BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #470944 przez kika1985
ela uśmiałam sie z tych skradzionych staników , jakaś babcia w szpitalu była w potrzebie :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #470945 przez kika1985
Lafi napisał:

hejka, u mnie -4! wrrrrr
Nie śpie od 5, ale juz zaczynam sie przyzwyczajać bo w sumie od początku ciąży tak sie budze, dzis mnie mega bolał kręgol, spałam z moim m i to chyba dlatego ;)

przeczytałam twojego posta i na poczatku wyszło mi hujka zamiast hejka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #470948 przez kika1985
Agnieszka ja też jem owoce i warzywa codziennie, wynki też mam ok wię nawet żelaza nie musze brac bo wszystko w normie

Beata ja idę na Zmierzch w niedzielę już nie mogę się doczekać :P w sobotę robię sobie maraton wszystkich części:P

warsztaty wczoraj były super:) bardzo mi się podobały, trochę rozmyślamy z mężem na temat banku krwi pępowinowej tylko kurcze drogo jest, fajnie też prowadził zajęcia facet od pierwszej pomocy, mimo że mam kurs pierwszej pomocy to dużo się dowiedziałam i przypomniałam

dostałam butelkę tommy tippi antylkolkową tą co andzia o niej pisała

12 lata 1 miesiąc temu #470949 przez Lafi
kika dobra jestes:) z resztą w moim przypadku było by to mozliwe bo strasznie ilości literówek robie:)
a co do witamin to biore, teraz prenatal clasic.

12 lata 1 miesiąc temu #470955 przez kika1985
Lafi a myślałam że ja jestem mistrzynią literówek :P ale się pilnuję żebyście mogły mnie zrozumieć

12 lata 1 miesiąc temu #470958 przez Gosia27
Dziewczyny u Nas -10!!! Mam w planach wyjść na miasto koło 11 ale wątpię, że mróz zelżeje, bo u nas w ciągu dnia ma być na minusie :dry: no nic, trzeba zaszyć się pod kocem z kubełkiem ciepłej herbaty :) Miłego dzionka piękne Panie z brzuszkami :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #470964 przez Agnieszka86
Kika hormony szaleją, ale pomimo tego wiadomo, że tęsknicie za bliskimi osobami. Tak jak napisała kiedyś Gosia, te osoby to Wasi Aniołowie Stróże. Żelazo biorę od miesiąca, podobno teraz jest nam bardzo potrzebne, tak mi powiedział lekarz, ale też nie miałam niedoborów.

12 lata 1 miesiąc temu #470966 przez patrycja85
dzień dobry:)

kika-fajnie że wam się podobało:) mi też najbardziej podobał się kurs pierwszej pomocy. a co do banku krwi to my się zdecydowaliśmy. jakoś w styczniu chcemy podpisać umowę. tą dużą opłatę można rozłożyć na raty, a poza tym jest tak że jak się powołasz na jakąś parę która wcześniej korzystała z ich usług to ta para nie płaci przez rok tej opłaty. możnaby się jakoś dogadać:) a wygraliście cos?

gosia-szukałam namiarów do tej laski ale już nie mam. to dawno było. poszperaj w necie-na pewno jest dużo ogłoszeń.

byłam wczoraj po te witaminy i farmaceuta podał mi jako pierwsze doppel herz activ mama a ze o nich właśnie myślałam to uznałam to za znak i wzięłam:) 26 zł za 60 tabl. ale bierze się po 2 dziennie.

zbieram się-dziś mam ostatnie zajęcia na aplikacji:) będzie sentymentalnie:) miłego dnia

12 lata 1 miesiąc temu #470974 przez lusiaczek82
witam was
ale mi się z rana poszczęściło tak z głupiego weszłam sobie w allegro i wygrałam aukcję za olbrzymią cenę 1,25 :laugh: :laugh:
allegro.pl/show_item.php?item=2781860859

12 lata 1 miesiąc temu #470987 przez Agnieszka86
Lusiaczek no to szczęśliwie zaczął Ci się dzień:) Fajny dresik, no i za taką cenę... :)

12 lata 1 miesiąc temu #470991 przez lenusia7
dzien doberek.... jezuuuuu wstalam a na twarzy miliony czerwonych szorstkich plamek , nie mam pojecia co to jest . ale brzydalinda jestem wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr moze od mojego wczorajsego spacerku wieczornego albo jakies uczulenie

12 lata 1 miesiąc temu #470996 przez kika1985
patrycja nic nie wygralismy:) ale przyjaciółka która była z nami wygrała poduszkę fikuszkę :)
mój mąż zawiedziony że nic nie wygralismy, no ale ja jeszcze nigdy nic nie wygrałam i szczęścia do gier nie mam :P

a co do tego banku to mówili ze mozna to rozłożyć na raty, no to jest u nas kwestia do przedyskutowania jeszcze

12 lata 1 miesiąc temu #470997 przez kika1985
lusiaczek fajny dresik a cena naprawdę super:P

leniusia kurcze może wypij wapno?

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471007 przez Agnieszka86
Oj Lenusia Ty masz dla odmiany przykrą niespodziankę z rana :dry: Może faktycznie wypij wapno, jeśli to jakieś uczulenie to powinno pomóc...

Dobra, ja się wygrzebuje spod kołderki i idę zjeść mandarynki :laugh: (też mam biedronkowe, są pyszne). Kupiłam też pomelo, ale poczekam na męża to zjemy razem wieczorkiem:) Mam straszną ochotę na cytrusy ostatnio.

12 lata 1 miesiąc temu #471011 przez Lafi
Gosia to u mnie nie tak źle.
lusiaczek super ciuszek i za taką cene.

kika podobno wiekszośc ludzi czyta pierwsz i ostatnie litery wiec jak sie byków narobi to nie tak źle, chyba, ja do tego nie posiadam słuchu fonematycznego czy jakos tak i nie słysze jak cos napisac, biore to wzrokowo, zeby nie robic za duzo byków.:)

Normalnie chyba przejade sie po te mandarynki do biedronki, do najbliższego sklepu mam 3km:( wiec trza bryke wyciągac z garazu.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka