- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
andzia ja sie chyba na coneco barrakuda zdecyduje,ale najpierw musze isc go w sklepie poogladac bo mnie bardzo zadziwia cena jego taka atrakcyjna
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
ja sie chyba na coneco barrakuda zdecyduje,ale najpierw musze isc go w sklepie poogladac bo mnie bardzo zadziwia cena jego taka atrakcyjna
Ja kiedys myslałam o Coneco Toledo,ale czytałam,że są problemy z przednią osią i ciężko zapanować nad wózkiem i że ten duży daszek wcale nie osłania dziecka. Wiec dlatego tak bardzo chciałam tego Jumpera. Ale chyba padnie na Warriora.
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
a ja konczę ze słodyczami dziś miałam iść na basen z synkiem bo mu obiecałam ale nie zmieściłam się w kostium
majtki były dobre ale góra to masakra cycki wylazily góra i dolem i cały karnet szlag trafi biedny dominik zadzwonił do babci i ona go wzięła
aga śliczniy dresik
Kika- ja też musiałam nowy strój kupić, bo w starym wszystko wychodziło każdą stroną, nie martw się - zakup jakiś większy tani strój i głowa do góry a ciało pod wodę! :*
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Cześć lalki!
Zarzucam fotą Jagódkowa
I pokoik
To oczywiście jest stan surowy dywan rozwinę dopiero jak się Mała urodzi bo po co ma mi się teraz kurzyć,no i jeszcze nie ma firanek i łóżeczka.Tak w zasadzie to tylko te tapety położyliśmy i szafe złożyliśmy(już jest cała zapełniona)
Masakra ile to kaski idzie,która ma w planach robić pokoik niech się na koszty przygotuje.My daliśmy 250zl za tapety,270za szafę(komodę naszczęście mam),250za dywan plus kleje,farby i żyrandol to już z 900będzie a do tego trzeba jeszcze łóżeczko,materacyk i pościel
pięknu brzuchal i pokoik! już sporo macie, teraz z górki..
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Cześć brzuszki i ich mamuśki
Witam nowe mamusie;)
Świetna tapeta Ja chciałam też coś w podobnych kolorach, ale mój mąż jakoś nie do końca potrafi się pogodzić z tym, że będzie mała księżniczka i pokój będzie raczej w kolorach unisex. Narazie konstruuje się niebo na suficie - zobaczymy jak wyjdzie.
Wczoraj zamówiliśmy mebelki Komodę miałam jedną zbędną, w zasadzie nową - teraz dojdzie łóżeczko, skrzynia na zabawki (narazie bezużyteczna ale niedługo się przyda)i fotel bujany dla mamusi;) Ale fakt faktem kasy poszło już bardzo dużo- ale to chyba taka natua mojego męża. Jak już coś Mu się podoba to kosztuje majątek
Byliśmy też oglądać wózki.
Mąż oczywiście wybrał X landera X move- cena jak dla mnie przesadzona bo 2200 za 2 w 1. Mnie podoba się Babydesign LUPO- słyszała któraś z Was może coś na ich temat? Ten ostatni to nowość i nie ma o nim opinii a o X landerze piszą, ze fajny ale skrzypią kółka.
jakie niebo? podrzuć pomyśl.. ja też myślałam o tym, ale nie wiem jak by to zrobic??
mam naturę Twojego męża.. <:/> niestety..
wiec wspolczuje hih
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
lenusia cafe late + amarant wow ale zarąbiste zestawienie strasznie mi sie spodobało
mi sie tez podoba no i te nazwy
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- lenusia7
- Gość
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
jakie niebo? podrzuć pomyśl.. ja też myślałam o tym, ale nie wiem jak by to zrobic??
mam naturę Twojego męża.. <:/> niestety..
wiec wspolczuje hih
Sprawa jest dość skomplikowana i narazie nie mam fotek bo robi się instalacja elektryczna do tego.
Generalnie na folii półprzezroczystej będzie wydrukowana grafika. Niebo, gwiazdki itd. Folia będzie naciągnięta na prostokątny stelaż i zawieszona na suficie - takie podwieszany sufit ale z niebem. Wszystko od góry będzie podświetlone żarówkami LED. Wymiar ma być 160 x 220 przy wymiarach pokoju 250x310. Zobaczymy, mnie trudno sobie to narazie wyobrazić, ale mąż walczy. On ma zacięcie do takich rzeczy i z reguły wychodzą fajnie. Niestety koszty dość spore, więc mam nadzieję, że nie schrzani sprawy ;)Jak już będzie co pokazać, wkleję fotki
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Beata26 śliczny brzusio a buciki na nogach, zakochałam się. Mam fioła na punkcie butów
Unbreakable czekam z niecierpliwością na efekt końcowy sufitu. Już go sobie wyobrażam. będzie rewelacyjnie.
Idę do kuchni coś zjeść
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
przede wszystkim ma ciut wiekszą gondolę,lepszy stelaż, a nawet ta torbę na zakupy co jest pod wózkiem - zerknij sobie na zdjęcia - Jumper ma z boku dziurę - nie ma pełnej tej torby i zakupy moga wypaść, z kolei Warrior ma tą torbę ładnie zabudowaną. Dodatkowo ma podnóżek i spacerówka jest rzeczywiście trochę lepsza niż w Jumperze.
Popatrz sobie jeszcze.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja niestety nie mam póki co pokoju dla małej mamy 3 pokoje z czego duży w jednym jest sypialnia i tam na początek będzie stało lozeczko małej no i pokój dominika z czasem pewnie przeniesiemy się do dużego a sypialnie oddamy małej mamy też w planach za kilka lat się budować no ale to jeszcze pewnie z 5 lat
póki co będziemy sobie radzić tak
unbrekable gratuluje zdolności męża mój nawet gwoździa jak wbija dzwoni po ojca
beata fotka super
a i byłam na zmierzchu super!!! a scena z bitwa ekstra całe kino było w szoku
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
kika-u was tez sala zamarła jak się zaczęła bitwa? szok nie?fajnie to zrobili:)
przelicytowali mnie dziś 2 razy na allegro;/ i to groszami;/ muszę się wprawić