BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #478898 przez lenusia7
Piszci sobie piszcie ja zmykam polezec :) pozniej przeczytam te jakże ciekawe informacje :D odemnie tez spelnienia najskrytszych marzen dla mamusi... i gratulacje dla Pana mgr inz

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #478907 przez Gosia27
Patynka sto lat dla mamy. Samych pogodnych dni. I przede wszystkim dużo zdrówka ;) A dla brata mocne głowy przy oblewaniu :)
Co za zboczuchy. Ale wiecie co moim marzeniem jest zrobić studia podyplomowe z seksuologii. Bardzo bym chciała. Tym bardziej że dr Lew Starowicz, wybitny polski seksuolog jest fantastyczny. Uwielbiam go i jego ksiązki. Tylko szkoda, ż studia i ksiązki takie drogie...
Śledzie mam już zrobione, za chwilę zrobię sałatkę z tuńczykiem. W końcu do mnie ktoś przyjedzize :lol:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #478910 przez Paulina 77
dzień dobry Babeczki :)
Patrycja serdeczności dla mamy i gratulacje dla brata :)

Pięknie wyglądacie na zdjęciach :)

Też dzisiaj byłam na krzywej cukrowej - miałam do wypicia tylko 50 g. Zrobiło mi się ciepło i trochę słabo, ale potem przeszło. Polecam założyć krótki rękawek :lol:

Zdrówka Wam życzę, szczególnie chorym uszkom.

12 lata 1 miesiąc temu #478920 przez koticz
Cześć dziewczynki!

Mnie (jak już wspomniałam) glukoza smakowała tylko ja dodałam sok z połowy cytryny.

kasia :lol: :lol: :lol:

Beti nigdy nigdy???U mnie teraz to jedyny możliwy....eeee otwór :blush:

Mój mąż goli kuskusa,Jemu jest wygodniej(za pierwszym razem też go swędziało),a mnie podoba się bardziej taki bez wąsów :blink:

Idę się myć i coś z hairami zrobić,a potem na zakupki.W niedzielę nareszcie idę do kina na Edwarda.... :cheer:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #478924 przez aksa
hej dziołchy

Ela śliczny brzusio!! lenusiadobrze to ujęła wyglądasz jak laleczka :)

kika dziś imprezke masz ale fajnie tylko wiesz pamiętaj grzecznie ;)

patrycja oj gratulacje dla brata faktycznie możesz być dumna:) i najlepszego dla mamy 50tka to nie byle co!! :)

ach co za piękne zoboczone tematy od rana!!a ja właśnie oglądam 'uwierz w ducha' i kultowa scena z lepieniem garnka już była!! grrr, a małża nie ma :angry: a ja taka wyposzczona! :silly:
mój się nie depiluje,raz sobie zrobił na zero to później nie mógł znieść odrastania hehe i się dziwił jak ja to robie ;P ale teraz take przycinanie stosuje i dobrze bo głupio jak coś między zęby wchodzi :lol: :side: :side:

ide jakieś śniadanie upolować;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #478935 przez Lafi
siedze sobie kiedys na wykłądzie a koleżanka do mnie: Zostają ci kłaczki między zębami ja weźmiesz do buzi? normlanie wymiekłam, rozłozyłą mnie na łpatki

A ciekawe jak tam AniaCzaja, kobitko dajesz rade?

12 lata 1 miesiąc temu #478987 przez kika1985
Lafi napisał:

siedze sobie kiedys na wykłądzie a koleżanka do mnie: Zostają ci kłaczki między zębami ja weźmiesz do buzi? normlanie wymiekłam, rozłozyłą mnie na łpatki

A ciekawe jak tam AniaCzaja, kobitko dajesz rade?

haha dobre

niedlugo idę do domu, zajade tylko do sklepu kupić jakieś balerinki, bo w kozakach będzie za ciepło, na obcasie nie wytrzymam, a wszystkie baleriny jakie mam są zciachane

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479010 przez andzia_zg
Ja na razie posprzątałąm troche w kuchni,teraz piję kawke i jem ciasteczka,apotem znów do sprzątania.

AniaCzajka zgłoś się :-) jak sie czujesz?

vernix byłas w końcu u fryzjera? :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #479071 przez Agnieszka86
Patrycja gratuluję zdolnego brata :)

Co Wy tutaj za tematy poruszacie, tak z rana??? <lol>
Mój nie goli, kiedyś o tym rozmawialiśmy, ale ja wolę jak on jest taki naturalny:laugh: Beti a Ty tak poważnie z tym, że w ogóle kuskusa, nie..."jadasz"? :cheer:

Zdobyłam dzisiaj mandarynki, takiego mi smaczka narobiłyście wczoraj :woohoo:
Powoli zabieram się za obiad, u mnie dzisiaj barszcz ukraiński i kotlety ziemniaczane z sosem pieczarkowym i kapustą pekińską :)

12 lata 1 miesiąc temu #479105 przez Gosia27
Nie no masakra, 12:30 dochodzi a ja nic jeszcze nie zrobiłam...nic, kompletnie nic. Obżarłam się tylko śledziami w śmietanie, pierwszy raz w ciąży przyszedł mi smak na śledzie.

12 lata 1 miesiąc temu #479146 przez koticz
Ja właśnie wciągłam IIśniadanie i za godzinkę kolejne badanko krwi.Na czczo i po Iśniadaniu miałam w normie.

Ja mam dziś na obiad tą kaszę z sosem.

Fuck właśnie zauważyłam,że mi na szafce jednego kwiatka brakuje patrze a leży na podłodze,koty oczywiście niewinne pyszczki robią :angry:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479148 przez AniaCzajka
Hej dziewczyny, właśnie nadrabiałam Wasze wpisy mnóstwo ich było:)

Czuję się już lepiej chociaż mogłoby być jeszcze lepiej, z zatok mi schodzi chyba bo mam taki katar że szok i od antybiotyku mam cały biały język, który mnie boli;/ ale dam rade ;)

Widziałam że jedna z Was robi bombki a'la karczoch:) ja też je robię a mój mężol sprzedaje i siebie w pracy :) Aniołki dokończę jak tylko dojdę już do pełnej używalności i porobię fotki i Wam po przesyłam na mejle:)

A co do mojego mężola on tam się nie goli, raz się ogolił to potem się tak drapał hihihihi;)

A co do allegrowych licytacji to mój mężol powiedział że jestem od nich uzależniona tak jak od lumpków;) ale nie jest aż tak źle żebyście nie pomyślały że jestem zakupocholiczka:)

chałupka Franka
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479151 przez AniaCzajka
Moje bombki a'la karczoch
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479158 przez AniaCzajka
Ostatnie jeszcze sprzed choroby łupy lumpeksowe dla Franka

Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #479159 przez Agnieszka86
Gosia27 napisał:

Nie no masakra, 12:30 dochodzi a ja nic jeszcze nie zrobiłam...nic, kompletnie nic. Obżarłam się tylko śledziami w śmietanie, pierwszy raz w ciąży przyszedł mi smak na śledzie.

Spoko Gosia zdążysz ze wszystkim na pewno:)

Strasznie dzisiaj kręci mi się w głowie, masakra taki helikopter mam momentami :ohmy: A jeszcze muszę dzisiaj wsiąść w samochód :pinch:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka