mówiła, że wszystko ok. Mówiła, że to moga byc mięśnie gładkie. Rozciągamy się.. nie da się ukryć... ja juz sie zrobiłam szeroka w biodrach.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #448726 przez mamcia2013
no ja jeszcze wchodzę w spodnie sprzed ciąży i je zapnę, to chyba mocno się nie rozszerzyłam. Cholera wie co to, za tydzień mam wizytę to zapytam mojego gina, ciekawe co on mi powie.

Ps. właśnie przeglądam imiona dla chłopców, kurczę niektóre imiona to tragedia, aż żal nazwać tak dziecko.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #448734 przez andzia_zg
mamcia to niezła jesteś :-) ja w spodnie sprzed ciąży nie wchodzę już ok 2 miesiące. Jak patrzę w lustro po kapieli to widze, że mocno sie poszerzyłam. Wchodze tylko w spodnie ciążowe. Mam w sumie tylko jedne spodnie ciążowe z H&M i jedne dresy domowe, w które wchodzę więc wczoraj na allegro kupiłam sobie spodnie ciążowe. Cena dlatego taka bo na tyłku była mala dziurka i jest zaszyta i (a to spodnie po domu wiec po domu moge chodzic nawet z dziurkę:P) i do tego w zestawie kupilam dresik.Za spodnie,dresik i przesyłkę zaplacilam 36zł wiec praktycznie jak za darmo:

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #448741 przez mamcia2013
Andzia jak na razie się cieszę że włażę w spodnie sprzed ciąży, tylko nie wygodnie trochę bo gniecie pod brzuchem. Ja kupiłam ciążówki za 90zł ale nowe na bazarze tylko zastanawiam się czy nie zwężać nogawek od kolan bo są szersze, a ja przyzwyczajona do rurek i teraz się wściekam na te nogawki :angry:

A te co Ty kupiłaś to fajnie wyglądają i faktycznie jak za darmo, dresik też słodki :)

12 lata 3 miesiąc temu #448747 przez andzia_zg
Mi sie bardzo szybko poszerzyły biodra stąd w żadne spodnie nie wchodze. Skoro poszło mi w biodra to pewnie dlatego nie widac jeszcze tak brzuszka. A że byłam chodzielec to bardzo to zauważam.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #448750 przez mamcia2013
a mi odwrotnie, wszystko idzie w brzuch :D ciało może bardzo delikatnie zaopatrzyło się w jakieś gramy ale ja tego nie dostrzegam :P

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #448755 przez andzia_zg
Ja mam jeszcze mały brzuch. Dziwie się jak Wojtuś się tam mieści. Pewnie leży w poprzek w biodrach :P

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #448759 przez mamcia2013
A ja mam spory brzuszek :) mama mówi że duży a z kolei mojego Tomka brat stwierdził że nie widać że jestem w ciąży.
A tak z innej beczki to u nas cały czas dylemat nad imieniem dla chłopca, ja napisałam pięć imion a wybór zostawię mojemu Tomkowi.

12 lata 3 miesiąc temu #448762 przez andzia_zg
Jakie imiona ci sie podobają? Jakie wybrałaś?

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #448764 przez lenusia7
Jakich 5 imionek wybrałas?

12 lata 3 miesiąc temu #448765 przez Lafi
A ja zawsze miałam szerokie biodra, jak kupowała mspodnie w pasie zaa duże a w tyłku ok,

trzymajcie się kobitki cieplutko, spadam do domu, Seweryn zostaje u babci, męża nie ma, ale to troszku odpoczne, w poniedziałek mam wizyte i już się denerwuje. w domu mam jescze właścicieli, wiec sama nie będe. jutro zajże do was bo mama ma urodziny i musze jej pomóc bo moja bratowa się nie ruszy,
miłego wieczora i popołudnia.

12 lata 3 miesiąc temu #448769 przez mamcia2013
1. Fabian
2. Ksawery
3. Maksymilian
4. Wiktor
5. Patryk

co myślicie o nich ? :)

Lafi zagoń bratową do roboty :D

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka