BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #477362 przez andzia_zg
Ja też się szybko przestawiłam na nazwisko męża. Tym bardziej, że w pracy dziennie musiałam podpisac się czasem nawet kilkadziesiąt razy to szybko sie przestawiłam. Tym bardziej,że nazwisko męża jest troszke krótsze niż moje to tym bardziej było mi łatwo :-) No i sie mieszczę we wszystkich rubrykach :-)

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #477363 przez Depeche
Ratunku, jak sie tu plik ze zdjeciem wstawia!!!????

12 lata 1 miesiąc temu #477365 przez andzia_zg
Na dole masz wstaw plik :-) Ale musisz zmniejszyć zdjęcie (max 150kb)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477366 przez Agnieszka86
Kasia na pewno lekarz niczego przed Tobą nie ukrywa, jakby było coś niepokojącego, albo groźnego dla dziecka czy dla Ciebie to wiedziała byś o tym, przecież nie ukrywałby takich informacji. Ciesz się kochana, że wszystko ok z Wiktorkiem :)

Koticz trochę zdrowego egoizmu :silly: ja bym nie wytrzymała, gdyby było mi zimno :ohmy:

xxElaElaEeexx na początku ciężko mi było się przyzwyczaić, i nieraz proszona o nazwisko podawałam panieńskie, ale z czasem jakoś samo się to unormowało i teraz nie mam z tym żadnego problemu. Przyzwyczaisz się:)

12 lata 1 miesiąc temu #477368 przez Depeche
A Ela, co do nazwiska. Ja mam dwa, ale najpierw przez rok mialam meza, ale nie moglam sie przestawic i po roku ... zmienilam na dwuczlonowe. To kosztuje 30 zl, wiec jak sie nie przyzwyczaisz to mozesz zmienic. Albo mozesz isc od razu, to sie da odkrecic. Z dwoma jest dosc dlugo, najczesciej potocznie uzywam tego meza, ale ciesze sie, ze mam tez swoje. A co , w koncu 30 lat zylam tylko z nim!

12 lata 1 miesiąc temu #477370 przez lenusia7
Bez chleba daje rade gorzej ze slodyczami jem duzo mniej ale nie powiem czasami sobie skubne cukierasa. Ide jutro panstwowo i ta baba jest jakas glupia kazala m w domu wypic glukoze i po 2 godzinach zrobic badanie krwi. Kupilam ja dzis i nie wiem czy mam wsypac calosc do jakiej ilosci wody mialo byc napisane a nie ma kompletnie nic wrrrrrrrrrr zwariuje.

Wiktorek cudaśny matko zakochalam sie ale gdzie ja taka stara do niego :)))

12 lata 1 miesiąc temu #477374 przez Depeche
Nie no, kuwa nie umieeeeee wstawic tego zdjecia, a nie chce prosic meza. No dodaje plik, ale nic sie nie dzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 lata 1 miesiąc temu #477378 przez Agnieszka86
Lenusia jakieś dziwne to badanie masz, że w domu masz wypić gluzkoze :unsure:
Może Wiktorek jak dorośnie będzie gustował w starszych paniach :silly: :silly: :silly: :silly: Jest nadzieja :blink: :silly:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477382 przez Depeche
No dobra, moze teraz sie uda

o Yupppi , bo juz sie go mialam prosic, a potem zacznie mnie sledzic w pracy, jak nic od razu sie kapnie , za ja to ja.

Paulina, a wiec to srebrne to ta tzw. rewizjam ona jest centralnie pod ta piecykowa rura. Kratka jest tak sano nad ta, ktora widzisz.

To jutro pokaze Wam mojego Kubcia w domku, jak sie juz nauczylam ;-)))))))
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #477383 przez katarzyna1702
O i mam pierwszą synową i to jaka ech... oby tak dalej Lenusia a czemu nie ;) są i takie związki ale długo byś musiała czekać na ten pierwszy raz bo pysiorek jeszcze taki malutki ;p

Koticz tez tak staram się myśleć że nic się nie dzieje skoro kazał się nie niepokoić ;)o nie było tematu.

12 lata 1 miesiąc temu #477384 przez Agnieszka86
katarzyna1702 napisał:

O i mam pierwszą synową i to jaka ech... oby tak dalej Lenusia a czemu nie ;) są i takie związki ale długo byś musiała czekać na ten pierwszy raz bo pysiorek jeszcze taki malutki ;p

Rozbrajasz mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #477386 przez Depeche
WY JESTESCIE NIENORMALNE!!!!!!! :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #477388 przez lenusia7
hahaha

12 lata 1 miesiąc temu #477389 przez Paulina 77
Depeche dzięki serdeczne :)

12 lata 1 miesiąc temu #477390 przez Agnieszka86
dziewczynki, ja tak z innej beczki, ale co mi tam, rozmawiamy o wszystkim to i o to zapytam... W jakich pozycjach kochacie się teraz z mężami, partnerami itp? Brzuszki może nie są jakieś gigantyczne (chociaż mój już spory) ale przeszkadzają i już nie wszystko można :pinch: U nas, czasem klasycznie, ale wtedy mąż musi się pilnować, żeby nie ugniatać brzuszka, na stojąco od tyłu, jeździec i łyżeczka... macie jeszcze jakieś inne które stosujecie i jest Wam wygodnie?

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka