- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- lenusia7
- Gość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak się spało? widzę,że nawet w sobotę ranne ptaszki jesteście!
Offca ja z moim jestem 7 lat, 2,5 po ślubie i nigdy nie miałam wątpliwości:) podobnie jak patrycja uważam,że lepiej trafić nie mogłam oczywiście nie czarujmy się on też ma mega fart,że trafił na mnie
lenusia faktycznie będzie inaczej ale jesteś mega dzielną kobietką i jestem pewna,że Twój synuś będzie miał tyle miłości ile tylko będzie potrzebował czasem lepiej się rozstać niż być na siłę dla dobra dziecka np, widze co mają moje koleżanki bo wzięły ślub bo wypada i jakie to 'dobre'dla dziecka
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Miłego weekendu laseczki i brzuszeczki
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja czekam na faceta od 'szafy''ma mi zrobić kosztorys,oby mnie ze skarpetek nie wyrwało! i dziś pojade z m oglądać łóżka bo jeszcze ramy się nie dorobiliśmy,a mi już ciężko się zwlec z samego materaca
mój małż wyjeżdża na tydzień ;( jutro ;( kur** znowu na tydzień sama zostane,smutek cholerny smutek
udanego weekendu kochane!!
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no ale dalej jestem obrażona na męża
Leniusia dobrze że masz oparcie w rodzicach
lafi zdrowka dla synka
andzia przytulam
ja Wstałam o 8 i już mieszkanie posprzątane. i wiecie co na śniadanie zachciało mi się omletów i je przesoliłam
- lenusia7
- Gość
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
lenusia-na pewno sobie poradzisz. takich decyzji nie podejmuje się z byle powodów więc na pewno podjęłaś przemyślaną decyzję. trzymam mocno kciuki ale nie mam wątpliwości że dasz rade, a forumowe ciocie (i na pewno w razie potrzeby ich mężowie czy partnerzy) pomogą.
pisałyście coś wczoraj chyba o tym że fajnie byłoby się spotkać. w ostatnim m jak mama był artykuł o sierpniówkach 2009? (chyba) które się spotkały gdzieś na weekend. może z nami też tak będzie:)))
- lenusia7
- Gość
Co do spotkania jestem za To byloby cudowne niezapomniane wydarzenie poznac Was czubki
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
uważam,że lepiej trafić nie mogłam oczywiście nie czarujmy się on też ma mega fart,że trafił na mnie
no oczywiście nie czarujmy się
Ja też sama będę do piątku, tylko, że jutro jeszcze m-żonek jest w domu... znowu te przeklęte Kielce... A podobno szef miał go nie wysyłać już nigdzie bo ma żonę w ciąży-czyli mnie
Lenusia na pewno nie jest Ci łatwo, ale wsparcie w rodzicach to naprawdę dużo. Widać, że jesteś mocna babka i decyzja jest przemyślana. Znam parę, która się rozstała, niedługo potem okazało się, że ona jest w ciąży, więc się zeszli, rodzice uparli się na ślub i co? I guzik z pętelką, i tak teraz nie są razem. A Ty masz nas więc damy sobie radę
Mam lenia, ale zabieram się za sprzątanie...
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Leniusia ja też nie spałam od 3.30 do 6. masakra jakaś! I chyba lepiej już nie będzie Mały tak buszował, że zorientowałam się, że może być głodny (o tej porze w nocy??), wstałam, zjadłam pół kawałka chleba, ale zasnąć już nie mogłam. Teraz czuję się jakby ktoś przejechał mnie walcem...
Co do samotnego wychowywania dziecka, to jestem za, jeśli tylko facet dobrze nie rokuje na przyszłość. Jest nieodpowiedzialny, taki rodzaj chłoptasia-wiecznego Piotrusia Pana, takiemu to trzeba powiedzieć "do widzenia".
Leniusia lepiej będzie zapewne Twojemu synusiowi z Tobą, a nie jeśli miałby patrzeć na to jak rodzice coraz bardziej się nienawidzą...
Andzia powodzenia na zakupach. Jak znajdziesz coś ciekawego w pepco, to proszą daj znać.A mężolem się nie przejmuj, przejdzie mu.
Patrycja wczoraj myślałam, że wciągnął Cię wir "opijania" ostatnich wykładów na aplikacji
A co do spotkania, to byłoby zarąbiście z naszymi bobasami
Kika Andzia Patrycja wczoraj wkurzyłyście się na swoich chłopów, ale przyznajcie same, że i tak będą fantastycznymi ojcami
To tak jak mój
(Wpadł wczoraj na pomysł pezentu na mikołajki i pod choinkę dla Heniusia, oczywiście będą to klocki lego )
Zmobilizujcie mnie jakoś do sprzątaniaaaaa......plis!
- lenusia7
- Gość
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Życzę Ci teraz spokoju, a jak mówi moja babcia" "przyjdzie czas, przyjdzie i rada". Będzie dobrze.
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
vernix-moja mama zawsze mówi "przyjdzie czas będzie rada" też myślałam o prezencie na święta dla Ignasia ale chyba się wstrzymam. jakoś boję się zapeszyć... też mi się nic nie chce ale biorę się do pracy!!!
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mojego oczywiscie juz nie ma pojechał do tesciów grzebac przy samochodzie(moim) wiec zabieram sie za sprzatanie( mialam nic nie ruszac bo jak przyjedzie to posprzata ale nie bede czekac cały dzien). Wieczorem jeszcze wyjazd na zakupu trzeba cos kupic na Mikołaja chrzesniakom bo pozniej az do Mikołajek tylko niedziele ma wolną.