BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #471013 przez aksa
hej laski!!

ja dziś byłam oddać moją cenna krew i nie mniej cenny mocz ;p

koticz no właśnie ona się boi wiadomo jak jest ale dodatkowo ona ma schiza na punkcie szpitala jak ma iść bo poroniła i robili jej to całe łyżeczkowanie i bardzo zle to wtedy zniosła psychicznie;/ ale będzie dobrze musi być!

mamcia Twoja siostra ma wspaniały gust!! :lol: mam tą tunikę zamówiłam sobie jeszcze na początku pazdziernika kolor czerwony :silly: nie miałam okazji jeszcze jej założyć, ale nie jest z grubego materiału, na tyłku beż legginsów się nie obejdzie bo jak chciałam do cielistych rajstop to majtasy prześwitują :silly: a tak to fajna jest:)

a teraz zrobiłam sobie śniadanko i będziemy jeść bo młody się upomina)

oczywiście kolejny dzień budzę się o 4 synek szaleje ojj chyba się musze do tego przyzwyczaić

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #471015 przez lenusia7
dziekuje za rade .. juz popijam wapno

12 lata 1 miesiąc temu #471022 przez Lafi
Za niedługo bedziemy zaczynac pisalińsko na formum od 4:)

12 lata 1 miesiąc temu #471048 przez Beata 26
Lafi napisał:

Za niedługo bedziemy zaczynac pisalińsko na formum od 4:)

co za szatański pomysł hihihi :) juz nic nie bede w stanie wtedy nadrobić :)

12 lata 1 miesiąc temu #471054 przez Beata 26
dzień dobry mamusie z kruszynkami,

my słuchamy właśnie muzyki bobasa (majówka!) i zajadamy flipsy, które doszły do nas z Polski :) tak na zdrowy początek dnia.

ps. nie ma ktoś ochoty wyjść z naszym pieskiem na spacer? :) ja najchętniej spędziłabym ten dzień w sposób rozmemłany!

12 lata 1 miesiąc temu #471064 przez Gosia27
A mój dzień chyba płaczliwie się zapowiada, naczytałam się od rana znowu,ciągle szukam informacji...i czemu tak się dzieje... :(

12 lata 1 miesiąc temu #471067 przez kika1985
ja tez ostatnio mam ochotę na cytrusy , dziś kupiłam koszyczek kiwi i już mi ślinka leci na ich widok:P

12 lata 1 miesiąc temu #471068 przez kika1985
beatka dlatego kupiłam kota żeby nie wychodzić na spacery rano :lol: :lol: :lol:

gosia nie czytaj bo od tego naprawdę człowiek zaczyn mieć duże wątpliwości i obawy , przytulam mocno

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471072 przez andzia_zg
Cześć mamuśki i brzuszki :-)

Ja jak zwykle podniosłam się z łóżka dopiero o 9:00 Ale miałam dziś koszmary... szok :cheer: normalnie bałam się w nocy iść do kibelka :cheer:

xxxElaElaEeexxx ale mnie rozbawiłas ta szynką i stanikiem. Pewnie jakiejś babci spodobał się jakiś dziadziuś i chciała się nieco upiekszyć :P Ale to prawda. Kradną w szpitalu masakrycznie :angry:

Lafi wózeczek oczywiście ładny. Jakże mogłoby być inaczej skoro sama będę kupowała wózek Tako :lol:

kika hormony buzują :blink: Fajnie,ze Wam się podobały warsztaty. Szkoda, że w moich okolicach takich nie ma, bo z chęcią tez bym sie wybrała :-)

Gosia u mnie tez mrozik :huh: o 7 rano na jednym termometrze było -6 a na drugim -8 Nawet teraz jeszcze jest -2 brrrr :huh:

lenusia już lepiej z Twoją twarzą? Może cos zjadłaś wczoraj i cię uczuliło?

lusiaczek fajnie, że wygrałaś aukcję. Czasem warto troche posiedzieć przed kompem, bo mozna upolować naprawdę fajne rzeczy. Mi tez sie udało kupić bluzę H&M za 1zł, a w zeszłym tygodniu kupiłam fajny zestaw za 3,25zł.spodnie na zywo wyglądaja rewelacyjnie. Na zdjęciu wyglądają dużo gorzej.Nówka sztuka i sa super wykonane:

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #471104 przez kika1985
andzia fajne te ciuszki twoje, naprawdę super masz rękę do tego allegro, ja tam nigdy nic znaleźć nie mogę

12 lata 1 miesiąc temu #471107 przez lusiaczek82
andzia masz rację te aukcje to fajna sprawa można za naprawdę małe pieniądze kupić coś fajnego ja od dziś będe częściej brała w nich udział :laugh:
za 2 godziny mam usg lekarz będzie badał serduszko bo na ostatnim badaniu nie było widać mam nadziejęże wszystko jest ok cieszę się że zobaczę szkraba i zapytam lekarza czy aby płeć się nie zmieniła od ostatniej wizyty :laugh: :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #471117 przez kika1985
lusiaczek to trzymamy kciuki za usg :)

a mi się dziś nic nie chce, w pracy zrobiłam to co pilne i jakaś rozkojarzona jestem dziś B)

12 lata 1 miesiąc temu #471120 przez andzia_zg
lusiaczek czekamy na relacje z wizyty :-)

a jesli chodzi o aukcje to jak masz trochę czasu to poszperaj na allegro :-) naprawde warto :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471170 przez vernix
Cześć Dziewczyny!

Lusiaczek trzymam kciuki za wizytę i badanie serduszka.Daj znać już po:)

Patrycja gratuluję ostatnich zajęć na aplikacji, teraz byle do marca :blink:

Kika też mam dzisiaj mega lenia. Wstałam po 8., a zasnęłam znowu po 10. Jakiś senny, zimny dzień.Będzie się dłużył...

Leniusia ja od 2 dni mam takie małe wybroczyny na dekolcie.Nieładne, ale wyczytałam, że to przez wahania hormonów.Też piję wapno, może znikną :unsure:

Andzia fajny ten komplecik. Wojtuś będzie uroczo w nim wyglądał :) Zazdroszczę celnego oka do takich aukcji, ja nie mam farta. Jak już to czasami upoluję coś w lumpeksie. Ostatnio za 10 zł. znalazłam nowy, bo z metką zestaw czapki z rękawiczkami dla Heniusia.

Gosia nie czytaj, nie analizuj, bo złapiesz doła, a po co Ci to? Wierz w to, że Zosia będzie zdrowa, a lekarze zrobią wszystko, aby tak się stało. Lepiej Kobietko popisz tutaj z nami :silly:

Coś mnie dzisiaj boli kręgosłup i prawy bok, chyba macica się rozciąga. Już nie wiem czasami jak mam leżeć. :(

Takie pytanie z innej beczki. Byłam wczoraj w szkole rodzenia i był m.in. temat o lewatywie.Niby jest wybór-kobieta może ją zrobić, ale nie musi.Z jednej strony komfort psychiczny i higiena przemawia "za". Co o niej myślicie?
Ja chyba się zdecyduję, bo cały czas będę miała wrażenie, że narobię małemu na głowę :dry:

Dobrego czwartku Mamuśki!

12 lata 1 miesiąc temu #471181 przez Agnieszka86
Andzia faktycznie jakoś masz rękę do ciuszków allegrowych, ja na razie oglądam, ale przyznam, że nie trafiłam jeszcze na nic fajnego w korzystnej cenie... :dry: Może dlatego, że póki co tylko oglądam i wiem, że nie będę licytować, to tak inaczej na to patrzę. Nie wiem. Ale wiem, że muszę nad tym popracować :)

Lusiaczek trzymam kciuki za wizytę i czekam na sprawozdanie;)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka