- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Mnie nie jest żal utraty wolności, ale boję się, że nie będę (nie jestem) już atrakcyjna dla męża, że kiedy będę chciała wrócić do pracy, to tej pracy dla mnie nie będzie...
Przykry dzień dzisiaj, od wczoraj mam zły humor. No i odebrałam wyniki: Jakieś WBC za wysokie, crp za wysokie (mimo 2 antybiotyków), glukoza po 1godz. za wysoka. Już siedzę w domu, nic nie robię, wychodzę w czapce, a tu nic nie pomaga. Nawet nie umiem być zdrowa, a już mi się drugiego dziecka zachciało. Niedojda ze mnie.
Nie zadręczaj się wynikami, tak jak napisała Andzia, normy dla nas są nieco inne niż, dla osób które nie w ciąży, więc może wszystko jest ok
Co do Twoich obaw to mamy je chyba wszystkie. Te o utracie wolności i tym, że każde wyjście będzie podporządkowane dziecku jakoś dzisiaj mnie naszły, wiem, że przejdą...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Nie ma mnie kilka godzin, a tutaj taakie fascynujące tematy!! Faza oralna w rozwoju dziecka trwa do ok.2 roku życia, ale u kobiet chyba(?) nie zanika, a nawet rozwija
Jak to powiedział mój wykładowca seksuolog- jeśli kocha się faceta, to i jego penisa też
Patrycja śpiewam sto lat Twojej mamie.Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! No i gratulacje dla brata! macie co świętować nie przejedz się tylko
AniaCzajka masz złote ręce do takich rzeczy-bombki śliczne. Jutro chcę wybrać się do empiku, bo tam są małe, średnie i duże kule styropianowe, plus duży wybór tasiemek. Spróbuję zrobić na mikołajki kilka takich bombek.
Leniusia zazdroszczę Ci, że masz za sobą to badanie poziomu glukozy, mnie czeka za tydzień.Już na samą myśl mnie muli..
Paulina głowa do góry! Nie smuć się, lekarz zinterpretuje wyniki, jak coś, to przepisze leki i będzie dobrze. Nie dołuj się, bo dzidziuś to odczuje.
Andzia poszło Ci sprawnie to sprzątanie, podziwiam. Jak coś to zapraszam do mnie Pomożesz mi troszkę, a w rewanżu mam ciacho, które przed chwilą zrobiłam-kaszaka. Może nie wygląda rewelacyjnie, ale mężol szukał cały wieczór coś słodkiego i niczego nie znalazł, dlatego w pół godziny zrobiłam coś na deser.
www.wielkiezarcie.com/recipe68581.html
aaa! włosy zafarbowałam, ale wkur...się, bo wyszedł za ciemny kolor! wybierałam jasną farbę, ale hormony zrobiły swoje...wyszedł mi ciemny blond! Gdy się zobaczyłam, wpadłam w apatię, ale już mi przeszło:)
Przed porodem zrobię sobie nowy kolorek i mam nadzieję, że do chrztu "wytrzymie"
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia udanej wizyty rodzinki Ale będziesz miała zaległości po weekendzie, nie zazdroszczę
- lenusia7
- Gość
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja się wybiorę do fryzjera na początku lutego, podciąć włosy, żadnych kolorków nie robię, bo póki co mam naturalny kolor, jak zacznę siwieć to się będę martwić
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
[/i]vernix przepis szybki i chyba też kiedyś wypróbuje
Pokaż włosy to ocenimy
Andzia zdjęcie to mogę wstawić ciasta, bo włosy to masakra:)nie miałam w życiu ich aż TAK ciemnych..
Zdołowałam się, ale mąż stwierdził, że ma nową kobietę w łóżku, gdy otworzył rano oczy
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
achh i mój tato dziś do mnie zajrzał sprawdzić co tak cicho siedzę i mówi mi ''co słychać chudzielcu'' on to wie jak mi humor poprawić;p
ja na razie twardo zapuszczam włosy, kolorek też sobie chce niedługo zrobić ale poproszę koleżankę żeby mnie pofarbowała i do kosmetyczki musze iść na henne
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
vernix to mąż będzie miał nowe doznania w łóżku.. no wiesz... inna kobieta pewnie teraz podczas zabaw będzie myslał o Tobie hihi
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spadam dziewuszki, dobrej nocy. Zaopiekuje sie moze dzis moim kuskusem
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
Dobrze, że jesteście siedzę tu i mi się mordka cieszy jak to wszystko czytam.
A'propo kuskusów (nazwa wymiata) - mój nie goli na zero, bo się potem strasznie drapał, więc maszynką ładnie przycina tak, żeby nie kłuły. Zarośnięty jest jak małpiszonek, więc musi - dla higieny, komfortu (mojego też) itd.
A co do twardego brzucha, bolów pleców, itd. Byłam w szpitalu, miałam badanie ginekologiczne, szyjka zamknięta, serce synka stuka, mocz zbadany, więc chyba ok - lekarka powiedziała, że ciąża ok, więc te bóle niestety trzeba przetrwać. Ale mały się jakoś od wczoraj leni strasznie - prawie nie kopie:( Raz na dobrych kilka godzin albo i wcale, co same wiecie - to jest zawsze niepokojące.
Dlatego staram się nie myśleć i się czymś ciągle zajmuję. Pół dnia gotowałam bigos (wersja vege, bo nie trawię białka zwierzęcego), a teraz zabrałam się za robienie paska z koralików i skóry Już prawie tydzień go "dziergam".
A co do fryzury, ja mam bardzo dłuuuuugie włosy i kocham, kocham, kocham. Nie obcinam, nie zamierzam, a farbować się jakoś boję póki co.
A co do humorów - szcególnie wieczornych - nadal mi nie przeszły. Potrafie sie pobeczeć, pokłócić o nic albo i o coś, ale i tak na wyrost. Czuję się zaniedbana, niedokochana, odstawiona na bok. Chyba to siedzenie w domu nie służy jednak.
Buziam Was wszystkie
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobranoc zboczuchy!!
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
A co do humorów - szcególnie wieczornych - nadal mi nie przeszły. Potrafie sie pobeczeć, pokłócić o nic albo i o coś, ale i tak na wyrost. Czuję się zaniedbana, niedokochana, odstawiona na bok. Chyba to siedzenie w domu nie służy jednak.
Mam podobnie. Czuje się zaniedbana, niedokochana, odstawiona na bok Brakuje mi czułości i ciepła. Aj... te hormony....
Zaczyna sie weekend i robi się mega spokój na forum... normalnie aż mi nudno jak z wami nie piszę...
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
offca87 napisał:
Mam podobnie. Czuje się zaniedbana, niedokochana, odstawiona na bok Brakuje mi czułości i ciepła. Aj... te hormony....
Witamy w klubie
Ja dzisiaj prawie beczałam na ramieniu męża, jak wrócił z pracy - ok. 0,5 godz. temu. Aj te schizy. On jest dla mnie w ciąży taki miły i wyrozumiały.
offca87
niepokoiłam się o Ciebie i cieszę się, że wszystko w porządku