BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #453550 przez xxElaElaEeexx
Dziewczyny pomóżcie,bo nasi znajomi mieli w sobotę ślub i wesele i zapraszali nas ale niestety z przyczyn finansowych (jak wiecie mam ślub za 2miesiące) z przykrością im odmówiliśmy i nie poszliśmy.Ale teraz dzwoniła koleżanka i nas zaprosiła na ciasto i tak żeby posiedzieć.Tylko nie mam pojęcia jaki prezent im kupić .Może macie jakieś ciekawe pomysły. :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #453554 przez kika1985
Ela może jakiś ładny zestaw filiżanek do kawy?? to niedrogo mozna kupić i chyba zawsze się przydaje , albo może jakiś fajny gadżet do kuchni, albo lampki nocne

12 lata 2 miesiąc temu #453556 przez xxElaElaEeexx
kika Hehe B) Mój ginekolog "dziadek" mówił : mamuśka ściągaj majty .Wszystkie kobiety nazywał mamuśkami ,bo jesteśmy stworzone do rodzenia dzieci i bycia matkami. :laugh:

A kiedyś przyszłam do niego z problemem ,że miałam upławy i mówię mu ,że to wygląda jak taki biały serek a on na to : to szczypiorku dosypać wymieszać i na kanapkę :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #453557 przez andzia_zg
Ja chodziłam do swojego gina wiele lat,ale skoro wyprowadziłam sie z Zielonej Góry to nie będę w ciąży spacjalnie jeździła na wizyty do Zielonej bo bym się nie wypłaciła. Poza tym z dużym brzuchem ciężko byłoby jeździc tyle km.
Wiec szukałam ginekologa tutaj.Chcialam się przebadac i zrobić cytologię przed zajściem w ciąże. Byłam u jednego faceta (który pracuje na porodówce i podobno go chwala) i koleś nawet nie umiał mi zrobić cytologii. Raz nie pobrał w ogóle materiału z szyjki i po tym plamiłam tydzień, a następnym razem co prawda udało mu się pobrac materiał do badania,ale tez plamiłam i stwierdziłam,że wiecej do niego nie pójde. I tak trafiłam do tej mojej pani doktor. Bardzo miła kobietka.
Mam nadzieję, że jak trafię na porodówkę to tamten będzie miał akurat wolne i nie trafie na niego przy porodzie :angry:

xxElaElaEeexx ale się usmiałam z tego szczypiorku hihi :laugh: :side: :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #453561 przez xxElaElaEeexx
kika Świetny pomysł i niedrogi :)

12 lata 2 miesiąc temu #453563 przez andzia_zg
Ja np jak wróciłam do pracy po ślubie dostałam komplet pościeli i zestaw kieliszków do wina.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #453569 przez xxElaElaEeexx
andzia Twój pomysł z prezentem też jest świetny .Jak wróci mój przyszły mężulek to zdecydujemy a jutro skocze na miasto i coś kupię .

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #453571 przez kika1985
ela dobry tekst z tym szczypiorkiem:p

andzia pościel też fajny pomysł no ale sa różne rozmiary, i ciężko trafić z rozmiarem , no chyba że kto zna:P

a ja kupuję siostrze na rocznicę ślubu kubki do kawy, bo ma każdy z innej parafii :)

12 lata 2 miesiąc temu #453576 przez andzia_zg
Mnie np dziewczyny pytały jakie kolory lubię wiec domyslałam się że bedzie to pościel :P

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #453618 przez Lafi
mamcia, Patrycja super że z waszymi szkrabami wszystko ok.

mnie dopadł ból zęba, masakra, jak mi nie przejdzie to musze isć do dentysty ale dla mnie to zło konieczne, wrr. wole rodzić niż isć do dentysty.

12 lata 2 miesiąc temu #453623 przez xxElaElaEeexx
Lafi ja tak samo nie lubię chodzić do dentysty .Jak byłam mała to po niektórych wizytach miałam gorączkę i wymiotowałam tak zawsze się bałam :) Teraz już nie mam gorączki ,ale dalej się boję :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #453627 przez katarzyna1702
Lafi czy ty wiesz co piszesz jak tam to ja chyba tez wolę rodzić jak to takie przyjemne ;p no przyjemniejsze niż dentysta ;) też się boję tych rzeźników ale ze znieczuleniem nie jest źle ;)

12 lata 2 miesiąc temu #453632 przez katarzyna1702
A ja dziś z mężem po raz pierwszy jadę na wizytę jakoś uparł się jak chce to niech jedzie ale ja bym wolała sama;p jakoś do tego przywykłam. Tymi ruchami bym się nie martwiła ale dziś jakoś wyjątkowo chce czuć ruchy i być spokojna ale nie zawsze tak jest że chcieć znaczy mieć ;) no i ciągle cisza buu...

12 lata 2 miesiąc temu #453638 przez xxElaElaEeexx
Mój facet też chce iść ze mną do lekarza ,ale ja jakoś nie chce .Ale obiecałam mu,że po ślubie jak będzie moim mężem to w prezencie go zabiorę do tego lekarza ,żeby też mógł zobaczyć maleństwo.

12 lata 2 miesiąc temu #453649 przez Lafi
miałam takie przzeprawy z dentystami, szkoda gadać, ale że bym wolała rodzić niz siedzied u dentysty to wiem co pisze :) mam juz jeden poród na końcie ;)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka