BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #472760 przez kika1985
a ja się wkurw.... na męża

zamknęłam się z sypialni i oglądam słodki biznes

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #472769 przez Depeche
Kika , a co Ci zrobil?

12 lata 1 miesiąc temu #472771 przez xxElaElaEeexx
Depeche Fajnie ,że ktoś o mnie myśli ;)

Nio nie chciało mi się wczoraj nawet laptopa włączać ,bo od chodzenia po mieście jestem nie do życia .Ale staram się w wolnych chwilach nadrabiać ;) Dziś akurat cały dzień w domku więc zaglądam do Was :silly:

kika Nie przejmuj się mężem :) Mój przyszły mężulek przyszedł dziś z pracy niby normalny ,a tu mi tak zajechało procentami .I okazało się ,że kolega swojskie wino 3letnie przyniósł do pracy i nie mógł się oprzeć ,bo takie dobre było.W głębi jestem na niego zła,ale nie daje tego mu za bardzo odczuć ,bo u niego w pracy niektórzy dzień w dzień piją a on nie.Mieszkamy 2 lata razem a dopiero dziś pierwszy raz przyszedł wypity.Więc ujdzie mu to na sucho.Chyba dlatego ,że mam dobry nastrój :)

12 lata 1 miesiąc temu #472775 przez Depeche
Moj mi sie w nogach uwalil i na Discovery oglada tych dwoch smieciarzy, ktorzy licytuja jakies tam garaze, a potem sprzedaja co tam w nich znajda.

12 lata 1 miesiąc temu #472781 przez Paulina 77
Czasami panowie potrzebują się w specyficzny sposób zintegrować we własnym gronie - tak jak babeczki lubią babskie pogaduchy. Spotkaliśmy się kiedyś ze znajomymi we 3 małżeństwa. Panowie mieli alkomat, pili określoną ilość wódki w określonych odstępach czasu, po jakimś czasi dmuchali i jeden z nich notował wyniki. Potem to analizowali... okazało się, że najszybciej trzeźwiał pan o największej masie ciała. I jeszcze po przekroczeniu jakiejś tam wartości włącza się drugi szlak metaboliczny rozkładu alkoholu i jak któryś z panów przekroczył tę wartość, to też szybko trzeźwiał. My byśmy na coś takiego nie wpadły... :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #472786 przez andzia_zg
Ja juz po zakupach. W końcu dotarłam do domu.

A jesli chodzi o buty to niestety nogi nam puchną i nie mieścimy sie w butach :dry:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472793 przez xxElaElaEeexx
Oj mój facet to długo trzeźwieje ,bo bardzo rzadko pije i ma głowę jak ptaszek :laugh:
A po drugie chudzielec z niego :)
Teraz śpi jak zabity ...Ale na jedno to jest plus,bo jak gdzieś jesteśmy i dość już wypije to zawsze mnie goni i mówi,że jedziemy do domu.Potem grzecznie się rozbiera i kładzie spać.

andzia

To jest masakra z tymi nogami.Zawsze ładne miałam takie zgrabne a teraz balony :ohmy:

12 lata 1 miesiąc temu #472804 przez Lafi
tak ie mysle sobiea myśle ze z tego formum niezła księga by powstała z wszystkimi mozliwymi gatunkami:)
Kika co ci ten chop zrobił?
Szfajka mi na razie nie urosła:) w pierwszej ciąży tez nie, nogi mi nie puchna,

Mój jak wypije, a zdażyło sie mu to moze pare razy to umiera a ja mam z niego niezły ubaw:) jak pieje:) pamietam kiedys lezymy juz w łózku a on do mnie: Danka daj mi skarpeke, to go pytam po co ci? on: Będe rzygał. jak sobie to przypomne to nieźle wyje ze śmiechu> :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #472808 przez andzia_zg
Mój mąż jak wypije też umiera, ale niestety nie ma czegoś takiego jak przycisk "stop - juz nie piję,wystarczy" A potem jest w domu masakra :angry:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #472809 przez koticz
Masakra jest was przeczytać dziś.Już trzeci raz się męczyłam.

Te akcje ze zwierzętami mnie przeraziły :( okropne byłyście!!!
Rozbawił mnie motyw ze złotymi myślami (ale nie skubanie papużek).

Ja tylko na sekundkę,melduję,że jedna ściana wytapetowana,ale jutro musimy jechać dokupić tapety bo sporo odcinamy,żeby się wzorek zszedł a wcześniej nie wzieliśmy tego pod uwagę.
Śliczny będzie miała pokoik moja księżniczka malutka :kiss:

Do usłyszenia! Dobrze,że weekend się zaczyna to troszkę odpuścicie na forum i na spokojnie was w niedzielę nadrobię:)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #472811 przez xxElaElaEeexx
Lafi Nio mój kiedyś namieszał poszedł spać.Ja przychodzę dobrze ,że światło zapaliłam bo chciałam się położyć i patrze a tu całe łóżko zafajdane fuuujjjj.Potem tydzień łóżko wietrzyłam i czyściłam różnymi specyfikami ,bo tak z niego jechało :cheer: Bleeeee.
Na szczęście już mamy nowe łóżko :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #472822 przez Lafi
mój ma jeszcze syndrom znaczenia terytorium, wszędzie rozwala skarpetki i od 8 lat nie umie go nauczyc po co jest kosz na pranie, ale nie chodze i nie sprzątam za nim jak tego nie ma w łazience to ma nie wyprane. z tymi naszymi chopami.

12 lata 1 miesiąc temu #472824 przez Lafi
koticz nie zapomnij fotki zrobić:) miłej pracy:)

12 lata 1 miesiąc temu #472827 przez mamcia2013
Depeche napisał:

Ela , wlasnie o Tobie niedawno myslalam, ze jakos sie przestalas udzielac . Mi stopa urosla , w zeszlej ciazy, o 1 rozmiar, masakra wszystkie czolenka byly za male.Ale po jakims czasie to zmalala, bo potem znowu w nich chodzilam.

Jak przeczytalam o rbce, to myslalam , ze nic juz tego nie przebije, ale swinka morska przeszla mojenajsmielsze oczekiwania. Co mam zrobi, siedze przed kompem, zalewam sie lzami, a maz sie na mnie patrzy jak na kretynke.

hahaha śmiej się śmiej KObieto :D ja też mam polewe z tego.

12 lata 1 miesiąc temu #472836 przez mamcia2013
andzia_zg napisał:

Mój mąż jak wypije też umiera, ale niestety nie ma czegoś takiego jak przycisk "stop - juz nie piję,wystarczy" A potem jest w domu masakra :angry:

mój też pije zazwyczaj bez umiaru :angry: ile ja się nerwów najadłam przez niego. No ale już daje sobie luz pomału.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka