BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #471589 przez sylwia2
Witamy, witamy i zapraszamy do nas, :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #471591 przez andzia_zg
savage137 witamy i zapraszamy do naszego grona :-)

Napisz coś o sobie, jak masz na imię, skąd jesteś, ile masz lat. Macie już wybrane imię dla córeczki? W końcu będzie kolejna dziewczynka na forum, bo jak na razie chłopcy królują :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #471610 przez vernix
Witaj savage137 , rozgość się, a my gwarantujemy, że nie będzie Ci z nami nudno. Tematy są naprawdę ...życiowe :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #471617 przez koticz
Witam kolejną dziewczynkową mamusię!!!

Ja tam po domu biegam w dresie,ważne,że jest mi ciepło i wygodnie,włosy zawsze mam zrobione bo źle się czuję jak mam kiepską fryzę,a jeśli chodzi o makijaż to nigdy się jakoś specjalnie nie malowałam i teraz też tego nie robię,jedynie rzęsy tuszem i tyle :)

A śpię teraz w jakiś niechodzonych koszulkach męża lub w zwykłych bawełnianych piżamach.Teraz mi więcej idzie bo z cycków cieknie więc dużo częściej muszę zmieniać :dry:
Naszczęście jest mi obojętne czy koszulka jest gładka czy w misie i mojemu mężowi też.

Nooo to od jutra walczymy z pokoikiem Jagódkowym :kiss: nice odezwę się pewnie dopiero w niedziele jak już po wszystkim będzie.Zresztą idę jutro z kotami spać do świrki,żeby nie wdychać tego smrodu z farb:)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #471618 przez Depeche
aksa napisał:

Depeche ooo rany sranie za zasłonką!! :side: :side: a one co pewnie kaweke piły obok? :P bosssssskooo :lol:

MIalam farta, oszly sobie, wiec dalam sobie upust ( zreszta nie ma co dawac, akcja jest przednia). Ale znajoma poszla za te firanke, a ma taka faze czasem, ze z miesiac kupy nie robi, te nie wyszly z tego pokju wiec im powiedziala, ze ona tak nie da rady. Skwitowly to "ale wstdliwa przyszla". No i co , nic nie zrobila, jak przyszlo co do czego ob.rala polozna. To jest dopiero piekna zemsta, az zaluje, ze ja mojej tak nie zrobilam.

12 lata 1 miesiąc temu #471620 przez mamcia2013
Savage witamy u nas :)

ja poleżałam trochę i od razu lepiej ;)

12 lata 1 miesiąc temu #471624 przez Depeche
Savage witaj ;-)

Jak widac u nas tematy same zyciowe, dzis lewatywa, ale byla juz tez sraczka i nie tylko.

12 lata 1 miesiąc temu #471626 przez Paulina 77
Witajcie, na Waszym forum jest tak sympatycznie, że chciałabym dołączyć do tego grona :) Jestem mamuśką z terminem na 2 marca 2013. Szczerze mówiąc, nigdy nie udzielałam się aktywnie na żadnym forum...i nie wiem jak dołączyć suwaczka ciążowego - na pewnym etapie się blokuje... każe mi gdzieś kopiować kod, a ja nie wiem, gdzie...
Trochę o mnie: pochodzę ze Śląska Cieszyńskiego, ale kilka lat temu przeprowadziłam się do Małopolski. Rodzina daleko, ja na L4 (ciąża zagrożona), Mężuś dużo pracuje, a ja sama w domku. Płci Maluszka jeszcze nie znamy - na ostatniej wizycie u lekarza usg było zepsute. Ja jednak od początku ciąży przeczuwam córeczkę i mojemu Mężowi śnił się poród - i była córka :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #471630 przez Depeche
Witaj Paulina
Z suwaczkiem to skopiuj ten, wejdz w moj profil, potem z lewej masz " twoj profil" potem to co skopiujesz wklej w podpis, tam obok i tyle
. Gdzies wczesniej ktoras z koleanek wklejala cala instrukcje, jak zamontowac suwaczek.

12 lata 1 miesiąc temu #471632 przez Depeche
aaa PAulina , mam nadzieje, ze 77 to Twoj rocznik... hehehehe wtedy nie bede najstarsza

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471640 przez Paulina 77
Chyba odebrałam wiadomość telepatycznie, bo przed chwilą wpadłam na to jak wkleić suwaczek, dzięki :)
Tak, 77 to mój rocznik... głupio mi było wcześniej pisać, ile mam lat, bo Wy pewnie wszystkie przed trzydziestką :( a ja 35 lat i pierwsze dziecko po latach starań... ech

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471641 przez vernix
Witaj Paulino, już sobie poradziłaś:) mam nadzieję, ze będzie Ci z nami miło:)

12 lata 1 miesiąc temu #471644 przez Paulina 77
Już mi bardzo miło, dziękuję :)

12 lata 1 miesiąc temu #471646 przez Depeche
oz jak sie ciesze, ze nie ja jedyna taka stara dupa. Paulina, to my jestesmy norrrmalne, reszta tak jakos sie mlodo postarala ;-)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471648 przez koticz
depeche a Ciebie nadal męczy ten wiek?Ciesz się,że jesteś dojżałą mamą a nie młodocianą taką np16(choć wcale nie uważam,żeby to było coś złego!!!) Tak chyba jednak łatwiej.

Była partnerka mojego brata,też się niedawno dowiedziała,że się spodziewa na maj2013.Mimo iż rozstali się z moim bratem już ze 12lat temu to utrzymujemy z nią i jej rodziną kontakt.Jej najstarszy syn (jej i mojego brata) ma juz 15lat,a drugi (ten z obecnym mężem) ma 11lat :lol: heheh kobietka też jest już po 30 i to pierwsza jej ciąża z wymiotami itp. Fajnie,że Jagódka będzie miała taką doszywaną kuzynkę w swoim wieku :)

Paulina ważne,że się udało.A za 14tygodni będziesz tulić swoją córeczkę!
Ja mam 26lat i juz od dawna chciałam zostać mamą,tylko czekałam aż mój mąż dorośnie do tej decyzji :lol:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka