BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471406 przez Agnieszka86
Andzia ja też po domu w dresach chodzę, czasem założę getry, albo ogrodniczki-ale wtedy to już jest pełen domowy szyk :silly:
Czuję się nieatrakcyjnie wieczorem, jak patrzę na siebie w lustrze po kąpieli-bo widzę, że mam większe ramiona i w uda poszło... a tam podobno najwięcej wody się odkłada. Jak mówię o tym mężowi, to albo sobie żartuje albo mówi, że przecież to jest normalne.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #471410 przez andzia_zg
Jem duzo więcej niż przed ciążą. Ale poprostu mnie skręca :dry:

Chyba musze sobie kupic jakaś fajną koszulkę nocną (ale taka żeby potem była tez do karmienia)... bo teraz śpię w takiej rzeczywiście aseksualnej szerokiej koszuli, bo wszystkie koszule które miałam sa na mnie za małe.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #471412 przez Agnieszka86
co do koszulki to ja planuję kupić tą:
allegro.pl/koszula-ciazowa-podomka-dl-re...08689.html?source=oo
może mi się poziom atrakcyjności podniesie... :cheer:

12 lata 1 miesiąc temu #471413 przez mamcia2013
A ja nie lubię spać w piżamie :D zawsze zakładam jakąś bluzkę której nie zakładam na wyjścia i gacie na dupę :D

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471415 przez vernix
Agnieszka fajne te ponczo, ładnie podkreśli brzusio.Kupuj :P
Mam podobny płaszczyk, taki odcinany pod cyckami, mam nadzieję, że do marca zmieści zawartość pod biustem :cheer:

Kika ale się uśmiałam-Ty nasza królowo lewatyw :silly: hahha!

Depeche jakbym zobaczyłam, że mam robić pod siebie w dyżurce i tę zasłonkę, to podziałałby lepiej niż czopki :woohoo: :silly: masakra!
dobrze, że nie dały nocnika :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #471416 przez mamcia2013
Agnieszka86 napisał:

co do koszulki to ja planuję kupić tą:
allegro.pl/koszula-ciazowa-podomka-dl-re...08689.html?source=oo
może mi się poziom atrakcyjności podniesie... :cheer:

Podoba mi się ta koszula ;)

12 lata 1 miesiąc temu #471419 przez mamcia2013
a jeśli chodzi o jedzenie słodkości to właśnie zjadłam pół czekolady z nadzieniem śmietankowym :D ma ktoś chęć ? Zapraszam :)

12 lata 1 miesiąc temu #471420 przez Gosia27
Agnieszka86 śliczny ten płaszczyk, a ten pudrowy róż przecudowny. Co ja mam z tym różem....

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471421 przez andzia_zg
Fajna ta koszulka tylko musze kupic coś z rękawkami bo u mnie w mieszkaniu jest zimno i w koszulce na ramiączkach zaraz bym była chora :dry: ale jakbym chciała grzac tak,zeby mi było bardzo ciepło to bym nie wyrobila na ogrzewanie gazowe. wiec w dzien wspomagam się kominkiem i w salonie mam cieplutko, ale w sypialni to jest zimno. Najzimniej mam w lazience.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #471428 przez aksa
a ja nie potrafie spać w koszulach, kręcę się w nocy kręcę i konczy się na tymże dupa na wierzchu koszula pod pachami a ja w tym wszystkim.. :S
ja majtki i jakaś koszulka na ramiączkach ale fakt do szpitala to coś muszę kupić,tylko wnerwia mnie to,że jak oglądam na allegro np to większość jest jak dla dzieci z nadrukami zwierzątek misiów i innych to jest dla mojego m aseksualne, i mi też się nie podoba

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #471430 przez vernix
Ja też niedługo przymierzę się do szukania koszul,myślę, że z 3 wystarczą. Rozpinane na cyckach do karmienia i tak jak Andzia -z długimi rękawami, bo jestem zmarzluchem.

Agnieszka urocza ta podomka. A powiększającym ciałem to się nie przejmuj. Ja miałam lekkiego doła i wiem o czym myślisz, gdy 2 tyg.temu poszłam kupić gacie, bo stare już były za małe.
Kobita od razu pokazała mi takie wielkie, przeznaczone dla babć. Wyszłam zszokowana :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #471431 przez Agnieszka86
Andzia jak masz zimno to faktycznie ubieraj się cieplutko :) Może taka allegro.pl/100-bawelniana-koszula-nocna-...-38-i2768084279.html tylko ta to bardziej już po porodzie, bo teraz to brzuszka nie będzie gdzie upchnąć :blink:

Gosia chyba zamienisz się nam tutaj w różową panterę :silly: Ja myślałam o czerwonym, ale muszę się jeszcze zastanowić...

12 lata 1 miesiąc temu #471433 przez mamcia2013
Vernix trza było brać te gacie :D byś miała gacie na lata hhehe

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471435 przez andzia_zg
Ja lubię spac w spodenkach i koszulce ale odkąd mam większy brzuch to spodnie mnie uciskają i spie w antyseksualnej, brzydkiej koszuli.
A do szpitala tez trzeba koszulę i tez myslalam ze przydadza sie 3, bo jednak z cyców bedzie tez lecialo,trzeba je czesto zmieniac i moga sie pobrudzic od tych dziwnych podkładow, ktore nosi sie bez gatkow (ale i tka kupilam majtki siateczkowe)

Agnieszka ta fajna tylko ze wlasnie juz po porodzie bo na razie brzuszka tam nie zmieszcze.

A to różowe paskudztwo w którym spie najchetniej bym wyrzucila i wlozyla cos ładniejszego :silly:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #471438 przez aksa
Gosia hehe to Zosieńka na Ciebie tak działa :laugh: ja też nie jestem typem różowej dziewczyny i zastanawiałam się jak by to było gdybym dziewczynkę miała :)

mamcia dziś mnie nie skusisz :silly: to co pokazała mi waga skutecznie odebrało mi ochotę na słodkości :side:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka