- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
mamcia papuga ma ograniczona ilość piór na sobie hihi Az taki futrzak to ona nie była
a szkoda jak ja byłam gówniara to też miałam dwie papugi i obydwie miały na imię Wrzaskun!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Dawno się tak nie śmiałam, jak przy czytaniu tego forum
Jak do nas dołączyłas to mówiłyśmy, że u nas prawie zawsze wesoło i z nami nie mozna się nudzić To forum uzależnia hihi Korki z nas i takie szajbusy jakich mało hihi
Ale chociaż jest wesoło i szybciej nam minie czas do porodu
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja wcale nie byłam lepsza za dziecka. ogólnie wychowałam się na gospodarce babci, między kurami, świniami, krowami itd. Nawet traktorem potrafię jeździć
Teraz nie mam zwierzątek, nie mam do nich czuję ręki. Kiedyś miałam żółwia lądowego Leonarda,ale biedny mi spał na podłogę i się rozbił, a świnkę morską Lilę zagłaskałam na śmierć. Pogrzeby odprawiałam jak katolik
Kika śliczny ten dresik.
Byłam na mieście i w końcu kupiłam sobie botki na koturnie. Jestem mega zadowolona, tym bardziej, że mój nowy zegarek też przyszedł
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
gosia27 fajnie, że sobie cos kupiłas Od razu humor lepszy
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Dobra dziewuszki ja się uspakajam.Idę się ogarnąć a potem idę odcedzać ziemniaki,bo zaraz wróci mąż, a potem jedziemy wymienić w końcu opony, potem po drzewo do kominka i na zakupy. Jak tylko wróce to się tu pojawię
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Jak miałam 6 lat moi rodzice mieli kury i jednego kogucika-oczywiście on był "mój" nazwałam go Elmo i jak chcieli, jakąś kurę na rosołek upolować, to chodziłam za nimi po podwórku i mówiłam "Elmo, nie..., Elmo nie, Elmo nie..." i tak do momentu aż nie wybrali sobie jakiejś kurki. Ale któregoś dnia przegapiłam łapanie drobiu i ... Elmo był na obiad To była moja trauma do tej pory to pamiętam, a rodzice się śmieją.
Gosia pokaż butki. Przydałyby mi się własnie koturny, nie wysokie, bo czuję, że kozaki ciężko będzie założyć niedługo...
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
A moja kuzynka kiedyś miała świnkę morską, poszła gotować mleko i świnka siedziała jej na ramieniu. No a że świnki lubią mleko to wpadła jej do wrzącego mleka (do gara) no i się sztywna zrobiła, a kuzynka chciała ją uratować to wlała zimną wodę do miski i wrzuciła tam świnkę (dobiła ją jeszcze) hehe
dla mnie hit dzisiejszego dnia
Andzia będziesz miała trochę nadrabiania jak wrócisz, bo dziewczyny produkują jak najęte:)
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A tej kuzynki ojciec kiedyś się wku*wił na kuzyna żony (razem z nimi mieszka i z matką w jednym pokoju)i wpadł do niego i zaczął go dusić haha
Ja dziewczynki też zmykam pod kołdrę więc nie produkujcie za wiele szjbuski kochane.
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Agnieszka86
mnie tak załatwili mojego ulubionego kaczora w dzieciństwie, chodził za mną i szczypał mnie w zielone gumowce. Jakoś nie mogę o nim zapomnieć... fajny był. Kaczki karmiłam ślimakami i dżdżownicami. Ślimaków zdecydowanie nie polecam, bo strasznie im się potem dzióbki kleiły, biedne. I z króliczkami też przesiadywałam w takiej dużej klatce.
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
Ja miałam dość ciekawie ostatnio - wylądowałam w szpitalu ze skierowaniem od lekarza rodzinnego, gdy poszłam spytać (przerażona opisami na forach i stronach internetowych) o twardnienie brzucha, bo mi tak się kurczy ostatnio, rozkurcza, raz nie boli, raz zaboli, tak muli w dole brzucha. Byłam naprawdę przestraszona, bo to pierwsza ciąża itd. i co ciekawe, zbadali mi brzuch, zmierzyli, ciśnienie sprawdzili, bicie serca dziecka też i do dom. To podobno normalne. A sorry - skracanie szyjki macicy? Odklejanie się łożyska? Inne paskudztwa/ TAK PO PROSTU to wygląda? Bo ja nie ogarniam. Czytałam o skurczach braxtona-Hicksa. Nie sądziłam, że to może być to i tak uporczywe.
Któraś z Was też tak ma? Jakieś zalecenia? Bo ja już nie wiem i nie wiem, czy znów do lekarza nie lecieć. Nie chcę się zachowywać jak świrusek, a już mi chyba niedaleko.
Nawiasem - ja dziś na śniadanie wrąbałam michę owsianki z sokiem truskawkowym. Od tego czasu nic, bo sie napchałam. Może macie jakieś pomysły (bezmięsne) na obiad?
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja jak bylam mała miałam kanarka, jak był już stary to wyłysiał i miał tylko jedno piórko no czubku
łebka boski był mój brat przez przypadek kiedyś ugotował rybki aż im brzuchy popękały i flaki wylazły a chciał tylko podgrzać świeżo wymienioną wiodę;]
Gosia ja też potrafie jezdzić traktorem fajna sprawa
apogrzeby też urządzałam z kwiatami i żałobnymi pieśniami
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
coś się ze stronką stało i nie da się wszystkiego przeczytać.
Ja na napięcie w brzuchu dostałam zalecenie najpierw 4 x dziennie po 3 tabletki Laktomagu bez
B6 (lekarz mi powiedział, że B6 powoduje skurcze), ale ostatnio skurcze się nasiliły i
dostałam jeszcze fenoterol 0,5 tabletki 6 x na dobę i do tego staveran 40 po pół tabletki
6 x na dobę razem z fenoterolem.