BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #471506 przez Agnieszka86
Mamcia ja też bym chciała usg 3d, ale mój lekarz nie ma takiego sprzętu niestety :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #471508 przez Beata 26
Agnieszka swietny ten plaszczyk! Hit sezonu z rekawem na 3/4, powrot lat 60 a cena boska wiec nie zastanawiaj sie. Co prawda jego grubosc wyglada na jesienno/wiosenna ale na pewno sie przyda!
Ja mam zamiar w przyszlym tyg wybrac sie na poszukiwania kurtki, plaszczyka/- bedzie wyzwanie!

A teraz sie cos slabiej poczulam i siedze zamulona na kanapie, myslac o balaganie jaki powinnam ogarnac. A rano mialam tyle energii, nie nadazam za soba..

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471510 przez Agnieszka86
Beata właśnie za gruby to on nie jest, ale w zimie na pewno mniej będę wychodzić, a jak już to samochodem będę się przemieszczać, więc może nie zamarznę:)

Nie naprodukujcie za dużo postów, bo muszę się od komputera oddalić, a potem nie nadrobię... Idę gotować obiad bo mąż za godzinę będzie...

12 lata 1 miesiąc temu #471511 przez vernix
Beata tak zamulający dzień dzisiaj. Też miałam ogarnąć dom, bo od tygodnia nic nie robiłam, z powodu wyjazdu do rodziców. Nic mi się nie chce:)

Włączyłam synkowi kołysanki i sama zaraz usnę:) 3 raz dzisiaj :ohmy:

12 lata 1 miesiąc temu #471514 przez mamcia2013
Aga mój gin też nie ma 3d, szkoda.

Macie rację, dzień strasznie zamulony. Ja chyba tez się legnę...

12 lata 1 miesiąc temu #471527 przez sylwia2
Witam dziewczyny, ja dzis w łozku do 14 leżałam, przed tv i juz mały przed 14 szalał w brzuchu az mi podskakiwał chyba sobie pomyslał,, matka wstawaj dosc lezenia''.Nadal mnie katar meczy wiec w wolną chwile wskakuje po kocyk ale dzis przedadziłam hhee.Wstałam uszykowałam się i do sklepu sie przeszłam po cos na kanapki, zupkę mam z wczorej wiec z tym luzik.Rozpaliłąm w centralnym i nadal pod kocyk.
Mi lekarz przepisał globulki Pimafucin i maść Clotrimazolum i pomogło.
A co do jedzenia to ja chyba sie tak nastawiłam zeby nie przytyc ze praktycznie nie mam apetytu zjem 2 czasami 3 posiłki w ciagu dnia a słodkie to wogole, od niedzieli w lodówce mam ciasto z imienin rodziców i trzeba je wywalic bo nie ma komu jesc.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471539 przez Agnieszka86
Sylwia błogie lenistwo, ale jak nie teraz to kiedy? ;) Trzeba korzystać, póki można poleżeć :) Ja zupę też mam z wczoraj, teraz tylko szybko sos do spageti zrobiłam, zaraz makaron wstawię i obiad gotowy :) A już myślę o tym co jutro ugotować.

12 lata 1 miesiąc temu #471545 przez sylwia2
heehe a ja własnie szukam jakiesgos fajnego przepisu na spagetti, chyba jutro zrobię.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471547 przez Agnieszka86
Ja na jutro wymyśliłam zupę kalafiorową i może rybkę z ziemniaczkami i duszoną marchewką, albo naleśniki ze szpinakiem? Miały być pierogi z kapustą i pieczarkami, ale kalafior i kapusta mogłyby doprowadzić do zaczadzenia tak mojego, jak i męża :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #471559 przez sylwia2
hehehe :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #471568 przez Beata 26
sylwia2 napisał:

Witam dziewczyny, ja dzis w łozku do 14 leżałam, przed tv i juz mały przed 14 szalał w brzuchu az mi podskakiwał chyba sobie pomyslał,, matka wstawaj dosc lezenia''.Nadal mnie katar meczy wiec w wolną chwile wskakuje po kocyk ale dzis przedadziłam hhee.Wstałam uszykowałam się i do sklepu sie przeszłam po cos na kanapki, zupkę mam z wczorej wiec z tym luzik.Rozpaliłąm w centralnym i nadal pod kocyk.
Mi lekarz przepisał globulki Pimafucin i maść Clotrimazolum i pomogło.
A co do jedzenia to ja chyba sie tak nastawiłam zeby nie przytyc ze praktycznie nie mam apetytu zjem 2 czasami 3 posiłki w ciagu dnia a słodkie to wogole, od niedzieli w lodówce mam ciasto z imienin rodziców i trzeba je wywalic bo nie ma komu jesc.

Sylwia - jak to nie ma komu zjeść? !!!???? ja poproszę!

12 lata 1 miesiąc temu #471572 przez andzia_zg
Sylwia2 u mie w lodówce takie ciacho by dnia nie postało bo bym wszytsko pochłoneła od razu :P

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #471573 przez sylwia2
:laugh: Proszę bardzo, zapraszam

12 lata 1 miesiąc temu #471578 przez sylwia2
kiedys to bym jeszcze kawałek do kawy zjadła ale teraz wogole nie mam ochoty.A jak ide do sklepu to tak chodzę miedzy połkami z nadzieja ze moze najdzie mnie na cos ochota a tu nic :(

12 lata 1 miesiąc temu #471585 przez savage137
dołączam do marcówek :) moja córeczka (prawdopodobnie, bo lekarz na razie stwierdził,że nic nie wystaje ani nie zwisa spomiędzy nóżek więc obstawia dziewczynkę :P) przyjdzie na świat 14 marca. pozdrawiam wszystkie marcowe mamusie :P

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka