- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Lafi Kasia wy się też już chyba szykujecie
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- Otrzymane podziękowania: 0
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
JA potrafie robic na drutach, ale mam jeszcze bialy do zrobienia, wiec ze dw tyg mi zejdzie . Poza tym wyszlam z wprawy ( ostatni raz robilam gdzies w 99 r. zrobilam wtedy dwa swetry ) i za Chiny nie moge sobie sciegu angielskiego przypomniec, a on najlepszy na szalik, wiec ten obtanilam troche, ale jest.
Zjadlam zupke kalafiorowa z mrozonek, kurde cos niedobrego bylo tam z warzyw, kto to daje tyle pora. Nie chcialam kupowac calego kalafiora, zeby sie reszta nie zmarnowala, a chcialo mi sie tylko zupki. Ale sobie jednak czlowiek tak nie dogodzi.
Ja dzis pochlonelam reszte mojej szarlotki, mam jeszcze dwa knoppersy w barku, bezkustannie o nich mysle, ale postaram sie zachowac na jutro.
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Gosia fajnie, że Zosia się tak rozbrykała:) Zuch dziewczyna z niej
Depeche najlepszy sposób na ograniczenie słodkiego-nie mieć nic w domu-ja to obecnie stosuje:)
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia wow ja nie wytrzymałam i wciągnęłam słodkie jak nie zjem czegokolwiek to az mnie nosi budyń, wafelek,czekolada... byleby było słodkie
przypomniałaś mi, że mam kisiel w szafce ale w ramach ćwiczenia silnej woli, zostawię mężowi i każę zjeść w piątek jak przyjedzie, żeby mnie nie kusiło.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Mam nadzieję, że jak tu zajrzę, toKoticz,Lusiaczek a przede wszystkim Sylwka727 się zameldują. No to do potem
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Wracając do przewodów kominowych to nam też kominiarz nakazał dorobić dziury w drzwiach łazienki, udostępnić do wglądu wylot z pieca do komina (czyli w naszym przypadku zerwać część sufitu podwieszanego w łazience...), zmienić rurę od pieca na kwasówkę, zdemontować okap elektryczny...
Jeszcze tego nie zrobiliśmy. Stwierdziłam, że po prostu nie będę nikomu obcemu otwierała drzwi - może czasem listonoszowi. Teściowa, która jest budowlańcem, mówiła że z tym okapem to jest tak, że w kuchni powinien być obowiązkowo wylot grawitacyjny do komina wentylacyjnego i my mamy zrobić drugą dziurę do tego komina i nie demontować okapu. Gość, który ma nam to przerobić, jest w pracy za granicą, więc może koło grudnia nam to zrobi.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja mam kisiel i budynie... pewnie znowu je wywale jak im sie termin skonczy, nie wiem po co ja je kupuje, jak nie przepadam.
Ja też jakoś szczególnie nie przepadam, ale czasem jak człowieka przypili, a nic innego ze słodyczy nie ma, no to i to dobre:) pamiętam dokładnie, że te kisiele, własnie na taką czarną godzinę kupiłam, no i zapomniałam o nich...
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lenusia i Koticz odezwijcie się, brakuje Was tutaj
Wracając do przewodów kominowych to nam też kominiarz nakazał dorobić dziury w drzwiach łazienki, udostępnić do wglądu wylot z pieca do komina (czyli w naszym przypadku zerwać część sufitu podwieszanego w łazience...), zmienić rurę od pieca na kwasówkę, zdemontować okap elektryczny...
Jeszcze tego nie zrobiliśmy. Stwierdziłam, że po prostu nie będę nikomu obcemu otwierała drzwi - może czasem listonoszowi. Teściowa, która jest budowlańcem, mówiła że z tym okapem to jest tak, że w kuchni powinien być obowiązkowo wylot grawitacyjny do komina wentylacyjnego i my mamy zrobić drugą dziurę do tego komina i nie demontować okapu. Gość, który ma nam to przerobić, jest w pracy za granicą, więc może koło grudnia nam to zrobi.
Wiesz co , u nas byl i sie przyczepil. Oni sa jacys jeb.ieci, co poniektorzy, ale to bylo przed remontem. SW drzwiach dodatkowych dziur robic nie zamierzam, takie kupilam, maja trzy, ja sobie nie bede mieszkania szpecic. Gasnie mi piecyk jak sa zamkniete, a to sobie uchylam, a co. No u nas tez jest w lazience podwieszany sufit i dlatego chlopaki, jak robili remont to nizej zrobili dodatkowe wejscie w komin, tak zeby mozna bylo tam zajrzec, bo glowny tez jest nad sufitem.