- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
[/i]oddam teściową nawet dopłacę jak ktoś ją weźmie, mam jej dość !!!!
Dołączam swoją.Jest ktoś chętny?!? świąteczna promocja: zapłacę za bilet w jedną stronę
AniaCzajka ja ze swoją też mam 7 światów...
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
AniaCzajka napisał:
[/i]oddam teściową nawet dopłacę jak ktoś ją weźmie, mam jej dość !!!!
Dołączam swoją.Jest ktoś chętny?!? świąteczna promocja: zapłacę za bilet w jedną stronę
AniaCzajka ja ze swoją też mam 7 światów...
moja już dziś przegięła na całej linii, normalnie ja otruje chyba;/
- lenusia7
- Gość
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
lenusia ale masz nieciekawą sytuację,no ale tak naprawdę do juz nie jesteś sama i nie będziesz:) Dawidek zawsze będzie przy Tobie.Też pamiętam,jak pisałaś o rozstaniu,ale myślałam,że się zeszliście,tym bardziej,że synuś ma imię taty...
Ja tam często żałuję decyzji,że związałam się z moim,ale zdecydowanie częściej się z tego cieszę.Mamy zbyt podobne charaktery i ciężko nam żyć w zgodzie,ale bez siebie to byżmy ani minuty nie przeżyli.
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
Wezme obie po swietach zwroce . Nie denerwuj sie Anulka :*** Co Ci zrobiła??/
Upiła się na całego niby dla kurażu bo źle się czuła, a ja jestem trochę przeziębiona i polegiwałam dziś większość dnia bo nieciekawie się czuła, ale ona stwierdziła że baby w ciąży to jak zwykle przesadzają, a potem wstawiła pranie oczywiście w naszej pralce i do bębna włożyła dosłownie 5 par majtek i ustawiała czas na 2 godziny. A jak mój mąż wrócił z pracy to mu powiedziała że Ania to chyba udaje że się źle czuje bo jej się nic nie chce robić i jeszcze powiedziała mu że ma mi zakazać kupować ciuszków dla małego bo są zbędne po dwie pary wszystkiego starczą.
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
moja świrka...
A mój m bardzo lubi mi dokuczać, przed chwilą go wygoniłam, bo siedziała mz nimi przy tv, poszłam do kompa a ten za mna, to stał nademna z miną bezdomnego psa dlaczego jestem do niego taka niedobra.
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
Ania muicie sie od niej odizolować bo szkoda maluszka, aby na cos takiego patrzył, ty nerwowa, dziecko nerwowe,
Oby do wiosny;) a wiecie że teściowa jest najlepsza na 102;) wiecie co to znaczy?
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
andzia a o jakim modelu myślałaś?Mnie nikt w sklepir nie mówił,że wycofują jumpera x,tylko wiem,że u nas z kolekcją serca jest problem bo nie idzie dostać.Ale mnie zmartwiłaś teraz>Zaś z deugiej strony jakie części będą Ci potrzebne do wózka?To nie samochód,że się na kilkanaście lat kupuje,a jak się coś zepsuje to oddajesz na gwarancję i nie Twój problem czy oni mają części czy nie...no ale nie wiem już...Myślałaś o Captivie?
Mi babka mówiła,ze wycofują powoli Jumpera i jesli chcę mieć wózek na dwójkę dzieci to żebym sie nie zdziwiła jakby przy kolejnym dziecku zepsuło mi się np koło (odpukać) i że nie bede mogła dostac nowego. Juz jest problem z częściami do Jumpera ale tego pierwszego typu z małymi kołami. I przestaja już produkować cześci do tego Jumpera co my chciałyśmy, bo wchodza nowe kolekcje. Poza tym nie mam szans dostać modelu z kolekcji serca. Jedynie z kolekcji STTF.
Radziła mi wziąć Tako Warrior, który ma już jakies dodatkowe podnóżki,spacerówka jest dużo lepiej zrobiona niż Jumper X (zreszta powiedziala ze jak przyjde za tydzień zamówić wózek to postawi mi Jumpera i Warriora i sama zobacze, że Warrior ma lepsza spacerówke i ze przy zalozonej spacerowce z tyłu w Jumperze jest taka "brzydka dziura" a Warrior ma ten tył ładnie zabudowany). Dodatkowo mówiła,że Warrior jest wykonany z lepszego materiału, mniej namakalnego niż Jumper.
U mnie w sklepie Jumper X kosztuje 1200zł, a Tako Warrior 1270zł więc różnica w cenie niewielka (oczywiście mówie o 3w1)
acha... i Tako Warrior jest trochę większy niż Jumper X.
Ja najchętniej wzięłabym Tako Mohican Captiva, bo wielu znajomych ma i mówią,że wózek nie do zdarcia. Mają go tez nasi przyjaciele, ale nie chce mieć takiego samego wózka jak oni,bo wiecie jak to czasem bywa jak zaczynają gadac,że ktoś cos małpuje, że nie potrafi wybrac czegoś samemu itp. dlatego chciałam inny model.
Ale każdy z kim rozmawiałam mówił, że Tako Mohican Captiva najlepszy. (ale niestety trochę droższy, u mnie 3w1 ok 1500zła np w Zielonej Górze jak patrzyłam to 2w1 było za 1400zł. U mnie małe miasteczko ale wózki sa dużo tańsze niż w Zielonej Górze.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ale staraj się tym nie przejmować,żeby Franio się niepotrzebnie nie denerwował. Przytulam
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- lenusia7
- Gość
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa