BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #477456 przez Depeche
patrycja85 napisał:

zakład że żadna z was mnie nie pobije-ja mam dwuczłonowe nazwisko. razem z imieniem 28 liter:)))) to jest masakra, ale nie załuję:) mam i swoje i B. ale dla dzieci wpisałam nazwisko męża żeby nie było:)

vernix-zapomniałam o naszym interesie:) a będą wieczory autorskie? na pierwszy proponuję pana Zawitkowskiego:)

katarzyna-przystojniaczek ten twój synek

ale jestem przejedzona:) a mam jeszcze czekoladę wedla o smaku truskawkowym a potem miętowym-ale jeszcze nie wiem co to znaczy:)

heheh u mnie 25 liter - szacun!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #477457 przez Paulina 77
Lafi fajnie, będziesz miała parkę :)

12 lata 1 miesiąc temu #477458 przez Gosia27
Moje imię+nazwisko męża=28 liter (więc moje nazwisko panieńskie już sobie odpuściłam)

12 lata 1 miesiąc temu #477459 przez koticz
My mamy zabroniony sex,ale pytałam ginkę o orgazm bo przecież są inne sposoby i powiedziała,że mogę ale w granicach rozsądku,także my tylko sex oralny,bo innego wyjścia nie ma.Ale jak jeszcze mogliśmy to wszystkie te pozycje od tyłu,bo mnie od razu brzuch zaczął rosnąć i się gnietliśmy.

Ja się nie zgadzam,żeby moja Jagódka związała się z którymś z Waszych synków,bo nie chcę,żeby się kiedyś tak daleko wyprowadziła!!!Już mi przykro jak sobie o tym pomyślę,pogonie tych Waszych chłopaczków gdzie pieprz rośnie!!!No chyba,że zamieszkają blisko mnie,ale to pewnie Wam się nie bardzo spodoba...

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #477461 przez Depeche
a wiecie , ze ja sie w ciazy wstydze swojego chlopa, norrrrmalnie nie chce mu pokazac - ja nie wiem co mi sie na stare lata porobilo!

12 lata 1 miesiąc temu #477462 przez patrycja85
a no tak-my przecież też kiedyś będziemy świrkami:) dopiero do mnie dotarło:)

12 lata 1 miesiąc temu #477463 przez Paulina 77
Nie chcę straszyć - bo mógł to być wyjątek - ale słyszałam z pierwszej ręki o przedwczesnym porodzie właśnie z powodu seksiku :(

12 lata 1 miesiąc temu #477465 przez Depeche
tak od seksu mozna miec skurcze macicy, no i szyjka jak jest juz krotka i miekka to tez dostanie. Dlatego tez jak sie komus porod opoznia to zaleca sie bzykanie ;-)
Mi to po orgazmie sie tak macica napina, ze mnie az boli, a maly chyba pupe wypycha z boku

12 lata 1 miesiąc temu #477468 przez Depeche
zwlaszcza, ze sa takie jaja z tym dodatkowym macierzynskim to jest szansa , ze koncowke bede robic wszystko aby przenosic do kwietnia.

12 lata 1 miesiąc temu #477469 przez Gosia27
Wszystko w granicach rozsądku, ale podczas zbliżenie,nie koniecznie od razu bzykanka, wydzielają się endorfiny i jak mama szczęśliwa to i bobasek :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #477471 przez Gosia27
Depeche

zwlaszcza, ze sa takie jaja z tym dodatkowym macierzynskim to jest szansa , ze koncowke bede robic wszystko aby przenosic do kwietnia

he he ja to nawet się ucieszyłam po cichu jak gin dziś na wizycie powiedział, że termin z USG wychodzi na 5.04

12 lata 1 miesiąc temu #477473 przez koticz
depeche to współczuję Ci,załapałaś jakąś blokadkę psychicznę i już Ci pewno do końca ciąży nie przejdzie.Ja na szczęście się nie wstydze bo mój nie zauważa rozstępów na tyłku,zresztą dla niego nie ma różnicy między cellulitem a rozstępami :laugh:

Lafi To cudnie,że córeczka teraz można wymyślać imię :kiss:

A wiecie kiedyś mój mąż postawił klocka(a mamy kibelek z taką półką w środku-wiecie o co chodzi?) i ja poszłam zaraz po nim i okazało się,że nie spuknął wody,a jak mu zwróciłam uwagę,to powiedział,że woda jest droga i musimy oszczędzać i że będziemy spłukiwać co drugi raz :side: :S psychol aż się sama śmieję jak sobie to przypomnę,dobrze,że nie musimy oszczędzać papieru toaletowego :P

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #477479 przez Paulina 77
:lol: taaaaak, Ty miałabyś użyć tego papieru po jego klocku :lol:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477485 przez koticz
Heheh wiadomo,najlepiej oszczędzać na babie.Cieszy mnie to,o chociaż połowa tego kreciora była papierem zasłonięta i nie musiałam na to patrzeć :S

Faceci to jednak świnie są...a przynajmniej mój świrus...

12 lata 1 miesiąc temu #477500 przez koticz
Heheh chyba obrzydziłam towarzystwo bo się coś cicho nagle zrobiło....Sorki,następnym razem zachowam takie rewelacje dla siebie :blush:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka