BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #477502 przez andzia_zg
Nie mogę z Was... chichram się jak głupia :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Lafi a dziewczynka na 100%? w koncu by była jakas dzieczynka na forum, bo tak to sami chłopcy :P

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #477508 przez Gosia27
Spadam bo maż się wkurza, że tylko forum. Do jutra :S

12 lata 1 miesiąc temu #477513 przez xxElaElaEeexx
Tylko chwilę mnie nie było i znowu ciekawy temat.
Ja mam w ciąży taką chcicę ,że szok :dry:
Ale obiecaliśmy sobie ,że przez te 3 miesiące do ślubu wytrzymamy i nie będziemy się kochać.
A po drugie mój facet jest strasznie uczuciowy i taki delikatny i w ogóle jak dowiedział się ,że jestem w ciąży to ciągle się mnie pytał czy to nie zaszkodzi ,czy nic się nie stanie. A tekst który mnie rozśmieszył to ,że on nie chce dziecka pałką po głowie bić :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477517 przez andzia_zg
xxElaElaEeexx napisał:

A tekst który mnie rozśmieszył to ,że on nie chce dziecka pałką po głowie bić :laugh:

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Mój to mówi, że Wojtus widzi co my robimy :P:P :P

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477522 przez koticz
Na polsat cafe leci teraz program o kobietach które starają się o córeczkę,i jakąś kuracje przechodzą,żeby temu jakoś pomóc.Jedna ma 4synów i jest w ciąży ale jeszcze nie wie co nosi,a druga ma już 8(!) synów i zajść nie może....masakra a u mnie siup za pierwszym razem :lol:

Lol 5syna nosi....buchła płaczem na usg,ale szybko się opamiętała i mówi,że cudowny ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #477523 przez andzia_zg
koticz Ty szczęściaro :silly: :silly: :silly:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477531 przez koticz
Dobra diewoszki,Ja się zbieram.Oglądne Diabeł ubiera się u Prady i zjem jakąś kolację i do wyrka,bo jutro wypadałoby wcześnie wstać

Dobrej nocy mamusie i brzusie :kiss:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #477534 przez xxElaElaEeexx
Co do rozstępów ,bo mam na biodrach od początku ciąży (chociaż od samego początku się smaruję ) to mój facet taki zaniepokojony i głupiutki mówi mi ,że chyba uczulenie dostałam ,bo mam na biodrach czerwone plamy.Więc widzicie jaki on nie świadomy.Nawet nie wie ,że to rozstępy.A nie raz kupował mi krem i narzekałam mu ,że nie chce mieć rozstępów.Ja jakoś się nie krępuje .Nigdy idealna nie byłam ,nigdy za piękną księżniczkę z bajki się nie uważałam i wiem ,że on plastikowej lali też nie szukał więc czuje się przy nim bardzo dobrze i swobodnie.I wiem ,że mnie kocha i nie muszę stosować diet być zawsze wymalowana itd.Bo znam facetów którzy wymagają tego od swoich kobiet.

Lafi Gratuluje córeczki :)

12 lata 1 miesiąc temu #477537 przez xxElaElaEeexx
Ale jaja ! Przywykłam ,że dzidziuś bardzo bardzo nisko mi się w brzuszku rusza .A tu teraz czuję ,że normalnie mnie 5cm nad pępkiem po lewej stronie kopie .Ale fajnie :kiss: Znowu jakiś przełom w mojej ciąży :side:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477547 przez andzia_zg
Rozstępów na razie nie mam ale mi się zrobił cellulit na pośladkach :S To wszystko przez zero ruchu :dry:

Właśnie patrze na allegro i jest full kremów antycellulitowych dla ciężarnych więc chyba trzeba do codziennego rytuału wcierania kremu na rozstępy dodać krem na cellulit :S

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #477554 przez mamcia2013
Koticz ja pierdole! Tak się popłakałam ze śmiechu że nie mogłam nic z siebie wydusić! mój T patrzył się na mnie jak na debilkę haha haha haha :lol: :lol: :lol: a mi łzy leciały jak grochy.

Lafi gratuluję córci ;)

Katarzyna Wikuś cudowny :kiss:

Ela mi już od jakiegoś czasu synek wędruje po całym brzuchu (widać jak brzuch skacze) Fajne uczucie :)

Ja już sałatki się najadłam, niedługo do wanny :D

12 lata 1 miesiąc temu #477565 przez xxElaElaEeexx
mamcia Fajne uczucie jak tak wędruje.Oby teraz tak moje maleństwo częściej pływało po moim brzuszku :)

A wiecie co mi ostatnio świrka powiedziała :laugh: :ohmy:
że jak często z facetem będziemy się kochać to lepiej mi się będzie rodzić :unsure:
Hit czy kit ? :woohoo: Bo moim zdaniem nic to z porodem nie ma wspólnego ,ale może się mylę.

12 lata 1 miesiąc temu #477570 przez mamcia2013
Ela też tak słyszałam o porodzie i kochaniu. MOże to i prawda ?
A uczucie super. Wczoraj wieczorem jak już się położyliśmy to tak buszował młody że aż się zaczęłam śmiać bo tak skakał :)

12 lata 1 miesiąc temu #477587 przez aksa
hej dziewczynki:)

ojjj a za nami to już nikt nie tęskni :( ;)

gratuluję udanych wizyt!!:)

jeśli chodzi o rozstępy to jak kiedyś już pisałam mi niestety 'posiekało' cycki które urosły mi w mega szybkim tempie w 3mc ;( ale siostra dała mi iskierkę nadziei, mowi że ona w Anglii ma taką maść i jej zniknęły czerwone z nóg więc ma mi przysłać

sex achh uwielbiam :lol: chociaż przyznam że bardziej nadrabiamy w weekendy bo ja mam więcej energii w dzień/wczesnym wieczorem bo po 21 to sił brak, a pozycje www.milosne-pozycje.pl są tam pozycje dla niej i dla niego i w większości je praktykujemy chociaż nazw nie znałam a niektóre są zabawne hehe, wiadomo, że lekkie modyfikacje ze względu na brzuszek :silly:

junior dziś mega spokojny heh nie lubie jak nie buszuje mi w brzuszku :dry:
ehh m na wyjezdzie a młody siedzi cichutko - moi mężczyźni :dry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #477588 przez katarzyna1702
Lafi gratuluje córeczki ;) super że wszystko oki z Naszymi dzieciakami jeszcze 3-4 wizyty i usłyszymy po porodzie wszystko oki ;D Dobranocki

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka