- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
vernix-w weekend chyba pisałaś o ostatniej płycie dąbrowskiej. podoba ci się? warto zainwestować? ona się świetnie nadaje na jesień moim zdaniem:) bo właśnie sobie uświadomiłam że równo od roku słucham ciągle i ciągle adele (a przecież to tylko 2 płyty:).
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
W ogóle to mam dzis strasznego lenia.Dobrze,ze wczoraj przygotowałam materiały na korepetycje, bo dziś nie chciałoby mi sie ruszyć tyłka. W ogóle to najchętniej wolałabym nie mieć tych korków, bo mi się poprostu nic nie chce. Leń na maksa.
A jeszcze trzeba zrobic obiad. Poszłam na łatwiznę, obiorę tylko ziamniaki, usmażę pierś z kurczaka i dam buraczki ze słoika.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mi też się nic nie chce, z chęcią poszłabym już do domu... alej jeszcze ze 2 godziny, a potem na 14:15 do fryzjera idę, potem do siostry także w domu bede dopiero wieczorem
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
andzia_zg
W ogóle to mam dzis strasznego lenia.Dobrze,ze wczoraj przygotowałam materiały na korepetycje, bo dziś nie chciałoby mi sie ruszyć tyłka. W ogóle to najchętniej wolałabym nie mieć tych korków, bo mi się poprostu nic nie chce. Leń na maksa.
A jeszcze trzeba zrobic obiad. Poszłam na łatwiznę, obiorę tylko ziamniaki, usmażę pierś z kurczaka i dam buraczki ze słoika.
Ja też za bardzo się nie wysilam. Zjemy resztki.A na jutro robię fasolkę po bretońsku. M i bracia lubią bardzo. Suszarka prania na mnie czeka do poskładania. Ale mam taki wisielczy humor.
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzień dobry Wszystkimperfekcyjna pani domu-niemozliwe żeby ktoś miał taki syf jak tam pokazują...
Koleżanka kupiła malutki domek i mówiła, że poprzedni właściciele zostawili w nim taki właśnie syf, jaki się ogląda w perfekcyjnej pani domu ale chociaż ogródek ma piękny - poprzednia właścicielka miała do tego rękę.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Ja tez mam mega lenia, nic mi się nie chce, nawet odkurzyć mieszkania (a dużo nie ma tego )
Sylwka dobrze że jesteś
Ja dzis tez mam obiad wczorajszy...
Wiecie co, świrka wczoraj powiedziała że po nowym roku daje 1000zł na wózek dla DOrianka co jej się stało ?
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kika mi też się dziś śniło,że urodziłam!
ale to był stresujący sen,nic nie mieliśmy nawet jednego ubranka młody został u teściowej w domu (wtf?? ) a ja z m biegalismy po sklepach i się wkurzaliśmy na siebie bo w takim stresie byliśmy, raz młody był taki maluśki a raz już taki 1,5 roczny gadał do mnie żebyśmy się w końcu zdecydowali bo raz mówimy do niego Kacper a raz Nataniel schizy na maxxa
katarzyna ja paliłam razem z moim małżem, ja oczywiście wiadomo przestałam,a on po mnie jakieś 3tygodnie,ale od początku ustaliliśmy,że on też coś musi poświęcić anie tylko ja ze wszystkich ''przyjemności'' mam rezygnować, może rozmowai włąśnie argumenty że to dla Wiktorka poskutkują?jeśli ma słabą wolę polecam Tabex na receptę jest ale na prawdę pomaga moj tato po 30latach palenia rzucił
ja z drugim imieniem mam 27 liter
dziewczyny ale fajnie,że Wam mężowie pomagają w pracach domowych mój jest cudowny ale tego akurat nie robi...zresztą teraz jak jestem cały dzie w domu to na raty sobie sprzątam itd ale pod koniec nie wiem jak to będzie...
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja obudziłam się dziś o 11 Śniło mi się ,że byłam nad morzem poznałam jakiegoś przystojniaka i się na plaży "przytulaliśmy" Fajnie było
Ja w domu mam zapas ciastek holenderskich herbatników oblanych czekoladą ,bo mój facet je uwielbia a ja nie.I chyba będę musiała iść do sklepu po coś dobrego.Najwyżej zrobię budyń
Na obiad spagetti carbonara ,bo też nie chce mi się gotować.Facet będzie niezadowolony ,bo on to tylko spagetti z tuńczykiem lubi.Ale trudno jakoś przeżyje
Jeju w sobotę i niedzielę muszę iść do szkoły ,a tak mi się nie chce Niby płace i chodzić nie muszę ,bo na 16 osób z naszej klasy do szkoły chodzi 6 osób.A potem jak przyjdzie półrocze to wszyscy mają zaliczone ,bo nawet obecności nie sprawdzają .
Ale niektóre lekcje naprawdę ciekawe,a na zajęciach praktycznych to mamy darmowy salon kosmetyczny.Tylko od siedzenia mnie tak plecy bolą jeszcze te ławki takie małe ,bo moja szkoła wynajmuje sale lekcyjne w gimnazjum.A po drugie jak są lekcje to czasem przerw wogóle nie robią i ostatnio po 2 godzinach wyszłam ,bo byłam taka głodna i słabo mi się robiło.I muszę w końcu dziś resztę prac zaliczeniowych napisać ...Eh masakra .Żałuje ,że się zapisałam do szkoły.Jak dziecko będzie to już tym bardziej mi się nie będzie chciało chodzić
A co do humorów ciążowych to mnie ostatnio bardzo łatwo z równowagi wyprowadzić ,wydzieram się jak głupia i również często płaczę .
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Patrycja płytę pt. "Bawię się świetnie" polecam! Ciekawe teksty, no i muzyka, jak zawsze u Dąbrowskiej jest na wysokim poziomie. Mnie najbardziej podoba się tytułowa piosenka i druga, dedykowana synkowi (wzruszająca)- "kiedyś mi powiesz kim chcesz być".
Ogólnie:nastrojowa, nieco melancholijna, ale nie dołująca kompilacja utworów.
PS A.Dąbrowska też jest w ciąży
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Mniam... mniam... a budyń powoli się konczy... a co potem
xxElaElaEeexx zrobisz szkołe i chociaz będziesz miała z głowy.
A tak w ogóle to mam pytanko: mam bardzo jasne rzęsy,praktycznie blond.Ile razy chciałam zrobic henne to byłam niezadowolona,bo kurcze nie łapie mi. A dobrze by było jakbym sobie walnęła hennę przed porodem bo wiadomo, ze potem nie bede się malowała jak będe z dzieckiem w domu, będe pewnie miala czesto jakies odwiedziny a bez pomalowanych oczu wygladam jakbym nie miała rzęs Może mówili Ci w szkole i jakis fajnych środkach do robienna henny?
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zapisałam sie dzisiaj na zajecia z położna w naszym osrodku i od wtorku bede chodzic( tylko wychodzi na to ze to zajecia indywidualne beda,bo sie pytała czy mi pasuje we wtore bo jak nie to mozemy ustalic inny termin szok)
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia