BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #478125 przez kika1985
ja dię 1 grudnia na wesele brata, ma być 120 gości, no i standardowo poprawiny na drugie dzień, masakra jak ja to wytrzymam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #478127 przez kika1985
aksa ludzie bez serca.... zawsze możesz spędzić weekend z nami:P

12 lata 1 miesiąc temu #478131 przez katarzyna1702
aksa dzięki faktycznie jak Wiktorek pokazał twarzyczkę i zobaczyłam na monitorze to pierwsza myśl jejku jaki śliczny a lekarz jeszcze dodał chłopak jak marzenie ;) to mi się łezki zakręciły że to kurdę mój syn!! Jeszcze raz polecam 3D tylko aby Dzieciaczki ułożyły się tak żeby było widać.
Mamcia My mieliśmy wesele na 120 osób z poprawinami według mnie to najpiękniejszy dzień w życiu pewnie do tego czasu jak Mały przyjdzie na świat ;) tak jak andzia miałam powera tańczyłam do 5 nad ranem i wciąż było mało no i taka mega szczęśliwa wtedy byłam ech.. jest co wspominać a przyjecie dla najbliższych z tańcami myślę że to najlepsze rozwiązanie.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #478132 przez patrycja85
mamcia nawet się nie zastanawiaj i szukaj lokalu. w domu koszty wyjdą te same a się umęczysz i jeszcze sprzątanie po. a tak idziesz na gotowe:)

a ślub i wesele to super sprawa:)

aksa-przykro mi że mąż będzie później. ale wykorzystaj to-może zaproś koleżanki na pidzama party:) maseczki, ciasta, filmy itd:) ja tak zawsze robię jak B wyjeżdza ale to głównie dlatego że boję się sama spać:)

katarzyna-u nas synek na 3d tak się zasłaniał że twarzyczki prawie nie widać. za to mamy dużo zdjęć jego łokci (bo zasłaniał się rączkami) i zdjęcie wacka w 3d:)

12 lata 1 miesiąc temu #478133 przez andzia_zg
mamcia zatyrałabys się robiąc imprezę w domu, a o połnocy byś padła.Do tego będziesz już miała Dorianka i nie będzie czasu na podawanie gościom do stołu itp. Zrób w jakimś lokalu.

aksa to czeka cię samotny weekend :-( dobrze, że badanie udało ci sie przestawić.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #478137 przez mamcia2013
Macie rację Mamuśki. Wesele odpada, bo po pierwsze kasa, po drugie wiem ile to zamieszania itp :) no nic, zobaczymy co z tego wyjdzie...

12 lata 1 miesiąc temu #478139 przez aksa
kika pobawisz się :lol: a kiecke już masz jakąś upatrzoną??

Ela właśnie pokaż jaką sobie kupiłaś sukienkę!! :lol:

a tu zawsze tak cicho w weekendy...a co tam najwyżej będę prowadzić monologi :lol: :silly:

patrycja pidżama pary!! :lol: super pomysł! :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #478141 przez katarzyna1702
Kika z tych warsztatów bezpieczny Maluch wrzucili fotki na fejsa ;) widać Cie ;p jaka dumna mamuśka ;)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #478152 przez andzia_zg
A tak jak już weszłyśmy na temat wesel to opowiem Wam jaka miałam smieszna przygodę na ślubie:
Otóż z tych emocji wychodząc z kościoła zostawiłam w środku mój bukiecik ślubny. Skapnęłam się dopiero wtedy jak wsiadłam do auta i zobaczyłam, że czegoś mi brakuje. Szybko wyskoczyliśmy z auta patrzymy, a tam kościół już zamknięty, a ja bez kwiatków. Goście już pojechali na salę więc co robić... czekać? Na szczęscie nadjechała na rowerze pani, która ubierała nam kościół i otworzyła nam drzwi. Wzięlismy bukiet,patrzymy, a tam w tylnych ławkach jakas babcia siedziała skulona i się modliła. Gdyby nie ten mój bukiecik to biedna babcia siedziałaby zamknięta w kościele :silly:

katarzyna wrzuć linka :lol: chcę zobaczyć dumną kikę :lol:

Ela pokaż kieckę :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #478154 przez mamcia2013
Kika to się wybawisz :)

Ela no właśnie pokaż kiecę na wesele :D

12 lata 1 miesiąc temu #478157 przez mamcia2013
Andzia hhahaha zostałaby biedna babka cały dzien w kościele :D :D

12 lata 1 miesiąc temu #478158 przez katarzyna1702

12 lata 1 miesiąc temu #478161 przez lenusia7
Pokazujcie kiecunie :) ja jak znajde swoje zdjecie to tez pokaze hahaha dzis sie z niej smieje ale na tamte czasy to byl szał :DDDD matko ja jestem jakas inna jak nie mialam mdlosci wymiotow na poczatku ciazy, tak teraz czesto mnie mecza wrr

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #478164 przez Unbreakable
aksa napisał:

patrycja jak miło :kiss:

Unbreakable a na jakim etapie jesteście??rany współczuję tej łazienki jeszcze teraz kiedy wiadomo,że kasa to na co innego by poszła :dry:

ja mam bóle pleców ale nie aż takie jak Wy opisujecie

Hej Kobietki ;)

No cóż... osuszamy, osuszamy, osuszamy, ratujemy resztę kafelek z podłogi i walczymy z grzybem,który od podłogi zaatakował płyty gipsowe na ścianie. Mam nadzieję, że zejdzie.

Co do wesela, ja miałam na 95 osób, 2 dni na sali. Mieliśmy swojego kucharza i wszystko organizowaliśmy sami. Sami hmmm mam na myśli, z rodzicami, bo mieliśmy w nich ogromne oparcie i WIELKĄ POMOC. Organizowanie takiego przyjęcia w domu uważam za wielką odwagę, ale szczerze odradzam. Wiem ile się napracowaliśmy przy weselu na sali, a co dopiero w domu... No i oczywiście my mieliśmy kogoś do gotowania, zmywania, sprzątania, ale samo zrobienie tych wszystkich zakupów przed ślubem to była masakra.

Dobre Andzia :D
My natomiast podjechaliśmy samochodem pod kościół, mój kuzyn który był świadkiem pobiegł szybko do księdza z dowodem a ja i mój mąż mieliśmy zaczekać przed kościołem. Popatrzyliśmy sobie w oczy i mówię do niego "no to wychodzimy i niech się dzieje co chce " Mój mąż wyszedł z samochodu , a ja czekałam aż podejdzie z mojej strony, otworzy drzwi i pomoże mi wyjść a On... poszedł sam do kolegów :D Myślałam że go zabije jak musiałam sama gramolić się z auta, ale na szczęście zauważył że nie ma mnie przy nim i szybko przybiegł.

12 lata 1 miesiąc temu #478173 przez Gosia27
My mieliśmy wesele jednodniowe, zadecydowałam tak bo tato był w złym stanie...na przyjęciu mieliśmy 110 osób, piękną salę z bazą hotelową, mega pyszne menu i fantastyczny zespół. Ogólnie nasz ślub i wesele było bardzo tradycjonalne, takie jakie bywają na śląsko-opolskim i muszę powiedzieć, że goście z Warszawy, Poznania byli bardzo zadowoleni. Całkiem inne wesela niż w ich stronach. Ogólnie jako takich perypetii nie było. Ale moja mama zamknęła mojego tatę i swoją siostrę w domu, na dodatek w sypialni. Zaczaiła dopiero jak wsiadła do samochodu że jej kogoś brakuje. A tu ciotka już po oknach waliła :lol:

A mówiłam Wam wczoraj co mi się przytrafiło przed wizytą jak się przygotowywałam...jak sobie goliłam pipkę to qrw...żarówka się spaliła w łazience a tam ani okna ani dupa a lampa za wysoko, żebym ją sama wymieniła. Ogoliłam się na oślep po czym poprawkę dokonałam w korytarzu przed lustrem w oświetleniu. Mina męża bezcenna :silly:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka