- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Napisz coś o sobie, jak masz na imię, skąd jesteś, ile masz lat. Macie już wybrane imię dla córeczki? W końcu będzie kolejna dziewczynka na forum, bo jak na razie chłopcy królują
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja tam po domu biegam w dresie,ważne,że jest mi ciepło i wygodnie,włosy zawsze mam zrobione bo źle się czuję jak mam kiepską fryzę,a jeśli chodzi o makijaż to nigdy się jakoś specjalnie nie malowałam i teraz też tego nie robię,jedynie rzęsy tuszem i tyle
A śpię teraz w jakiś niechodzonych koszulkach męża lub w zwykłych bawełnianych piżamach.Teraz mi więcej idzie bo z cycków cieknie więc dużo częściej muszę zmieniać
Naszczęście jest mi obojętne czy koszulka jest gładka czy w misie i mojemu mężowi też.
Nooo to od jutra walczymy z pokoikiem Jagódkowym nice odezwę się pewnie dopiero w niedziele jak już po wszystkim będzie.Zresztą idę jutro z kotami spać do świrki,żeby nie wdychać tego smrodu z farb:)
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche ooo rany sranie za zasłonką!! a one co pewnie kaweke piły obok? bosssssskooo
MIalam farta, oszly sobie, wiec dalam sobie upust ( zreszta nie ma co dawac, akcja jest przednia). Ale znajoma poszla za te firanke, a ma taka faze czasem, ze z miesiac kupy nie robi, te nie wyszly z tego pokju wiec im powiedziala, ze ona tak nie da rady. Skwitowly to "ale wstdliwa przyszla". No i co , nic nie zrobila, jak przyszlo co do czego ob.rala polozna. To jest dopiero piekna zemsta, az zaluje, ze ja mojej tak nie zrobilam.
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak widac u nas tematy same zyciowe, dzis lewatywa, ale byla juz tez sraczka i nie tylko.
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Trochę o mnie: pochodzę ze Śląska Cieszyńskiego, ale kilka lat temu przeprowadziłam się do Małopolski. Rodzina daleko, ja na L4 (ciąża zagrożona), Mężuś dużo pracuje, a ja sama w domku. Płci Maluszka jeszcze nie znamy - na ostatniej wizycie u lekarza usg było zepsute. Ja jednak od początku ciąży przeczuwam córeczkę i mojemu Mężowi śnił się poród - i była córka
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z suwaczkiem to skopiuj ten, wejdz w moj profil, potem z lewej masz " twoj profil" potem to co skopiujesz wklej w podpis, tam obok i tyle
. Gdzies wczesniej ktoras z koleanek wklejala cala instrukcje, jak zamontowac suwaczek.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Tak, 77 to mój rocznik... głupio mi było wcześniej pisać, ile mam lat, bo Wy pewnie wszystkie przed trzydziestką a ja 35 lat i pierwsze dziecko po latach starań... ech
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Była partnerka mojego brata,też się niedawno dowiedziała,że się spodziewa na maj2013.Mimo iż rozstali się z moim bratem już ze 12lat temu to utrzymujemy z nią i jej rodziną kontakt.Jej najstarszy syn (jej i mojego brata) ma juz 15lat,a drugi (ten z obecnym mężem) ma 11lat heheh kobietka też jest już po 30 i to pierwsza jej ciąża z wymiotami itp. Fajnie,że Jagódka będzie miała taką doszywaną kuzynkę w swoim wieku
Paulina ważne,że się udało.A za 14tygodni będziesz tulić swoją córeczkę!
Ja mam 26lat i juz od dawna chciałam zostać mamą,tylko czekałam aż mój mąż dorośnie do tej decyzji
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px