BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #470538 przez lenusia7
Niesety nie zdarzylam kupic tej sukieneczki w bierdonce zostala jedna granatowa i wielki rozmiar . szkoda bo przydalaby sie do leginsow czy grubych rajstopek

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #470539 przez sylwia2
Witam ponownie, własnie oddałam Jaska i na chwile usiadłam bo za jakies 15 min bedzie moj m i trzeba bedzie sie zajac kolejnym ,, dzieckiem'',
Ja biore Prenatal Classik wczesniej brałam Falwit mama, rozmawiałam ze szwagierka która rodziła w tym roku w lipcu na temat witamin i ona mowiła ze brała rozne, najczesciej szła do apteki i brała te ktore były w promocji, wiec to raczej bez roznicy jakiej firmy witaminy to witaminy.

12 lata 1 miesiąc temu #470556 przez anecia88
andzia_zg ja lubię Wrocław tylko życie tak szybko ucieka zawsze w biegu tydzień po tygodniu szybko leci ale nie chciałabym mieszkać gdzieś na wsi :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470559 przez anecia88
lenusia7 wiem że jeszcze takie sukienki z dzianinki z Lidlu będę chyba od jutra

12 lata 1 miesiąc temu #470561 przez andzia_zg
Ja tez bym nie wytrzymała na wsi. Urodziłam sie w mieście i jestem przyzwyczajona do zgiełku itp.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #470562 przez Depeche
Beata do kluskow slaskich to 1/4 maki ziemniaczanej w stosunku do ugotowanych zieniakow ( najlepiej na miseczce to rozciapac), potem sie dodaje te ujete ziemniaki i jajeczko i juz.

Lenusia jakies kiecki w Biedronie na promocji sa? Nie wiedzialam.

A ja zrobilam zapienkane ziemniaczano- kluskowo- co tam znajde w lodowce, nazarlismy sie jak swinki. Musze ja czesciej robic, pycha!

12 lata 1 miesiąc temu #470565 przez anecia88
Tu jest stronka z tą sukienką ale ona to chyba taka wyjściowa bo za gorąco w domku w takiej www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/....htm?offerdate=31545

12 lata 1 miesiąc temu #470567 przez andzia_zg
Depeche napisał:

jakies kiecki w Biedronie na promocji sa? Nie wiedzialam.

W gazetce biedronkowej znalazłam takie sukienki:

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #470623 przez AniaCzajka

12 lata 1 miesiąc temu #470628 przez koticz
cześć laski!!!
Ja dziś cały dzień mam w plecy obudziłam się o 11:30 :ohmy: i się już kompletnie z niczym nie mogłam wyrobić a jeszcze hairy sterczały każdy w inną stronę i musiałam myć"rano",połowy rzeczy nie zrobiłam więc olałam system i poszlam na gorzką herbatkę do koleżanki.Co miałam zrobić dziś zrobię jutro i tyle :lol:

Witam nowe forumowe koleżanki,im nas więcej tym weselej!

Ja na początku ciąży brałam prenatal ale strasznie po nim wymiotowałam i teraz biorę LADEEVIT za jakieś 30pln i jestem zadowolona,pazury mam takie twarde,że ściany mogę nimi kuć!!!

aksa najgorsze jest to czekanie,wstanie się do wc czy poprostu się rozprostować i zaraz moralniak dopada,że jak się poroni teraz to napewno przez to,że się wstało.Osobiście polecam krążek,jak leżałam w szpitalu i sobie wyobraziłam jak będzie wyglądało takie założenie szwu i ból po podszyciu to byłam mega przerażona,a założenie krążka to minutka roboty i zero bólu.Ja będę go nosić aż do skurczy porodowych.Jedyny jego minus to fakt,że trzeba sobie kupić go samemu.170zł z przesyłką

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470630 przez koticz
AniaCzajka napisał:

allegro.pl/darex-matrix-tiger-full-comfo...isy-i2785622308.html

co myślicie?

Spacerówka coś dziwna te kółka przednie takie wystające...

Ładne te sukieneczki w biedro ale bardzo cienkie,ja jej nie kupiłam.Planuję wybrać się do chińskiego centrum i tam coś kupić.Masakta,że robią teraz takie sukieneczki dość grube a np z krótkim rękawem :angry:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #470641 przez lenusia7
aneciadziekuje :) moze tam zdarze bo chcialam taka do biegania po domu czy pod plaszczyk nie uciska do leginsow jak znalazl

12 lata 1 miesiąc temu #470660 przez anecia88
lenusia7 ta sukienka to taką w sam raz do leginsów ja tez na taką poluję :) więc jestem na bieżąco z gazetkami :)

Ogólnie dzisiaj mam dziwny dzień taki smutaśny i strasznie mnie głowa boli ... masakra chyba chormony szaleją :(

12 lata 1 miesiąc temu #470678 przez Gosia27
Masakra ale mam czkawkę, wrrr :angry:
A ja właśnie robię gulasz na jutro, bo jakoś weny twórczej dostałam. Jutro za to wyskoczę sobie na miasto, na spokojnie.

Mój mąż coś się słabo czuję, w ogóle bez humoru i śpi...

12 lata 1 miesiąc temu #470712 przez mamcia2013
No tak, mamuśki jak zwykle naprodukowały !

Dobry wieczór tak w ogóle, witam nowe mamuśki :)

Ja chyba jakiś odleżyn dostanę, całe popołudnie kisiłam się w wyrze ! Do południa wynurzyłam się na powietrze, byliśmy na cmentarzu nawet. A teraz dalej wyro :D

A mojej siostrze spodobała się ta tunika więc postanowiła mi ją kupić, przyszła już do domu ale jej nie widziałam jeszcze, kolor cappuccino :)
moda.allegro.pl/zima-ciazowa-tunika-z-dr...003-i2766724859.html

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka