- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tylko ze u nas juz paczki do dzieciaków zlikwidowali, bo kasy nie ma(ale mysle że o cos innego chodzi) a dzień pracownika dają po ciastku i to jest wszystko, pmiętam wcześniej to prze świetami była nagroda dyrektora i niby to było cos z tym związane a teraz nic.
A wczasy pod grusza wyliczają nam z dochodów moich i meża i jest skala, u was tez tak jest?
tez startowałam do policji ale to długa historia i przeszłąm badania:)
Lafi to u nas jest lepiej, choć paczek dla dzieci nigdy nie było, mamy okazji dnia pracownika nagorde od dyrketora , dodatkowo talony na święta, plus wczasy raz na dwa lata, i też zależą od dochodów moich i męża (są chyba 4 kwoty ktore mozna dostac w zależności od dochodów)
mój mąż ma co roku wczasy pod grusza
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dla mnie spoko, mam nadzieje, ze za wysoko sie tam nie dostal, czyt. broni w lapie nie nosi, bo strach sie bac.
moze właśnie z bornią czuje się kimś i jest bardziej pewny siebie
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lafi daj znać jak po wizycie
Gosia super że zobaczyłaś Zosiaczka
ja siedze sama w domu, Dominik pojechal z dziadkami na basen, mąż w pracy, a mnie dalej to gardło boli cholera
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Lenusiak nie smutaj się,bo jak Tobie jest smutno to i Dawiś smutny Powiedz nam kto był powodem Twojego dołka to się z dziewczynami zaczimy i spuścimy mu/jej łomot Wyobraź sobie jak się kilka ciężarnych bab rzuca bo bicia...
Ja Wam chciałam powiedzieć,że wyszłam za świra dziś leżał i pierdział na kanapie i jeszcze się śmiał jak bardzo śmierdziało i próbował mnie pod kocem przytrzymać,żebym się w tym czadziła.A jak się koło Niego położyłam żeby się przytulić i oparłam głowę o jego biodro to mnie trzymał,żebym nie uciekła i mnie cyckiem po buzi okładał no świr normalnie
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Gosia pojesz żelazo i anemia pewnie minie. Ważne, że z małą ok. Może ta anemia to rzeczywiście po tej jelitówce. Będzie dobrze
koticz ci faceci...
- lenusia7
- Gość
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
My dziś z facetem wstaliśmy o 7 ,zjedliśmy śniadanie i pojechaliśmy do Suchej Beskidzkiej do usc po skrócony akt urodzenia (bo facet tam się urodził). Wróciliśmy do żywca i poszliśmy do usc po papiery potrzebne do ślubu konkordatowego.Następnie chodziliśmy po sklepach i tak zleciało do 13.Potem byłam u koleżanki a facet pojechał na 14 do pracy.Właśnie oglądam pierwszą miłość i zajadam ciastka.
Kurdę zła jestem ,bo zawsze chciałam ,żeby mój mąż miał jakieś piękne nazwisko.Mój facet ma chyba normalne i mnie to wkurza.I ciężko mi się chyba będzie na początku przestawić i przyzwyczaić .Jak z tym było u Was ????
I jak sobie pomyślę ,że znowu będę musiała iść zmienić dowód,prawo jazdy itd. to już mam dość Tak strasznie nie lubię chodzić po urzędach .......I żałuję ,że nie zostawiłam swojego nazwiska + męża
Paulina Ja ten przepis na pizzę kiedyś dostałam i zawsze tak robię ciasto i jest bardzo dobre .Więc również polecam.
Lenusia Ja też przytulam Wszystko będzie dobrze
Katarzyna,Gosia Super ,że wszystko wporządku ! Zazdroszczę Wam ,że mogłyście maleństwa wasze zobaczyć .Ja już się nie mogę wizyty doczekać.
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Cieszę się,że z Maluszkami wszystko ok.Gosia troszkę się zdziwiłam,że Ci termin do przodu przesunęli,chyba cc to robią trochę przed terminem porodu,ale 5.04 to będziesz mieć cc czy to nowy termin porodu,bo się pogubiłam troszkę...
Lenusiak nie smutaj się,bo jak Tobie jest smutno to i Dawiś smutny Powiedz nam kto był powodem Twojego dołka to się z dziewczynami zaczimy i spuścimy mu/jej łomot Wyobraź sobie jak się kilka ciężarnych bab rzuca bo bicia...
Ja Wam chciałam powiedzieć,że wyszłam za świra dziś leżał i pierdział na kanapie i jeszcze się śmiał jak bardzo śmierdziało i próbował mnie pod kocem przytrzymać,żebym się w tym czadziła.A jak się koło Niego położyłam żeby się przytulić i oparłam głowę o jego biodro to mnie trzymał,żebym nie uciekła i mnie cyckiem po buzi okładał no świr normalnie
hahahahahah!!!Ale jaja !
Mój teraz ma ze mną przechlapane ,bo od kilku dni to ja puszczam straszne śmierdziele
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Tak jak wczoraj obiecałam wysyłam stronkę dla słodkich mam to jest strona, którą prowadzi klinika w Krakowie Dziewczyny z lutówek opierają się na tej diecie
Ja byłam w szpitalu jak wykryli mi cukrzycę ciążową i najlepiej jest się zapytać specjalisty bo czasami łatwo wyczytać głupote w internecie bo wydaje mi się, że mało jest nietolerancji glukozy i to nie zależy od wyniku badania
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Gosia super, że Zosia tak ładne rośnie:) Teraz Ty się za siebie weź i będzie wszystko ok:)
Kasia fajnie, że z Wiktorkiem wszystko ok, zdjęcie boskie
Ja byłam w sklepie, aż bałam się jechać, bo nie dość, że nie sowim autem to jeszcze taka mgła, że nic nie widać, mleko po prostu! Strasznie ostrożna zrobiłam za kierownicą odkąd nie jestem pojedyncza
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia