BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #479965 przez Depeche
Paulina, jakbym widziala moja sasiadke z dolu. Jak robilam remont, a wynajmowalam mieszkanie obok naszego wiec daleko nie miala, to potrafila wejsc do naszego mieszkania, wypytac sie ekipy remontowej co robia, za ile, gorzej - zj.bac ich za cos, ale do nas nie przyszla. Ci mysleli, ze jest wlascicielem kamienicy i byli dla niej grzeczni.Az mi w koncu nerwy puscily... i chyba pania zatkalo kakao. A i dobrze :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #479973 przez Agnieszka86
Chiczi powiedz mi swoje odczucia po picu glukozy? Zbieram opinie, bo idę jutro i jakoś się tego boję... Ja w ogóle nie słodzę, ani herbaty, ani kawy ani nic i jak mi przyjdzie wypić taką skondensowaną słodycz to boję się, że zwrócę :dry:

12 lata 1 miesiąc temu #479975 przez lenusia7
Aga nie boj sie ja tez nie slodze i dalam rade wciśnij wiecej cytrynki i bedzie ok :P

12 lata 1 miesiąc temu #479984 przez Lafi
Agnieszka wypicienie było takie straszne ale potem mnie midliło masakrycznie

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479986 przez andzia_zg
Cześć dziewczyny :-)
Wreszcie sie dopchałam do kompa (mąż pojechał na boisko grac w piłke) więc mam 2 godz kompa dla siebie :-)
Chiczi fajnie, że masz juz ta glukozę za sobą i że wyniki sa w normie. Ja ide w poniedziałek i juz na sama myśl mnie mdli :S

Katarzyna1702 współczuje imprezki.Ja bym chyba nie dała rady samej przygotowac jedzonka. dobrze, że mama pomoże.

Paulina ale wścibska baba. Normalnie zamknąć gdzies taka i nie wypuszczać. Wrr :angry:

Wiecie co...wczoraj jak byłam w piekarni to jakoś normalnie zapiełam kurtkę itp, a dziś jechałam do sklepu po gazetki (żebym miała co robic przez te 2 godz po glukozie) i wiecie co? Nie byłam w stanie dopiąć kurtki :S Nawet mąż powiedział, że mam wiekszy brzuch niż wczoraj :S No i jechałam rozpięta... chyba jednak trzeba szukać na mieście jakiejs kurtki, bo przeciez w mrozy nie będę chodzić rozpięta :S

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479992 przez Agnieszka86
Lenusia jutro mam pobudkę tak jak Ty wczoraj o 5.30 :ohmy: Już mam przygotowany pojemniczek na mocz (przy okazji zrobię badanie moczu i morfologię) i cytrynę, żebym rano nie zapomniała!!! A jak Twoje wyniki glukozy?? Jesli pisałaś to chyba przeoczyłam :blush:

Andzia może zjadłaś coś co spowodowało wzdęcia? No albo Wojtuś rośnie jak na drożdżach :silly:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479995 przez andzia_zg
Agnieszka mi właśnie tak dziwnie rosnie brzuch w ciąży. Nie rośnie mi stopniowo, tylko raz na jakiś czas (co ok 2 tygodnie) mam taki skok brzucha i mi wtedy rośnie z dnia na dzień.Ostatnio też tak miałam. Brzusio był mały i nagle następnego dnia hop i Wojtuś ma wieksze mieszkanko.
Gina też mówiła, że może to wzdęcia,tylko, że tak mam od początku ciąży i to dobowe urośnięcie brzucha widać. Naciąga mi się skóra na brzuchu,bola pachwiny i nagle bambaryłka większa :P A nawet parę dni temu mówiłam,ze mam mały brzuch a tu nagle hop i brzusio wiekszy.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #479998 przez Agnieszka86
Andzia ciekawie z tym Twoim brzuszkiem:) To koniecznie musisz nam brzusiaka pokazać po ostatnim wzroście:) Teraz tak sobie przypominam, że na samym początku u mnie też tak brzuszek nagle wyskoczył, jeszcze mąż się dziwił, bo jak powiedział "wczoraj byłaś płaściutka a dzisiaj już brzusio widać":) ale się wtedy cieszyłam :blush:

12 lata 1 miesiąc temu #479999 przez lenusia7
Agus teraz Ty musisz zostawic nam numer :) Bedziemy rano sie do Ciebie dobijały :DDD
Moje wyniki powędrowały prosto do ginekolog takze dowiem się dopiero w pon. Matko obejrzalam już wszystkie seriale do przodu , i co tu robic hmmm

12 lata 1 miesiąc temu #480000 przez andzia_zg
W poniedziałek zrobię fotkę brzucha i pokażę :-) Sam mąż mówi, że śmiesznie mi rośnie ten brzuch :silly:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #480003 przez Agnieszka86
Lenusia Ty mi nawet nie mów, że mogę zaspać! Ja jestem z tych, co zawsze są przed czasem, więc na pewno wstanę ;)
A tak swoją drogą to w lutym chyba któraś będzie musiała pozbierać od wszystkich nr. telefonu i dać swój, żebyśmy były na bieżąco z przychodzeniem dzieciaków na świat, bo ze szpitala pewno nie każda będzie mogła napisać :)

Andzia no to ja już na tą fotkę czekam :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #480004 przez lenusia7
Jakos to sobie zorganizujemy ranny ptaszku :DD

12 lata 1 miesiąc temu #480009 przez Agnieszka86

12 lata 1 miesiąc temu #480010 przez xxElaElaEeexx
Hej laseczki :kiss:

Ja dziś byłam w szkole do 13.Potem byliśmy z facetem na lodach i w tesco na zakupach.
Głowa mnie strasznie boli i czuje ,że znowu brzuch mi rośnie i się rozciąga ,ale już nie koło pępka tylko wyżej . :side:

katarzyna
Ja też czuje się jak ciężarówka.PS Jak ci coś z jedzenia dobrego zostanie to resztki możesz wysłać na mój adres ;)

paulina Nie przejmuj sie niektórzy ludzie są naprawdę dziwni eh jak tak mozna sie zachowywac :unsure:

chiczi Ciesze sie że wyniki w normie :)

andzia Masakra z tymi brzuszkami naszymi teraz rosną i rosną .Ja tak samo dzis ubralam skórę i z ledwością sie zapięłam i strasznie mnie opinała na brzuchu wiec jak chodziłam po galerii musiałam rozpiąć .A 3 dni temu była na mnie dobra. :S

A to moja próbna ślubna fryzura tylko już trochę rozczochrana ,bo zdjęcie robiłam dziś rano a kuzynka fryzurę robiła mi wczoraj. :)
W dniu ślubu z boku będę miała przypięty tylko kwiatuszek ;)
A moja mina na zdjęciu bezcenna :lol:
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #480015 przez Agnieszka86
xxElaElaEeexx fajna fryzurka:) W szoku jestem, że po nocy w takim stanie się utrzymała<wow>

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka