BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #477656 przez Paulina 77
offca87
rzeczywiście z tym nie ma żartów, ja na coś takiego biorę fenoterol i magnez. Oprócz tego zajadam się bananami, jem grysik na mleku, pomidorówkę, jabłka, żeby dostarczyć organizmowi potasu. Nie chcę zapeszać, ale w miarę mi to przeszło. Już wcześniej lekarz mi kazał takiego napięcia brzucha nie przeczekiwać, nie chojrakować, tylko do niego dzwonić. A ból był taki opasujący plecy i brzuch.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #477658 przez Unbreakable
patrycja85 napisał:

offca-bóle pleców mi dokuczają straszne. wiem też że unbreakable (jej też dziś nie był)cierpi z tego powodu. polecam termofor z gorącą wodą (tylko owiń w recznik dodatkowo). naprawdę rozluźnia i ból przechodzi.

Była, była, ale dziś jako bierny "czytacz";) Wiecie, mój czas jest teraz poświęcony łazience (wrrrr - jeszcze mi złość nie przeszła)
Co do termoforu TAK!!!! POLECAM :) pożyczyłam od świrki i było duuuużo lepiej.

12 lata 1 miesiąc temu #477660 przez Paulina 77
u mnie było na odwrót - jakiś czas po rozgrzaniu pleców bolało bardziej :angry:

12 lata 1 miesiąc temu #477663 przez sylwka727
Moje kochany martwiły się o mnie :kiss: Ale już się melduję. Jeszcze nie nadrobiłam wszystkich zaległości miałam około 70 stron do nadrobienia. Z małym wszystko dobrze ja wreszcie pozbyłam się bakterii jakiejś cholernej i po ponad 2 miesiącach wyszedł poseiw ok. Ostatnio jakoś miewam kiepski humor cały czas płaczę za chłopcami to za ciocią która zmarła miesiąc po Adrianku nie chcę tych świąt - przerażają mnie nie mam na nie ochoty mogłabym je przespać i obudzić się już po... :(

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 1 miesiąc temu #477665 przez aksa
patrycja jak miło :kiss:

Unbreakable a na jakim etapie jesteście??rany współczuję tej łazienki jeszcze teraz kiedy wiadomo,że kasa to na co innego by poszła :dry:

ja mam bóle pleców ale nie aż takie jak Wy opisujecie

mój małż zawsze chrapie po alkoholu a wręcz to jakaś tyrada wtedy jest chrapanie-sapanie-mlaskanie-świstanie - OSZALEĆ można! a tak to jakieś takie lekkie pochrapywanko jest a ja tak uwielbiam cisze do spania!

zbieram się z kompa,czas spać!

dobranoc kobietki!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #477710 przez kika1985
Depeche napisał:

lenusia7 napisał:

OJ Aga ja nie pomoge :) ten temat mnie nie dotyczy

Lenusia, a kto Ci zabroni. Jestes wolna, mloda, piekna, a to ze zaciazona to wiadomo, ze drugi raz nie zajdziesz. Same plusy! :laugh:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #477714 przez kika1985
patrycja85 napisał:

zakład że żadna z was mnie nie pobije-ja mam dwuczłonowe nazwisko. razem z imieniem 28 liter:)))) to jest masakra, ale nie załuję:) mam i swoje i B. ale dla dzieci wpisałam nazwisko męża żeby nie było:)

vernix-zapomniałam o naszym interesie:) a będą wieczory autorskie? na pierwszy proponuję pana Zawitkowskiego:)

katarzyna-przystojniaczek ten twój synek

ale jestem przejedzona:) a mam jeszcze czekoladę wedla o smaku truskawkowym a potem miętowym-ale jeszcze nie wiem co to znaczy:)

ja mam dwa imiona i dlugie jedno nazwisko i mam 25 liter :)

12 lata 1 miesiąc temu #477718 przez kika1985
Gosia27 napisał:

Moje imię+nazwisko męża=28 liter (więc moje nazwisko panieńskie już sobie odpuściłam)

gosia to z tego wychodzi że twój mąż ma 18 literowe nazwiko, szacun :P

12 lata 1 miesiąc temu #477719 przez kika1985
koticz napisał:

depeche to współczuję Ci,załapałaś jakąś blokadkę psychicznę i już Ci pewno do końca ciąży nie przejdzie.Ja na szczęście się nie wstydze bo mój nie zauważa rozstępów na tyłku,zresztą dla niego nie ma różnicy między cellulitem a rozstępami :laugh:

Lafi To cudnie,że córeczka teraz można wymyślać imię :kiss:

A wiecie kiedyś mój mąż postawił klocka(a mamy kibelek z taką półką w środku-wiecie o co chodzi?) i ja poszłam zaraz po nim i okazało się,że nie spuknął wody,a jak mu zwróciłam uwagę,to powiedział,że woda jest droga i musimy oszczędzać i że będziemy spłukiwać co drugi raz :side: :S psychol aż się sama śmieję jak sobie to przypomnę,dobrze,że nie musimy oszczędzać papieru toaletowego :P

buahahahahahahahahahahah

12 lata 1 miesiąc temu #477720 przez koticz
Cześć kobitki!Ja kawkę wypijam i się zbieram poumawiać na te wizyty.
Sylwka dobrze,że się wreszcie odezwałaś,naprawdę się już martwiłyśmy o Was!!!

Mój mąż też chrapie tylko po alkoholu,niestety już nawet po jednym piwie,a piwo lubi więc chrapie częściej :dry: Ja oczywiście mam filmik z jego warczeniem po pijaku i już mu puszczałam bo nie bardzo wierzył,że jest tak tragicznie z nim jak mu to opisywałm :)

U mnie jest zimno i pada deszcz,aż się wychodzić nie chce....brrrrrrrr

Miłego dnia!Do potem :kiss:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #477723 przez kika1985
xxElaElaEeexx napisał:

Tylko chwilę mnie nie było i znowu ciekawy temat.
Ja mam w ciąży taką chcicę ,że szok :dry:
Ale obiecaliśmy sobie ,że przez te 3 miesiące do ślubu wytrzymamy i nie będziemy się kochać.
A po drugie mój facet jest strasznie uczuciowy i taki delikatny i w ogóle jak dowiedział się ,że jestem w ciąży to ciągle się mnie pytał czy to nie zaszkodzi ,czy nic się nie stanie. A tekst który mnie rozśmieszył to ,że on nie chce dziecka pałką po głowie bić :laugh:

Ela zaszłaś w ciążę i teraz celibat?? :P

12 lata 1 miesiąc temu #477726 przez kika1985
Lafi gratuluję córeczki:)

sylwka dobrze że jsteś, przytulam cię mocno mocno

a mi się dziś śniło że urodziłam w pracy, z tego powodu chyba ze Kierowniczka mi mówi ciągle żebym siedziała w pracy tak długo jak mogę, to siedziałam ąz do samego porodu, urodziłam w jej pokoju, nic mnie to nie bolało, głodko poszło, potem przyszła koleżanka i powiedziała żebym dziecko pokazała to ja je wyjęłam z pod takiej szufladki na biurku, i odwinęłam pieluszkę a tam pisiorek :P byłam w takim szoku że powiedziałam że to nie moje dziecko, ja takiego nie chciałam ,miałam mieć dziewczynke, potem jak już wyszłam z szoku szukalismy z Sebkiem łóżka piętrowego dla chłopaków

12 lata 1 miesiąc temu #477746 przez Lafi
witam
Kika niezły sen :lol:
umnie tez paskudnie! jeszcze siedzie w szlafroku, a otworzyła moczy o 4.30, zas będe chodzic do tyłu.

Seweryn mnie wczoraj zaskoczył, mówimy mu ze będzie miał siostre to stiwerdził że on to juz dawno wiedział,

12 lata 1 miesiąc temu #477762 przez kika1985
Lafi masz w domu małego jasnowidza :P

a jak imię? macie coś wybrane?

12 lata 1 miesiąc temu #477775 przez Agnieszka86
Dzień dobry dziewuszki:)

Sylwia jak dobrze, że jesteś! :kiss:

Lenusia daj znać jak po glukozie?

Kika ciekawy sen, żebyś faktycznie w pracy nie urodziła, bo pracujesz i pracujesz, a my się lenimy w domkach :P

U mnie też szaro i mokro, ale wolę już to niż te mgły, które utrzymywały się u mnie przez kilka dni 24h na dobę. Też nigdzie bym nie wychodziła, ale dzisiaj ten pogrzeb... taki mam nastrój przez to smutny od rana...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka