BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #478037 przez patrycja85
vernix-dzięki. mam poprzednie płyty i bardzo ją lubilam do czasu aż się wybrałam z przyjaciólką na koncert. zawiodłam się na maxa bo zachowywała się jak wielka gwiazda... no ale skoro jest nowa płyta to się skuszę:) bawię się swietnie też bardzo mi się podoba. a że w ciąży to wiem. i shakira która też ku memu zdziwieniu lubię:) i to z piłkarzem:) no i adele urodziła niedawno. ale się wbiłyśmy w towarzystwo:)

a ze wzruszających piosenek tym razem syna do matki polecam rynkowskiego. moja mama uwielbia tą piosenkę. mam taki cichy plan ze jak mój młodszy brat bedzie się zenił to żeby jej to zadedykował. jak pierwszy raz o tym pomyślałam to się popłakałam a nie byłam jeszcze w ciąży:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #478039 przez aksa
achhh a mi się marzą takie długie rzęsy,kiedyś sobie chciałam zrobic tą metodą 1:1 ale jakoś zrezygnowałam

sylwia2 wybacz ale uśmiałam się z historii o manekinie w Twych ramionach hehehehe już to sobie wyobraziłam :lol: ale nie przejmuj się nie jesteś sama ja też jak wchodze do sklepu to zawadzam o różne rzeczy,później leci to z półek i trzeba się schylać :dry:

Ela ulalaaaa to dopiero sen!! :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #478044 przez andzia_zg
patrycja sliczna piosenka... poryczałam sie...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #478050 przez patrycja85
andzia-ja też:) a przecież ją znam:) hormony:)

12 lata 1 miesiąc temu #478052 przez sylwia2
moj m to sie juz nawet z tego nie smieje ze zwalam wszystko tylko mowi ze spokojem ze to normalne u mnie, :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #478053 przez aksa
katarzyna zapomniałam Ci napisać,że masz pięknego synka!! jak zobaczyłam to zdjęcie to aż mnie ciarki przeszły,że tak ślicznie buzię widać!!
Ja się zastanawiałam czy robić 3D ale po tym jak zobaczyłam to zdjęcie umówiłam się na prenatalne 3D :lol: :lol: mam już w poniedziałe i nie mogę się doczekać żeby zobaczyć moje maleństwo! :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #478054 przez mamcia2013
Patrycja ale śliczna piosenka :) może Dorianek też mi kiedyś coś zadedykuje :D

Dziewczyny mam pytanie, pomału muszę myśleć o przyjęciu ślubnym (naszym) zamiast na te święta to na Wielkanoc jak się uda a jak nie to po. Ma któraś z Was pomysł na małe przyjęcie?

12 lata 1 miesiąc temu #478057 przez aksa
mamcia zależy o co Wam chodzi czy tylko ma to być obiad dla rodziny czy chcecie też tańce??jeśli tylko obiad to masz dużo czasu na znalezienie restauracji i umówienie menu itd,a jak mają być tańce i swawole to w Twoim mieście na pewno też są takie mniejsze sale,wtedy może DJ albo ktoś ze znajomych jeśli ma dostęp do fajnego sprzętu gającego...

12 lata 1 miesiąc temu #478063 przez kika1985
vernix napisał:

vernix-w weekend chyba pisałaś o ostatniej płycie dąbrowskiej. podoba ci się? warto zainwestować? ona się świetnie nadaje na jesień moim zdaniem:) bo właśnie sobie uświadomiłam że równo od roku słucham ciągle i ciągle adele (a przecież to tylko 2 płyty:)

Patrycja płytę pt. "Bawię się świetnie" polecam! Ciekawe teksty, no i muzyka, jak zawsze u Dąbrowskiej jest na wysokim poziomie. Mnie najbardziej podoba się tytułowa piosenka i druga, dedykowana synkowi (wzruszająca)- "kiedyś mi powiesz kim chcesz być".
Ogólnie:nastrojowa, nieco melancholijna, ale nie dołująca kompilacja utworów.

PS A.Dąbrowska też jest w ciąży :)

znowu??? dopiero co była

12 lata 1 miesiąc temu #478067 przez mamcia2013
Aksa chodzi raczej o małe przyjęcie, pewnie i tak ze 40 osób się uzbiera. Jakiś obiad, ewentualnie muzyka puszczona do tańczenia. A jeśli byłoby mniej osób i udałoby się na wielkanoc to w domu chętnie bym zrobiła (dom duży). A najlepiej to od razu chrzest dla Dorianka ale nie wiem czy to tak wypali bo świeta na koniec marca są to troche szybko.

12 lata 1 miesiąc temu #478068 przez kika1985
andzia w ogóle nie malujesz tuszem rzęs? bo moze jak robisz hennę to za krótko ci trzyma i dlatego nic ci nie bierze

a propo to ja też musze iść do kosmetyczki tylko na brwi bo zaraz wesele brata a po hennie buzia jest bardziej wyraźna

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #478069 przez xxElaElaEeexx
andzia Jak pójdę w niedziele do szkoły to się dowiem jaka henna jest naprawdę dobra ,bo ostatnio oczywiście dyrektorka nie kupiła henny bo myślała ,że nam nie będzie potrzebna na praktykach .A ona właśnie kupi jakąś dobrą hennę co jej nasza pani kosmetyczka kazała kupić .A nie pamiętam nazwy.
kika dobrze mówi ,że faktycznie może za krótko Ci kosmetyczka trzyma hennę .Bo czym dłużej trzymasz tym lepszy efekt.

aksa Co do rzęs to kosmetyczka polecała nam właśnie odżywkę RevitaLash ADVANCED odżywka stymulująca wzrost rzęs.Efekt po niej jest piorunujący .Kosztuje około 300zł i starcza na ok.3 miesiące.Nasza kosmetyczka mówiła ,że poleca to klientką niż przedłużanie rzęs.Tylko jak byście kupowały to tylko na stronie RevitaLash ,bo na allegro to mogą być podróby. A historia powstania tej odżywki była taka.: gdy jakaś tam kobieta zachorowała na raka piersi konieczna była chemioterapia po której ta kobieta straciła brwi i rzęsy.Jej mąż był doktorem chciał jej jakoś pomóc i właśnie wymyślił tą odżywkę.I dlatego dużo kobiet po chemioterapiach zaczęło stosować tę odżywkę ,bo brwi i rzęsy odrastały bardzo ładne i w ten sposób odżywka trafiła do normalnych kobiet . :)

Właśnie teraz na stronie RevitaLash jest promocja przed świętami cały zestaw :
"Zalotny Zestaw RevitaLash" w cenie detalicznej 270 zł
- RevitaLash®ADVANCED odżywka stymulująca wzrost rzęs i brwi 2ml- trzy miesiące kuracji
- RevitaLash®Zalotka
- RevitaLash®Kosmetyczka

Fajny prezent pod choinkę :) Muszę chyba list do Mikołaja napisać hehe

12 lata 1 miesiąc temu #478075 przez kika1985
mamcia ja miałam po ślubie cywilnym przyjęcie zamiast wesel,a była najbliższa rodzina , świadkowie, babcie z dziadkami i tyle, zrobilismy to w restauracji która była tylko dla nas, muzyka leciała w tle ale nie było miejsca na tańce

z kolei ślub koscielny jak braliśmy to tylko ze względu na to że proboszcz kazał i od razu zrobilismy to z chrzcinami Dominika, potem tak samo do tej samej restauracji pojechalismy na przyjęcie

moim zdaniem lepiej jest zaplacić w restauracji, zrobia za ciebie wszystko, ugotuję, posprzatają , a tak w domu to trzeba się narobić , nasprzatać , nagotowac

12 lata 1 miesiąc temu #478076 przez vernix
Patrycja też się poryczałam...żeby kiedyś nasi synkowie nam dedykowali takie utwory..

12 lata 1 miesiąc temu #478077 przez vernix
kika1985 napisał:

vernix napisał:

vernix-w weekend chyba pisałaś o ostatniej płycie dąbrowskiej. podoba ci się? warto zainwestować? ona się świetnie nadaje na jesień moim zdaniem:) bo właśnie sobie uświadomiłam że równo od roku słucham ciągle i ciągle adele (a przecież to tylko 2 płyty:)

Patrycja płytę pt. "Bawię się świetnie" polecam! Ciekawe teksty, no i muzyka, jak zawsze u Dąbrowskiej jest na wysokim poziomie. Mnie najbardziej podoba się tytułowa piosenka i druga, dedykowana synkowi (wzruszająca)- "kiedyś mi powiesz kim chcesz być".
Ogólnie:nastrojowa, nieco melancholijna, ale nie dołująca kompilacja utworów.

PS A.Dąbrowska też jest w ciąży :)

znowu??? dopiero co była

Ma chyba dwuletniego synka:)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka