BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #474230 przez Beata 26
koticz napisał:

A mi wczoraj twardniał brzuch,takie jakby skurcze mięśni czy coś.Powodowało to dyskomfort ale nie bolało za bardzo.Miała tak któraś?Jagoda normalnie się ruszała tak,że nie histeryzowałam,a dziś jest już dobrze,może to być ze zmęczenia???Może się jakoś super fizycznie nie narobiłam przy remoncie,ale też napewno nie leżałam i tak myślę,że to może dlatego...co sądzicie?

Ja również witam i życzę udanego choć pochmurnego dnia :)

mi też twardnieje brzuszek, a potem się boje czy aby wszystko ok. odpocznij troche i się nie przemęczaj!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #474238 przez Agnieszka86

koticz napisał:

A mi wczoraj twardniał brzuch,takie jakby skurcze mięśni czy coś.Powodowało to dyskomfort ale nie bolało za bardzo.Miała tak któraś?Jagoda normalnie się ruszała tak,że nie histeryzowałam,a dziś jest już dobrze,może to być ze zmęczenia???Może się jakoś super fizycznie nie narobiłam przy remoncie,ale też napewno nie leżałam i tak myślę,że to może dlatego...co sądzicie?

Ja również witam i życzę udanego choć pochmurnego dnia :)

U mnie twardnienie brzucha też się zdarza, nic nie boli i za chwilkę mija.

Kika faktycznie święta tuż tuż, nie mogę się doczekać tych świątecznych piosenek i atmosfery... A zaraz po świętach będzie nowy rok, a to oznacza, że niedługo pojawią się na świecie nasze dzieciaczki:)

12 lata 1 miesiąc temu #474240 przez Gosia27
Pan Zawitkowski jest w Pytaniu na śniadanie ;)

12 lata 1 miesiąc temu #474283 przez AniaCzajka
Hej dziewczyny mi trochę lepiej, kuruje się domowymi sposobami a dziś męża wysłałam po ten syrop. A dziś na obiad pieczarkowa bo jakoś tak mam ochotę:) znaczy ja i Franuś:)

12 lata 1 miesiąc temu #474302 przez Lafi
Witam mamusie
Kotiz śliczny ten pokoik:) i brzusio.

Gosia ty to masz kondyche, wowo, ja sie teraz męcze jak ide do rodziców jakies 15 minut:) a jeździałm rowerem do pracy ok 30 minut w jedną strone w tym górka:) no ale cóż, w przyszłym roku trza bedzie odbudowac kondycje:)

Aniu dobrzeze nic sie nie rozwineło:)

12 lata 1 miesiąc temu #474319 przez Agnieszka86
AniaCzajka dobrze, że już lepiej się czujecie :) Pieczarkową, też bym zjadła, ale jakby mi ktoś zrobił i podstawił pod nos :silly: U mnie dzisiaj rosołek z wczoraj, więc nie gotuje dzisiaj nic:)

12 lata 1 miesiąc temu #474331 przez katarzyna1702
Hej Kobitki Wy tu tak o świętach to u mnie dziś co prawda nie pierogi a krokiety z kapusta i grzybami ale to pachnie tak świątecznie mniam..... ;) rozkoszuje się ;)
Wczoraj zjadłam kg mandarynek i myślałam że pęknę o zgadze nie wspomnę ;/ale takiego miałam smaka brzuszek chyba mi nie twardnieje ale za to wzdęcia że skóry mi braknie na brzuchu ;p

12 lata 1 miesiąc temu #474336 przez katarzyna1702
Jupi 26 tydzień rozpoczęty i do tego już w środę zobaczę Maluszka bo mam wizytę i tą moją al'a szkołę rodzenia ;) do tego wybieram się połazić po sklepach oblukać łóżeczka wózki i inne pierdołki ;)

12 lata 1 miesiąc temu #474341 przez Depeche
Beata 26 napisał:

Depeche napisał:

Patrycja85, juz kiedys pisalam, polecam zologowanie sie do tzw. snajpera aukcyjnego, strzal kosztuje 60 groszy, ustawiasz strzal na ostatnia sekunde, robisz co innego i o ile nie podasz za malej kwoty to aukcja jest zawsze twoja.

Depeche - sorry, bo ja opóźniona trochę jestem jeśli chodzi o allegro, ale co kiedy każdy uczestnik aukcji to zrobi? kto wtedy wygrywa?

ten, ktory da najwiecej

12 lata 1 miesiąc temu #474342 przez Lafi
katarzyna ja tez mam wizyte w środe, o której masz?

12 lata 1 miesiąc temu #474353 przez Depeche
CZesc Dziewczyny

Koticz moze Ci sie mala wypiela, moj juz bokiem chyba tylek czasem wystawia, bo mi sie brzuch naciaga i jest krzywy. Poza tym zawsze bo seksie jest taki jak na skurczu, az mi sie go szkoda robi. W kazdym badz razie , jakby nie przechodzilo, mozesz wziac nospe, powinna ci pomoc.

Co do snajpera, to nie szalejcie za barodz, bo dzis wieczorem sie roztrzygnie los mojego dresu dla Kubcia, bede zla jak sie ktoras pochwali.

12 lata 1 miesiąc temu #474359 przez Gosia27
Ja też mam w środę wizytę, muszę z rana pójść na badania. Cieszę się, że zobaczę malutką, jestem ciekawa ile waży i jaka długa jest.

Lafi kondycję to ja kiedyś miałam. Regularnie ćwiczyłam fitness i taniec nowoczesny. Wszystko się zmieniło 2,5 roku temu...i teraz już nie potrafię wrócić do takiej formy,a po drugie nie potrafię się zmobilizować :dry:

Ja dziś na obiad robię ogórkową i placki ziemniaczane. Chciałam się Was zapytać, czy macie jakiś szybki i prosty przepis na ciasto "Murzynek". Mam zamiar wybrać się zaraz na zakupy to bym kupiła to co najpotrzebniejsze ;)
Powiem Wam, że większość z Was czuje już klimat świąt a ja się na nie, jakoś nie specjalnie cieszę... :(

12 lata 1 miesiąc temu #474371 przez katarzyna1702
Lafi na 16 ;) a od 14 mam zajęcia. A TY??

12 lata 1 miesiąc temu #474417 przez Lafi
16.15 :)

12 lata 1 miesiąc temu #474428 przez andzia_zg
Ale fajnie dziewczyny,ze macie w środę wizyty :-) Zobaczycie swoje maluszki :lol:

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka