BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #473797 przez koticz
lena my wiekszy też mamy pomalowany na zielone jabłuszko i tez nie jast tragicznie ale mniejszy pokoj ma bardzo brzydkie sciany.

andzia ja sie chyba na coneco barrakuda zdecyduje,ale najpierw musze isc go w sklepie poogladac bo mnie bardzo zadziwia cena jego taka atrakcyjna

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473801 przez andzia_zg
koticz napisał:

ja sie chyba na coneco barrakuda zdecyduje,ale najpierw musze isc go w sklepie poogladac bo mnie bardzo zadziwia cena jego taka atrakcyjna

Ja kiedys myslałam o Coneco Toledo,ale czytałam,że są problemy z przednią osią i ciężko zapanować nad wózkiem i że ten duży daszek wcale nie osłania dziecka. Wiec dlatego tak bardzo chciałam tego Jumpera. Ale chyba padnie na Warriora.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #473803 przez Beata 26
kika1985 napisał:

a ja konczę ze słodyczami dziś miałam iść na basen z synkiem bo mu obiecałam ale nie zmieściłam się w kostium :(
majtki były dobre ale góra to masakra cycki wylazily góra i dolem :( i cały karnet szlag trafi biedny dominik zadzwonił do babci i ona go wzięła

aga śliczniy dresik

Kika- ja też musiałam nowy strój kupić, bo w starym wszystko wychodziło każdą stroną, nie martw się - zakup jakiś większy tani strój i głowa do góry a ciało pod wodę! :*

12 lata 1 miesiąc temu #473806 przez Beata 26
koticz napisał:

Cześć lalki!

Zarzucam fotą Jagódkowa :lol:

I pokoik

To oczywiście jest stan surowy :) dywan rozwinę dopiero jak się Mała urodzi bo po co ma mi się teraz kurzyć,no i jeszcze nie ma firanek i łóżeczka.Tak w zasadzie to tylko te tapety położyliśmy i szafe złożyliśmy(już jest cała zapełniona)
Masakra ile to kaski idzie,która ma w planach robić pokoik niech się na koszty przygotuje.My daliśmy 250zl za tapety,270za szafę(komodę naszczęście mam),250za dywan plus kleje,farby i żyrandol to już z 900będzie a do tego trzeba jeszcze łóżeczko,materacyk i pościel :lol:

pięknu brzuchal i pokoik! :) już sporo macie, teraz z górki..

12 lata 1 miesiąc temu #473807 przez Beata 26
Unbreakable napisał:

Cześć brzuszki i ich mamuśki ;)
Witam nowe mamusie;)

Świetna tapeta ;) Ja chciałam też coś w podobnych kolorach, ale mój mąż jakoś nie do końca potrafi się pogodzić z tym, że będzie mała księżniczka i pokój będzie raczej w kolorach unisex. Narazie konstruuje się niebo na suficie - zobaczymy jak wyjdzie.
Wczoraj zamówiliśmy mebelki ;) Komodę miałam jedną zbędną, w zasadzie nową - teraz dojdzie łóżeczko, skrzynia na zabawki (narazie bezużyteczna ale niedługo się przyda)i fotel bujany dla mamusi;) Ale fakt faktem kasy poszło już bardzo dużo- ale to chyba taka natua mojego męża. Jak już coś Mu się podoba to kosztuje majątek

Byliśmy też oglądać wózki.
Mąż oczywiście wybrał X landera X move- cena jak dla mnie przesadzona bo 2200 za 2 w 1. Mnie podoba się Babydesign LUPO- słyszała któraś z Was może coś na ich temat? Ten ostatni to nowość i nie ma o nim opinii a o X landerze piszą, ze fajny ale skrzypią kółka.

jakie niebo? podrzuć pomyśl.. ja też myślałam o tym, ale nie wiem jak by to zrobic??

mam naturę Twojego męża.. <:/> niestety..
:) wiec wspolczuje hih

12 lata 1 miesiąc temu #473811 przez Beata 26
andzia_zg napisał:

lenusia cafe late + amarant :lol: wow :lol: ale zarąbiste zestawienie :lol: strasznie mi sie spodobało :lol:

mi sie tez podoba :) no i te nazwy :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473816 przez Beata 26
Me&Julian dzis, calusy brzuchatki..:*
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #473818 przez lenusia7
Beatka cudaśny brzunio :**********

12 lata 1 miesiąc temu #473819 przez andzia_zg
Beata słodkie zdjęcie :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #473858 przez Unbreakable
Beata 26 napisał:

jakie niebo? podrzuć pomyśl.. ja też myślałam o tym, ale nie wiem jak by to zrobic??

mam naturę Twojego męża.. <:/> niestety..
:) wiec wspolczuje hih

Sprawa jest dość skomplikowana i narazie nie mam fotek bo robi się instalacja elektryczna do tego.
Generalnie na folii półprzezroczystej będzie wydrukowana grafika. Niebo, gwiazdki itd. Folia będzie naciągnięta na prostokątny stelaż i zawieszona na suficie - takie podwieszany sufit ale z niebem. Wszystko od góry będzie podświetlone żarówkami LED. Wymiar ma być 160 x 220 przy wymiarach pokoju 250x310. Zobaczymy, mnie trudno sobie to narazie wyobrazić, ale mąż walczy. On ma zacięcie do takich rzeczy i z reguły wychodzą fajnie. Niestety koszty dość spore, więc mam nadzieję, że nie schrzani sprawy ;)Jak już będzie co pokazać, wkleję fotki ;)

12 lata 1 miesiąc temu #473861 przez Beata 26
o jaacieeee! brzmi fajnie, czekam na fotki, jestem bardzo ciekawa! ;)

12 lata 1 miesiąc temu #473921 przez Gosia27
Ale tu cisza... :ohmy: widać, że weekend. Ja od jakiegoś czasu wertuję książki kucharskie i przeglądam blogi kulinarne. Tak mi się czegoś chce że masakra. Muszę przyznać, że jedzenie w ciąży niezmiernie mnie cieszy. Praktycznie na cąły tydzień mam zaplanowane menu :P he he

Beata26 śliczny brzusio ;) a buciki na nogach, zakochałam się. Mam fioła na punkcie butów :lol:
Unbreakable czekam z niecierpliwością na efekt końcowy sufitu. Już go sobie wyobrażam. będzie rewelacyjnie.

Idę do kuchni coś zjeść :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #473938 przez andzia_zg
koticz ja jeszcze jedno słówko na temat Tako Warrior. Duzo dziś czytałam o nim i o Jumper X i sie przekonałam ostatecznie do Warriora.
przede wszystkim ma ciut wiekszą gondolę,lepszy stelaż, a nawet ta torbę na zakupy co jest pod wózkiem - zerknij sobie na zdjęcia - Jumper ma z boku dziurę - nie ma pełnej tej torby i zakupy moga wypaść, z kolei Warrior ma tą torbę ładnie zabudowaną. Dodatkowo ma podnóżek i spacerówka jest rzeczywiście trochę lepsza niż w Jumperze.
Popatrz sobie jeszcze.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #473939 przez kika1985
koticz brzuszek piękny a pokoik słodki
ja niestety nie mam póki co pokoju dla małej mamy 3 pokoje z czego duży w jednym jest sypialnia i tam na początek będzie stało lozeczko małej no i pokój dominika z czasem pewnie przeniesiemy się do dużego a sypialnie oddamy małej mamy też w planach za kilka lat się budować no ale to jeszcze pewnie z 5 lat
póki co będziemy sobie radzić tak

unbrekable gratuluje zdolności męża mój nawet gwoździa jak wbija dzwoni po ojca ;)

beata fotka super

a i byłam na zmierzchu super!!! a scena z bitwa ekstra całe kino było w szoku ;)

12 lata 1 miesiąc temu #473964 przez patrycja85
ale fajne brzuchy:)

kika-u was tez sala zamarła jak się zaczęła bitwa?:) szok nie?fajnie to zrobili:)

przelicytowali mnie dziś 2 razy na allegro;/ i to groszami;/ muszę się wprawić:)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka