BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #473687 przez lenusia7
Fajny szlafroczek aczkolwiek ja kupie mojemu malemu dopiero na roczek :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #473689 przez kika1985
a ja konczę ze słodyczami dziś miałam iść na basen z synkiem bo mu obiecałam ale nie zmieściłam się w kostium :(
majtki były dobre ale góra to masakra cycki wylazily góra i dolem :( i cały karnet szlag trafi biedny dominik zadzwonił do babci i ona go wzięła

aga śliczniy dresik

12 lata 1 miesiąc temu #473690 przez Depeche
MOja ma dwa lata, a miala na sobie z trzy razy, jakos ja chyba za bardzo krepuje. KUpilam, bo taki pikny , z uszami misia. I sobie wisi w lazience.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473693 przez andzia_zg
Ja właśnie zjadłam spaghetti, najadłam się jak bąk i czas troche poleniuchować.

Od wczoraj mam juz złożone w pokoju łóżeczko. Nie mialam dac gdzie rzeczy z wyprawki,bo nie mam jeszcze komody. Ułożyłam więc sobie na razie wszystko w łóżeczku i nie mam chociaż zagraconego pokoju. Aż mi sie milej zrobiło na serduchu jak zobaczyłam łóżeczko w pokoju :)

a jesli chodzi o szlafroczek to tez kupie dopiero jak mały podrosnie :-) Widziałam fajny z Elmo :silly:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #473694 przez kika1985
u mojego dominika jak tylko zaczął chodzic to po kąpieli wskakiwał w szlafrok u nas się sprawdzą do tej pory

12 lata 1 miesiąc temu #473697 przez xxElaElaEeexx
Witam kobietki :)

My dziś z facetem pospaliśmy do 11.Zjedliśmy rosołek i dalej leżymy oglądamy tv.Wczoraj w końcu zrobiłam generalne porządki w naszym pokoju.Przyniosłam sobie drabinkę,pościerałam kurze z samej góry mebli ,pościągałam różne pudełka i wypieprzyłam to co zbędne .W szafkach zrobiłam porządki.Umyłam okno i lampę.Facet przyjechał z miasta to poodkurzał i umył podłogę.O 17 pojechaliśmy na lody a potem do kina na zmierzch.Normalnie jestem załamana ,że to ostatnia część.Tak mi się podobało . :)

Miłej niedzieli brzuszki :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #473700 przez patrycja85
depeche-wiem że szlafrok dla takiego maluszka jest niepraktyczny ale używany to mały wydatek a do fotek po kąpieli w sam raz:) a poza tym mała mogłaby go potem wykorzystać przy lalkach:)

mam tyle pracy a nic mi się nie chce. tragicznie się dziś czuję. a zaraz jeszcze lech-legia będę musiała oglądać:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473703 przez andzia_zg
mnie chyba tez czeka mecz,bo mąż mówił,że jeszcze trochę i meczyk :P

A ja nadal dumam który wózek Tako wybrać. Miałam zamawiać na koniec grudnia ale skoro jakies inwentaryzacje i urlopy mają to muszę troche przyspieszyć :dry: Siedze w necie i przeglądam opinie.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #473705 przez Depeche
Mnie czeka wyscig F1, po godz.22 , ale ja akurat tez lubie.

12 lata 1 miesiąc temu #473709 przez kika1985
mój mąż też mecz będzie oglądał

tak mi się allegro spodobało zobaczcie co mam za 10 zl z przesyłką
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #473714 przez aksa
patrycja dzięki:) ja też mam nadzieję,że z Wami jakoś szybciej mi zleci ten tydzień :)

jeszcze jutro mam wizytę,połówkowe więc wszystkie pomiary itd trochę się stresuję ale pewnie jutro będzie kumulacja nerwów i m nie będzie i chyba na prawdę to te hormony bo czuję się taka hmmm 'rozstrojona emocjonalnie' a raczej jestem z tych co płaczą może raz w roku :dry:

psiapsióły oczywiście na posterunku już miałam telefon,że spotykamy się u jednej z nich dziewczyny winko będą popijać a ja herbatkę:) więc troszkę mnie podratowały :)

Ela to mieliście pracowity dzień wczoraj!! dziś zasłużony odpoczynek!! :)

a reszta widzę dziś na 'sportowo' :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #473715 przez andzia_zg
kika ale słodka sukienusia :-)

aksa nie stresuj się.ciesz się, że jutro zobaczysz maluszka :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #473733 przez Depeche
Dziewczyny, po NOwym Roku sklepy ruszaja z wyprzedazami, moze warto na ten czas odlozyc grubsze zakupy, zwlaszcza jezeli ktorys z wozkow wychodzi z produkcji.

12 lata 1 miesiąc temu #473735 przez Depeche
Ja niepocieszona, bo dwa kpl poscieli mam ( kupilam takie unisex) , wozek mam, kocyk mam bialy z krowa wiec tez unisex. Za bardzo nie przyszaleje tym razem, musze kupic jeden kocyk, tak aby byl, rozek, bo chociaz mala miala zielony, to jednak pare razy na niego siurnela i chyba malemu nalezy sie nowy, ciuchy mam dostac, wiec kupuje tak troszke dla siebie samej, dla wlasnej radochy. Nawet reczniki miala unisex, wiec tez nie kupuje. Acha, pieluszki musze kupic, ale to doslownie z 10 tetrowych i z 5 z polarku, buteleczke, smoczek i tyle. Nawet koszule do karmienia mi zostaly, juz nie moge na nie patrzec, bo caly czas je zdzieram, przyzekam , ze teraz je wywale do smieci.

12 lata 1 miesiąc temu #473737 przez andzia_zg
Ja zastanawiam sie jaki rozmiar koszuli kupic do szpitala. Bo na pewno ta koszula do porodu bedzie duza, bo i brzuch duzy... ale te 2 koszule co po porodzie i potem do karmienia...? Szybko spada brzuch po urodzeniu? Czy jest jeszcze taki "worek" ? sorki za banalne pytanie ale nie wiem.

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka