- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
koticz Piękny brzuszek A tapeta cudowna!!!
My łóżeczko wstawimy do sypialni,ponieważ na razie mamy gotową tylko sypialnię.W styczniu zrobimy kuchnię i salon.A łazienka zostanie "stara" ,bo to już większy koszt.A pokój dziecku zrobimy na poddaszu ,ale to dopiero za rok lub dwa.Tyle to jakoś z nami wytrzyma
lenusia Też świetnie dobrałaś kolorki !Naprawdę bardzo ładnie !
My w sypialni mamy magiczny fiolet i klasyczny szary .Jak nie zapomnę to wezmę aparat jak pojedziemy do drugiego domu i też pochwalę się zdjęciem .
Beata Ale masz ładny domek dla dzidzi
Mi dziś się śniło ,że chodziłam po lesie i tak strasznie wiał wiatr ,że drzewa się waliły.
Na obiad zrobię kluski śląskie,rolady z mięsem mielonym,pieczarkami i marchewką mam od wczoraj i tradycyjnie moje ukochane buraczki do tego
A co do kondycji to byłam dziś w przychodni tacie po receptę na tabletki i nie dość ,że to naprawdę blisko to po drodze dostałam kolkę,puszczałam bąki i szłam taka zdyszana ,że szok A kiedyś to na tańce chodziłam,basen i gimnastykę artystyczno-akrobatyczną .Teraz to mi się ciężko zgiąć A jak za długo posiedzę bez wstawania to mnie tak kręgosłup boli ,że szok.A łydki mam jak balony
A mogłam wziąć samochód i zajechać Tylko stwierdziłam ,że spacer dobrze mi zrobi....
Ja na razie nie myślę i nawet się nie rozglądałam za wózkami,butelkami i innymi rzeczami dla dzieci.Chyba dlatego ,że za 40dni ślub i wesele i wszystko kręci się wokół tego wydarzenia.Myślę ,że po ślubie w końcu zaczniemy coś kupować dla dzidzi.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Boję się o mamę bo potrzebowała psychologa, właśnie w sobotę u niej był więc jak ja jeszcze jej dokoptuję kolejne zmartwienia...nie wiem co będzie...ale przed niczym nie ucieknę...
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
Gosia-dobrze że nie mówiłaś mamie, zwłaszcza że po tym pierwszym usg pisałaś że w zasadzie małej nie dają żadnych szans... mamę by to dobiło... wiadomo że teraz też będzie ciężko ale chyba powinnas to zrobić jakoś przed świętami w sensie że na pewno nie w święta bo i tak będzie wam wyjątkowo ciężko w tym roku. oczywiście to twoja decyzja-po prostu pisze co myślę
laski mnie od wczoraj boli prawa strona. na wysokości nerki z tyłu i z przodu. nie jest to jakiś ogromny ból ale brałam wczoraj nospe i myślałam że przejdzie a dziś boli tak samo. niemożliwe żeby mały się tak ułożył i siedział tam 2 dni:) miałyście coś takiego?
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
laski mnie od wczoraj boli prawa strona. na wysokości nerki z tyłu i z przodu. nie jest to jakiś ogromny ból ale brałam wczoraj nospe i myślałam że przejdzie a dziś boli tak samo. niemożliwe żeby mały się tak ułożył i siedział tam 2 dni:) miałyście coś takiego?
Ja jakis tydzień temu miałam takie dziwne bóle... nie wiedziałam czy to nerka czy co. Bolało tak jakoś dziwnie jakbym miała kolkę z przodu i tyłu. Ale po paru dniach przeszło.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gosiu ciężka sytuacja, no ale prędzej czy później ta rozmowa was nie ominie i mamie trzeba będzie powiedzieć bo potem może mieć pretensję ze za późno jej powiedzieliście...
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Boli, tylko, że u mnie lewa strona . Raz czuję ból w pachwinie i promieniuje aż do nogi, raz cały właśnie bok z tyłu i przodu- rozciągamy się
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
andzia najlepiej to sobie iść do sklepu i pooglądać te wózki.Ja znalazłam kiepskie opinie dla warriora(że wywrotny itp) barracuda też ma kiepskie opinie,zato coneco toledo ma super opinie(a ty znalazłaś złe)
ela co do pierdzenia to wiesz na dworze każdy może
gosia na takie wieści chyba nigdy nie ma odpowiedniego czasu,ale ja bym się chyba jeszcze wstrzymała i już mamy nie dobijała przed świętami,ja chyba bym powiedziała dopiero po nowym roku...ale myślę też,że to nie zdrowo,że tak to w sobie kisisz...Może mama tak by się skupiła na byciu podporą dla Ciebie,że nie rozpamiętywała swojej straty...?
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
ja tez jeszcze nie byłam na badaniach glukozy, muszę się wybrać.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
andzia najlepiej to sobie iść do sklepu i pooglądać te wózki.Ja znalazłam kiepskie opinie dla warriora(że wywrotny itp) barracuda też ma kiepskie opinie,za to coneco toledo ma super opinie(a ty znalazłaś złe)
Czytałam wczoraj miliony forów.Jeśli chodzi o tako Warrior, to wcześniejsza seria była wadliwa (jak dobrze pamietam produkowane do 2011r.), bo cos było nie tak ze stelażem,był źle wyważony i do tego były problemy z kołami. Te Warrior'y co robią teraz sa już na zupełnie innym stelażu i maja inne koła. Popatrz na różne aukcje. Rzeczywiście różnia sie niektóre stelażami.
Pojeździłam sobie wózkiem po sklepie i nie wydawał mi się wywrotny. Ale jak bede jechała kupowac to jeszcze go "wytrzepię" z każdej strony.
Tak samo Jumpery.Seria z małymi kołami z przodu była wadliwa,koła te się psuły itp,a potem produkowali już Jumpery z dużymi kołami z przodu.
Co forum to różna opinia. Ale wydaje mi się, że najlepiej się przekonamy jak już same będziemy testowały kupione wózki.
Ja niestety musze patrzeć na cenę stąd wybór padł na Warrior'a. Pewnie jakbym miala wiecej kasy to na pewno wybrałabym coś lepszego.
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)