BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #470717 przez anecia88
Gosia27 Dzisiaj taki dzień jest więc może dla tego twój m źle się czuje chyba że jego coś bierze odpukać ;)
Ja to taki smutaśny humor mam co miesiąc od maj kiedy mój tato umarł :( zawsze kiedy zbliża się ten dzień niestety :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #470726 przez mamcia2013
Anecia nie smutaj się, na pewno Ci ciężko ale głowa do góry. :)

12 lata 1 miesiąc temu #470728 przez Gosia27
Anecia mój tato zmarł w tym roku we wrześniu i ogólnie smutno bo bardzo za nim tęsknię...a mój Rafał to się po prostu starzeje :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #470809 przez Beata 26
między wersami powiem, że film bardzo fajny! :) każdy jeden fotel w kinie zajęty, piski i krzyki dziewczynek na widok Edwarda i Jacoba sprawiły, że poczułam się trochę staro;sss ajć..
poza tym udany wieczór, kluski wyszły - ale chyba nie były idealne hihi

miłego wieczoru / nocy :*

12 lata 1 miesiąc temu #470824 przez xxElaElaEeexx
Witajcie kobietki :)

Ale się naprodukowałyście :laugh:
Ja dziś wstałam jak zwykle o 10.30 .Zjadłam śniadanko,oglądałam tv .Na obiad zrobiłam mielone ,ziemniaki i kapustę kiszoną z jabłkiem i cebulą.Po szkole odwiedziła mnie kuzynka to trochę poplotkowałyśmy .
Jak facet wrócił z pracy zjedliśmy obiad i pojechaliśmy do galerii.W końcu kupił buty do ślubu, koszulę i krawat na poprawiny :) Ja kupiłam sobie słodkie kapciuchy w kształcie różowych świnek :P Odwiedziliśmy też moją babcię ,bo dalej jest w szpitalu na rehabilitacjach .Babcia opowiadała ,że trzeba w szpitalu strasznie uważać na złodziei .Jej koleżance ukradli 4 nowe staniki :laugh: A babci szynkę z lodówki ;) Heh

Witam na forum nowe mamusie i wasze brzuszki ;)

I życzę dobrej nocki wszystkim :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #470827 przez mamcia2013
Ela uśmiałam się z tej ukradzionej szynki :D do czego to ludzie się posuwają hehe staniki kraść i szynkę? ehh :)
Duże weselicho robicie?

12 lata 1 miesiąc temu #470830 przez Agnieszka86
Lenusia u mnie w Biedrze też widziałam te sukienki, dosyć fajny materiał, ale też bardzo duże rozmiary były, póki co takiego jeszcze nie potrzebuje:)

Gosia mój mąż też dzisiaj jakiś markotny, gardło go boli. Ale mecz, ma siłę oglądać.

Jestem uzależniona od forum-pisze z łóżka!
Dobrej nocy kochane i mało wstawania na siku

12 lata 1 miesiąc temu #470844 przez mamcia2013
Mamcie chyba mecza oglądają, a Polska jak zwykle do tyłu :D

12 lata 1 miesiąc temu #470893 przez Lafi
hejka, u mnie -4! wrrrrr
Nie śpie od 5, ale juz zaczynam sie przyzwyczajać bo w sumie od początku ciąży tak sie budze, dzis mnie mega bolał kręgol, spałam z moim m i to chyba dlatego ;)

12 lata 1 miesiąc temu #470900 przez Lafi
a co do wózków to podoba mi sie takowy: allegro.pl/show_item.php?item=2773273662# musze isc go oglądnąć w sklepie bo mam ten sklep po drodze:) no i trza zacząc oszczędac :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #470935 przez kika1985
ja zadnych witamin nie biorę lekarz na poczatku ciąży powiedział że mogę brać jakie chce, albo nie musze B) jest tyle tego na rynku, a teraz jak miałam robione wyniki z krwi to wyszło że wszystko w normie i bez żadnych witamin

12 lata 1 miesiąc temu #470937 przez kika1985
patrycja85 napisał:

hej nowa mamo:)

a wiecie co-kupiłam wczoraj nowe m jak mama i jak przeglądałam wieczorem to miałam wrażenie że śledzi nas tu redaktor naczelna:) artykuły dotyczą tego o czym ostatnimi czasy rozmawiałyśmy:)

miłej reszty dnia:)

ja też ostatnio kupiłam też miałas dwa numery?? mi się akurat podobal temat diety w ciąży bo chciałam ją troszkę zmienić

12 lata 1 miesiąc temu #470938 przez kika1985
patrycja85 napisał:

nikt nie zalicytował i patrzcie co mam;

allegro.pl/szlafrok-kibica-manchester-un...94015.html?source=oo

wiem wiem że duzy rozmiar ale jak mój B zobaczył to nie było dyskusji:) manchester united:)

mój mąż swego czasu kupował Dominikowi ubrania z internetowym sklepie Legii Warszawa B) B) B) B) B)

za to ja teraz bdę mogła się wyżyć na sukienkach, legginsach, spineczkach itp:P

12 lata 1 miesiąc temu #470940 przez Agnieszka86
Dzień dobry:)

Lafi bardzo fajny ten wózek... pooglądaj w sklepie i zdaj relację:)
Kika ja też żadnego zestawu witamin nie biorę, zażywam tylko magnez i żelazo (lekarz polecił mi żelazo z kwasem foliowym) jem dużo owoców i morfologię mam ok:)

U mnie też temperatura na minusie, ale dzisiaj nigdzie się nie wybieram, więc mi nie zależy :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #470942 przez kika1985
anecia88 napisał:

lenusia7 ta sukienka to taką w sam raz do leginsów ja tez na taką poluję :) więc jestem na bieżąco z gazetkami :)

Ogólnie dzisiaj mam dziwny dzień taki smutaśny i strasznie mnie głowa boli ... masakra chyba chormony szaleją :(

ja mam dziś taki dzien, rano jak suszyłam włosy myślałam o moim tacie, że bardzo bym chciała teraz do niego zadzwonić .... pogadać, no ale go nie ma......... ryczałam jak wół rano przed tym lustrem cholerne hormony :(

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka