BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #453441 przez andzia_zg
parycja gratuluje synka :-) kolejny chłopak na forum :lol: nie martw się, że nie miałaś wszystkich pomiarów,bo mój Wojtuś niestety też nie dał wszystkiego zmierzyć i 8 listopada druga część połówkowego.Kręgosłupek pokazał idealnie i pisiorka też ale nie chciał pokazac buźki :P

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #453448 przez mamcia2013
Andzia tylko Ty nie idź w tany z ginem :P

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #453455 przez andzia_zg
mamcia ale Twoj synuś już duzy :lol: wow :lol: Super,ze wszystko ok :-)

A ja w tany z moim ginem nie pójdę, bo to kobieta :P

Ale mój ginekolog, do którego chodziłam wiele lat w Zielonej Górze to starszy facet, niezbyt urodziwy i był w zeszłej edycji mam talent i spiewał :P Gdybyście Wy wtedy widziały moja minę jak go zobaczyłam w TV :woohoo:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #453479 przez lenusia7
Gratuluje synalków :D Tez juz chciałabym wiedziec i uslyszec ze to dziewczynka :D a teraz z innej beczki . dziewczyny znacie moze jakis swietny preparat dp czyszczenia tapicerek chodzi mi o naroznik i jak pierzecie dywany z wlosami kompletnie nie wiem jak sie do niego zabrac

12 lata 2 miesiąc temu #453509 przez xxElaElaEeexx
mamcia Patrycja Również gratuluję Wam synków !Cieszę się ,że wszystko dobrze :laugh:

Dziewczyny mi również na zgagę pomaga mleko zimne z lodówki :)
Mój kochany tatuś nawet mnie ostatnio zaskoczył ,bo czytał na temat ciąży :lol: i dowiedział się ,że oprócz mleka na zgagę pomaga zjedzenie ogórka kiszonego bez skórki.
Moja mama się śmieje ,że mój ojciec moją ciąże bardziej przeżywa niż jak moja mama była z moim bratem czy potem ze mną w ciąży :silly:

Ja zauważyłam ,że jak siedzę w domu a prawie cały tydzień siedzę oprócz spaceru czy wyjścia kilka kroków do sklepu to dzidziuś sobie śpi i wcale się w brzuszku nie rusza.Tylko rano jak jem śniadanie i wieczorem bardzo daje o sobie znać.
A jak np idę do szkoły ,albo jadę na miasto ,czy byłam ostatnio na imieninach gdzie jest hałas jest dużo ludzi to strasznie się dzidziuś wierci :laugh: Chyba mu te hałasy przeszkadzają :)

12 lata 2 miesiąc temu #453515 przez xxElaElaEeexx
Też już bym chciała wiedzieć czy to chłopczyk czy dziewczynka ,ale przeczucie mi mówi ,że chłopak :) I tak się będę cieszyć ,bo to pierwsze dziecko ważne żeby było zdrowe :)

12 lata 2 miesiąc temu #453522 przez andzia_zg
xxElaElaEeexx a kiedy masz wizytę?

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #453523 przez kika1985
kasia nie stresuj się wizyta :) wszystko będzie dobrze

mamcia fajny ten twój gin :0 normalny chłop

12 lata 2 miesiąc temu #453527 przez sylwia2
GRATULUJE KOLEJNYCH CHŁOPAKÓW :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #453528 przez kika1985
andzia_zg napisał:

mamcia ale Twoj synuś już duzy :lol: wow :lol: Super,ze wszystko ok :-)

A ja w tany z moim ginem nie pójdę, bo to kobieta :P

Ale mój ginekolog, do którego chodziłam wiele lat w Zielonej Górze to starszy facet, niezbyt urodziwy i był w zeszłej edycji mam talent i spiewał :P Gdybyście Wy wtedy widziały moja minę jak go zobaczyłam w TV :woohoo:

hahaha Adzia nie gadaj , dawaj linka szybko to go zobaczymy

12 lata 2 miesiąc temu #453530 przez xxElaElaEeexx
Wizytę mam 5listopada

12 lata 2 miesiąc temu #453533 przez kika1985
Ela ja czytałam ze jak mama chodzi to dzidzia wtedy śpi bo kolysze się w brzuszku i to je usypia:0 więc może dlatego nie czujesz ruchów gdy jesteś w ruchu:)

ja też jak zjem coś słodkiego lub wieczorem czuję najbardziej ruchy maleństwa, kurcze wiecie co , już zaczęłam wątpić czy to dziewczynka, bo jakoś tak na śledzie mnie wczoraj wzięło, i tak mi smakowały ostatnio krokiety z kapusta kiszoną B) no ale kinder bueno dziś też nie pogardziłam :lol: ehh co ma być to będzie

12 lata 2 miesiąc temu #453537 przez andzia_zg
xxElaElaEeexx to jeszcze 2 tygodnie ale mam nadzieję,ze w końcu poznasz płeć :-)

kika poszukam w necie to może znajdę, bo on był w tych "śmiesznych urywkach" hihi :woohoo: Totalnie nie dobrał piosenki i Wojewódzki go na maksa wyśmiał. A podobno on ma już wiele nagród w Polsce za śpiewanie, bo on bardziej muzyka poważna i operowa, a do Mam Talent wybrał piosenkę bardziej na luzie i trochę się zbłaźnił hihi :woohoo:
Po tej emisji w TV jak u niego byłam na wizycie to jak siedziałam na fotelu to korciło mnie żeby powiedzieć: "prosze odpowiedzieć śpiewająco" hihi :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #453538 przez xxElaElaEeexx
Ja teraz też chodzę do Pani ginekolog .
Wcześniej chodziłam do takiego fajnego przystojnego ginekologa ,ale niestety do niego na wizytę trzeba czekać 4miesiące :laugh:
Potem chodziłam do starego dziadka ,ale był taki śmieszny i zabawny ,że można było ze śmiech płakać na wizytach u niego .
Teraz chodzę do kobiety ,bo dziadek mi chciał wypalankę robić a ja się bałam ,a konsultowałam to z 2 lekarzami i powiedzieli mi ,że nadżerka sama zniknie a potem zaszłam w ciąże i tak wyszło ,że już zostałam u kobiety ,bo jest bardzo miła,fajna i taka konkretna babka .

12 lata 2 miesiąc temu #453548 przez kika1985
Andzia mogła powiedzieć ciekawe co by facet zrobił :P

ela ja chodzę do ginekologa do ktorego poszłam po raz pierwszy w życiu jak miałam 16 lat:P potem chodziłam do takiego starszego gościa, prowadził moją poprzednią ciążę ale mi się nie podobało to że był małomówny i wszystko musiałam z niego wyciągać

jego jedyne zdanie jakie chętnie wymawiał było "proszę zdjąć majteczki" B)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka