BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #478475 przez koticz
mamcia pisałaś wczoraj,że lubisz kaszę,a możesz mi napisać z czym to jesz?I najlepiej jakiś przepis podrzucić? :laugh: byłabym mega wdzięczna

My z mężem mieliśmy tylko cywilny.Na około 50osób wynajęty lokal.Ślub był o 12 i zabawa trwała jakoś do 1.A na poprawinach spotkaliśmy się tylko z młodymi u nas w domu,jedzenia było kupe z poprzedniego dnia.Muzykę puszczał dj,a zdjęcia robiliśmy sami.Wiadomo,że większość i tak miała aparaty.Szkoda tylko,że sobie jeszcze nie dokupiliśmy u fotografa po ślubie takie wiesz w plenerze czy coś.Sukienkę szyłam u krawcowej za całe 500pln(też nadal wisi w szafie).Myślę,że impreza była super zapłaciliśmy łącznie około 10tysi i nam się zwróciło.Za samochód nie płaciliśmy bo znajomy ma komis i on nas wiózł(a potem jeszcze gości rozwoził z innym kolegą).Nie mieliśmy powitania z chlebem ani szampanem,nie było oczepin.Mieliśmy kilka zabaw i podziękowania dla rodziców i świadków.

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #478476 przez Lafi
www.bazardekoracji.pl/Bombka-cekinowa-cinfo-pol-39.html te też są fajne

Depeche Seweryn nigdy nie chciał spac w przedszkolo był to koszmar dla niego

12 lata 1 miesiąc temu #478478 przez Depeche
Ja mialam fotografa, fajne zdjecia mamy, ale kamerzysty nie chcialam. Troche sie za bardzo opilam, bo druzba zamiast nalal wody to lal mi wodke, a ja mam kiepska glowe, potem gdzies beczalam na koniec. EEE takie tam, obraczka mnie draznila z miesiac :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #478480 przez katarzyna1702
Depeche Ty to jesteś agentka heheh
Masaż masażem a nóż coś da ;)
To która jeszcze będzie się masować ?? ;):) Chętne?

12 lata 1 miesiąc temu #478481 przez Depeche
Koticz, a kasza jest przepyszna, dla mnie najlepsza peczak oraz taka normalna nooo mazurska, nie pamietam jak sie ona nazywa. W kazdy badz razie tej ciemnej gryczanej nie lubie, bo mi siedzi na zoladku. Najlepsza z sosikiem, klopsikami,z warzywami. Krupniczek tez mniami. No i jest bardzo zdrowa, moja malutka tez na kasza przepada. Maz nienawidzi, jemu musze zawsze ziemniaczki zrobic.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #478483 przez Agnieszka86
Depeche napisał:

Ja sie zaczynam martwic, ona bardzo lubi chodzic do zlobka, ale jako jedyne dziecko nie chce tam spac. Dzis mi pani powiedziala, ze wszystkie dzieci wkolo niej spia, a ona skacze na lozku. W domu jak jest to potrzebuje tej drzemki, spi o tej samej porze codziennie. A tam takie cyrki odstawia. Jeszcze codzien wraca bez spinek, dzis powiedziala, ze oddala Julci, taka sie rozdajna zrobila, zeby chociaz jedna w zamian przyniosla !

Ja to w d. mam ten masaz, tam gdzie rodzilam tna pierworodke standardowo, teraz ja juz drugi raz, wiec moze ocaleje. Ciecie pamietam, bo sie pani polozna spoznila i ciachnela mnie po skurczu. Fajnie bylo, do dzis sie boje malych nozyczek.

Ej kochana, Ty nas tutaj nie strasz małymi nożyczkami :silly:

Depeche kasze też uwielbiam, wszystkie!! Pyszne i zdrowe:) A kuskus próbowałaś? Mój mąż też kaszy nie toleruje-mówi, że kasza jest dla psa :cheer:

12 lata 1 miesiąc temu #478487 przez Depeche
Mi kazala przec z otwartyi oczami i widzialam jak je wyciaga z opakowania, mialam akurat skurcz, ale ja mialam takie krotkie, a ona mnie ciach. Wtedy chyba sie darlam ;-).

Normalnie wykonane ponoc nic sie nie czuje, wiec nie sugerujcie sie. Ja mialam jakos pecha.

12 lata 1 miesiąc temu #478488 przez katarzyna1702
Obrzydza mnie ten filmik blee... ale nic co ludzkie nie jest Nam obce od sraczki, bąków po masaże cipki ;)

12 lata 1 miesiąc temu #478491 przez Depeche
Agnieszka kus kus lubie, ale jakos sama nie do konca dobrze go przyprawiam, w knajpach lepiej mi smakuje.

Ja ten filmik sobie jutro puszcze, bo bok dziecko i maz, nie bardzo chce puszczac fonie ;-)

12 lata 1 miesiąc temu #478493 przez katarzyna1702
Depeche kasze też uwielbiam, wszystkie!! Pyszne i zdrowe:) A kuskus próbowałaś? Mój mąż też kaszy nie toleruje-mówi, że kasza jest dla psa :cheer:[/quote]

O Boziu domyślcie się jak przeczytałam na opak tego kuskusa :lol: :lol: :lol: :silly: sikam ze śmiechu
W moim czytaniu to każda tu na forum próbowała ku....a i to nie raz :P :P

12 lata 1 miesiąc temu #478498 przez Depeche
Buahahahah ikazda lubi tego ku...sa ;-)

Jednak nie wytrzymalam, wylaczylam glos i obejrzalam ten filmik. Niezly manekin, ja nie mam takie wielkiej ;-). Czekalam tylko kiedy wsadzi te paluchy do tylka, a ja zwymiotuje!

12 lata 1 miesiąc temu #478501 przez Agnieszka86
katarzyna1702 napisał:

Depeche kasze też uwielbiam, wszystkie!! Pyszne i zdrowe:) A kuskus próbowałaś? Mój mąż też kaszy nie toleruje-mówi, że kasza jest dla psa :cheer:

O Boziu domyślcie się jak przeczytałam na opak tego kuskusa :lol: :lol: :lol: :silly: sikam ze śmiechu
W moim czytaniu to każda tu na forum próbowała ku....a i to nie raz :P :P[/quote]

Jezu, Kasia popłakałam się ze śmiechu :lol: :lol: :lol: i dalej się chichram... rozłożyłaś mnie na lopatki :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #478515 przez Depeche
allegro.pl/show_item.php?item=2801600654

a to licytuje ja ;-)

Tylko mnie nie przebijajcie, nie zalozylam dzis snajpera ;-)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #478518 przez koticz
No to cieszy mnie,że wszystkie lubicie kaszę,a teraz poproszę o jakieś przepisy na sosy do niej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I jaka surówka pasuje?

Ja uwielbiam krupniczek,ale rzadko bardzo jem bo w domu rodzinnym nikt poza mną nie lubił więc wiadomo mama sporadycznie go robiła,a mój mąż też tej zupy nie lubi,cała nadzieja w Jagódce,ale to jeszcze troche potrwa...

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #478522 przez Agnieszka86
Uciekam pod prysznic i "Barwy szczęścia" spod kołdry będę oglądać:)
Kuknę do Was przy śniadanku:)

Lenusia budzik ustaw :lol: :lol: !!!!!

Dobrej nocy i snów o ku...sie :silly:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka