- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wkurzalo mnie to najbardziej, ze klecha wpychal sie do kazdego pokoju, ja mialam depreche i nie mialam sily mu powiedziec, ze nie mam ochoty na modlitwe, ze mnie to wku.wia, ze uwazam, iz inni maja prawo do swojej wiary ( chociaz jestem katolikiem). Tym razem sie po nim przejade!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Zarzucam fotą Jagódkowa
I pokoik
To oczywiście jest stan surowy dywan rozwinę dopiero jak się Mała urodzi bo po co ma mi się teraz kurzyć,no i jeszcze nie ma firanek i łóżeczka.Tak w zasadzie to tylko te tapety położyliśmy i szafe złożyliśmy(już jest cała zapełniona)
Masakra ile to kaski idzie,która ma w planach robić pokoik niech się na koszty przygotuje.My daliśmy 250zl za tapety,270za szafę(komodę naszczęście mam),250za dywan plus kleje,farby i żyrandol to już z 900będzie a do tego trzeba jeszcze łóżeczko,materacyk i pościel
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jagoda w krainie czarów-mnie pasuje
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- lenusia7
- Gość
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Witam nowe mamusie;)
Świetna tapeta Ja chciałam też coś w podobnych kolorach, ale mój mąż jakoś nie do końca potrafi się pogodzić z tym, że będzie mała księżniczka i pokój będzie raczej w kolorach unisex. Narazie konstruuje się niebo na suficie - zobaczymy jak wyjdzie.
Wczoraj zamówiliśmy mebelki Komodę miałam jedną zbędną, w zasadzie nową - teraz dojdzie łóżeczko, skrzynia na zabawki (narazie bezużyteczna ale niedługo się przyda)i fotel bujany dla mamusi;) Ale fakt faktem kasy poszło już bardzo dużo- ale to chyba taka natua mojego męża. Jak już coś Mu się podoba to kosztuje majątek
Byliśmy też oglądać wózki.
Mąż oczywiście wybrał X landera X move- cena jak dla mnie przesadzona bo 2200 za 2 w 1. Mnie podoba się Babydesign LUPO- słyszała któraś z Was może coś na ich temat? Ten ostatni to nowość i nie ma o nim opinii a o X landerze piszą, ze fajny ale skrzypią kółka.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Swietna tapeta . sama moglabym tam zamieszkac macie ja na 2 scianach reszta kolor czy na calym pokoiku??
całość w tapecie efekt jest super.Jak już dorobię się wszystkiego to też cyknę foto,ale nie wiem kiedy to bedzie ale opcja tapeta + farba też mi sie podoba ale na prostych scianach,u nas jest masakra,a to jest wynajete mieszkanie i nie chcielismy jeszcze placic za gladzie
Ile z was bedzie spalo w pokoju z dziecmi? bo ja ciagle sie wacham.Wersalka która tam teraz stoi zajmuje sporo miejsca i mąż chce sie jej pozbyc i kupic rozkladany fotel,na ten pierwszy rok a potem juz nowe lózko dla Młodej.Chciałabym żeby mała od początku miała pokój tylko dla siebie i tylko ona tam spała,ale boję się,że jej nie usłyszę z dużego pokoju...
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
andzia powiem szczerze,że takn się napaliłam na wózek tako ten z sercami,ze teraz niebardzo podoba mi się co innego.
Ja mam to samo. Chciałam Jumpera z kolekcji serca a tu dupa. z drugiej strony to jednak dobrze,że wiemy teraz, że go wycofują i nie będą produkowac już do niego części, bo wchodzą nowe modele, niz jakbysmy miały kupić gdzies w necie wózek, a potem okazałoby sie, że jest problem z jakimiś częściami.
Ale chyba zdecyduje się na tego Warriora, bo Captiva, Laret czy Perso za drogie.
Z drugiej strony zastanawiłam się czy to nie jakis "chwyt metketingowy" żeby kupowac droższe modele. Tylko skoro to samo słyszałam w Zielonej Górze jak byłam i teraz w Lubaniu, że Jumpera już nie produkują, a to co jest dostepne w sklepach to resztki, to chyba rzeczywiście tak jest.
- lenusia7
- Gość
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Czuję się mega zmęczona. Byłam 1,5h na dosyć szybki, rytmicznym spacerze z kijkami. Wróciłam, zjadłam i zasnęłam na 2h a mieliśmy pojechać na spektakl za fee...
A z news'u, proces laktacyjny mogę uważać u siebie za w pełni rozpoczęty i otwarty. Z lewego cyca nieźle mi dziś popłynęło. Do teraz przechodzę szok
My wózka nie musimy kupować, bo praktycznie mamy nowy rodzinny.A łóżeczko to dopiero jak już będziemy czuli się bezpieczni i z całą resztą też tak zrobimy. Póki co to muszę sobie wyprawkę do szpitala skompletować.
- lenusia7
- Gość
- lenusia7
- Gość
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia