BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #474434 przez anecia88
Witam was Mamuśki :)

Nie było mnie trochę czasu a tu tyle stronek do nadrobienia drukujecie jak szalone :) Ja dzisiaj w końcu odespałam dwie noce budziłam się i nie mogłam spać jak położyłam się na lewy bok to maluszek mnie kopał jak ja na prawy to on razem ze mną na boczek i dalej mnie kopał łobuziak mały :)

Co do wizyty to ja mam jutro o 16.20 już nie mogę się doczekać :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #474438 przez Agnieszka86
Zazdroszczę środowych wizyt, chętnie zajrzała bym do Zosi... a wizyta dopiero 30.11.

Gosiu zdaję sobie sprawę, że to będą ciężkie święta dla Twojej rodziny, ale przetrwacie je bo macie siebie. Ty się tylko staraj nie denerwować i nie stresować tym bardzo, bo Zosia wszytko czuje.

12 lata 1 miesiąc temu #474447 przez anecia88
Gosia dla mnie te święta też nie mają znaczenia :( jakoś ich nie czuje i jakoś nie mogę sobie ich wyobrazić ..... już mówiłam mojemu mężowi że to on będzie ubierał choinkę bo to zawsze było zajęcie dla taty ... :( ale jakoś to będzie mamy swoich maluszków i jakoś damy radę :)

12 lata 1 miesiąc temu #474450 przez andzia_zg
No to pierwsza wizyte ma w tym tygodniu anecia :lol: Znów będzie pare dni emocji :lol: Koniecznie czekamy na wiadomości z wizyt :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #474456 przez mamcia2013
Hej Kobiety, jak zwykle natrzaskałyście tu przez weekend :P

U mnie też szaro, buro i nic się nie chce... Obiad na szczęście jest wczorajszy (świrka robiła) :D a ja zaraz muszę się doprowadzić do porządku :)

Lenusia ten kolorek amarant mam w sypialni i muszę do niego dobrać coś na jedną ścianę ale nie wiem co :D bo my pokoik narazie z małym będziemy mieli.

Miłego dnia laski.

12 lata 1 miesiąc temu #474462 przez Gosia27
Anecia88 żeby jeszcze wszystko było w porządku z moją córeczką, a tu muszę już jakoś o wszystkim powiedzieć mamie, nie wiem jak, kiedy i w ogóle... :( nic nie wiem... :( cały czas pytam się taty jak mu tam, czy o wszystkim wie i czy mi pomoże...

12 lata 1 miesiąc temu #474472 przez andzia_zg
Gosia to Twoja mama jeszcze nie wie o chorobie córeczki?

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474477 przez anecia88
Gosia wiem co czujesz ja też ciągle zadaje jemu pytania i bardzo jestem ciekawa jak by zaragował gdyby się dowiedział że jestem w ciąży tato zmarł w maju a ja się dowiedziałam że jestem w ciąży w czerwcu nie doczekał tego :(

Gosia napewno będzie dobrze z twoja córeczką tato napewno czuwa nad wami :) bardzo w to wierze....

Napewno będzie Wam ciężko powiedzieć o tym twojej mamie ... :( ale wydaje mi się że już powoli powinniście jej o tym powiedzieć

12 lata 1 miesiąc temu #474486 przez lenusia7
Mamcia jesli moge cos podpowiedziec to proponuje : szara poswiata, crem badz cafe late do tego brazowe dodatki i naprawde wygolada milo i prytulnie ta scianie gdzie bedzie lozeczko naklejke scienna rozmiaru xxl i bedzie bosko . Tak wyglada z brrazem
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #474494 przez lenusia7
2
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474532 przez koticz
Ja mam dziś schabowe z sosem pieczarkowym,ziemniaki i buraki.

Robiła już któraś z Was to obciążenie glukozą?Bardzo mnie ciekawią wasze wyniki:)
Ja jutro się udaję do lekarza pierwszego kontaktu na jakieś ogólne badanie,moja ginka mi kazała,żeby mi zrobił jakiś wpis do karty ciąży,że nie ma przeciwskazań do porodu naturalnego i ma mi wystawić skierowanie do diabetyka :dry:

kika no ja z tym kinem to na przyjaciółki czekam,aż będzie im pasować,najpierw się uparły,żeby iść na tanią środę i zaoszczędzić na bilecie,ale wczoraj wyszło,że już nie ma miejsc :ohmy: więc mamy iść w niedzielę,jak im znowu coś wypadnie to chyba pójdę sama bo już się doczekać nie mogę

Dzięki za info o twardym brzuchu,uspokoiłyście mnie.Co ja bym bez Was zrobiła???

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #474537 przez lenusia7
Kika ja dopiero w piatek

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474557 przez andzia_zg
koticz czytalas to co Ci pisałam wczoraj o Warriorze?

Jeśli chodzi o obciążenie glukozą to ja mam zrobić na kolejną wizytę 10.12 Myślę,aby wybrać się w przyszłym tygodniu na to badanie. Zalezy jak będę miała dostep do auta.

lenusia nadal nie mogę się napatrzeć :-) Sliczne zestawienie tego amarantu z latte i brązem :lol:

A na obiad mam ogórkową :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474562 przez Agnieszka86
Koticz ja idę na krzywą cukrową w przyszła niedzielę (moja siostra pracuje w laboratorium, dlatego w niedziele) dam Wam znać jak mi wyszło, ale boję się, że wyniki będą kiepskie :dry:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474564 przez andzia_zg
Też się obawiam jak wyjdą mi te wyniki, bo np na lutówkach dużo dziewczyn ma cukrzyce,biora insulinę i mają dietę :( Mam dlatego mega cykora przed tym badaniem.

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka