- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
dziś będę robiła po raz pierwszy kluski śląskie (przepis z internetu) - gdybyście miały jakieś rady, to dawajcie, bo ja z mazur,to nie wiem jak mi to pójdzie;) ale mi się wkręciły!
na 18.45 idę do kina na wampirki!!!! zdam realcję (bez szczegółów) - jak wrócę, bo z tego co się orientuję, to jest tu sporo fanów tego filmu
Ja kupiłam już dwie butelki, 150 ml i 250 ml - chociaż planuję karmić piersią. butelki zawsze się przydadzą. zdecydowałam się na firmę LOVI - aktywne ssanie - dlatego, że smoczek tej butelki nie zaburza odruchu ssania ima antykolkowy system odpowietrzania
Z firmy LOVI kupiłam też wkładki laktacyjne oraz smoczki dla Julianka (mam z kolekcji marine)
Laktator chcę jeszcze kupić -ale schylę się raczej w kierunku ręcznego niż elektrycznego, mam wrażenie, że w ten sposób będę mogła kontrolować ewentualny bół/dyskomfort - ale muszę jeszcze poczytać, zanim wybiorę markę// wy macie już laktatory?
Kika - dodałam link z tymi kompletami pościelowymi do ulubuionych! atrkacyjna cena za taki komplet
Aksa- III wojna bo dużo chłopców haha:) to interesujące!
Z witamin biorę femibion2. ale tak co drugi dzień, bo często zapominam. muszę uważać i brać regularnie, bo włosy mi zaczynają się słabsze robić i wypadać i paznokcie mi się rozdwajają.. a Wam?
całusy :*
- Magdalenaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
mimo, że nie pisuję na forum, doskonale wiem, co u Was słychać. Czasami śmieję się razem z Wami i cieszę się z Waszych radości.Podczytuję forum codziennie - z reguły w pracy. Mam nadzieję, że nie będziecie miały mi tego za złe
W domu z reguły nie chce mi się już odpalać kompa, a w pracy nie zawsze mam możliwość klikania. Bardzo lubię Was czytać... i przyznam się, że też się tu sporo uczę. To będzie moje pierwsze dziecko (synuś - po cichu liczyłam na dziewczynkę Juliannę po babci), więc z zainteresowaniem czytam wasze rady I z porad kulinarnych też korzystam.
Uzupełniłam dziś listę porodów, ale chyba inaczej trzeba było to zrobić
pozdrawiam cieplutko wszystkie mamuśki
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Laktator chcę jeszcze kupić -ale schylę się raczej w kierunku ręcznego niż elektrycznego, mam wrażenie, że w ten sposób będę mogła kontrolować ewentualny bół/dyskomfort - ale muszę jeszcze poczytać, zanim wybiorę markę// wy macie już laktatory?
Ja mam od siostry laktator:
allegro.pl/medela-laktator-mini-electric...awa-i2697789412.html
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Cześć dziewczynki,
mimo, że nie pisuję na forum, doskonale wiem, co u Was słychać. Czasami śmieję się razem z Wami i cieszę się z Waszych radości.Podczytuję forum codziennie - z reguły w pracy. Mam nadzieję, że nie będziecie miały mi tego za złe
W domu z reguły nie chce mi się już odpalać kompa, a w pracy nie zawsze mam możliwość klikania. Bardzo lubię Was czytać... i przyznam się, że też się tu sporo uczę. To będzie moje pierwsze dziecko (synuś - po cichu liczyłam na dziewczynkę Juliannę po babci), więc z zainteresowaniem czytam wasze rady I z porad kulinarnych też korzystam.
Uzupełniłam dziś listę porodów, ale chyba inaczej trzeba było to zrobić
pozdrawiam cieplutko wszystkie mamuśki
widziałam, ze uzupełniłaś listę i że dopisałaś Bartusia Wszystko zrobiłaś ok Jak tylko masz czas to pisz Im nas tu więcej tym lepiej Więcej rad i opinii
- lenusia7
- Gość
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Witaj Magdalenaaa
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
a wiecie co-kupiłam wczoraj nowe m jak mama i jak przeglądałam wieczorem to miałam wrażenie że śledzi nas tu redaktor naczelna:) artykuły dotyczą tego o czym ostatnimi czasy rozmawiałyśmy:)
miłej reszty dnia:)
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja nie biore żadnych witamin, tylko na receptę mam przepisane żelazo 2x dziennie bo mam anemię
Magdalenaaa witaj witaj pisz do nas:)
Beata trzymam kciuki za kluseczki!
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
allegro.pl/szlafrok-kibica-manchester-un...94015.html?source=oo
wiem wiem że duzy rozmiar ale jak mój B zobaczył to nie było dyskusji:) manchester united:)
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Witam nowe mamusie!
Beata ja też dzisiaj miałam robić kluski śląskie na obiad, ale pojechałam rano na zakupy, a potem do mamy i jak wróciłam to już było za późno na taki obiad... Więc na szybko zrobiłam pomidorową i schabowe panierowane w płatkach kukurydzianych, zaraz będę je smażyć, bo mąż po 17 będzie w domu.
Miłego popołudnia... zmykam do kuchni...