BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #480339 przez andzia_zg
Paulina moze to pomoże:

1.Wejdź na listę postów
2. Sprawdź na dole czy napis "subskrybuj" jest przekreslony czy nie. Jeśli jest to go naciśnij to sie wyłączy subskrybcja
3. Wejdź w "Odpisz" (tak jakbys chciała napisac posta
4. Na dole odznacz ptaszka przy napisie "Zaznacz to pole, jeśli chcesz być informowany o odpowiedziach w tym temacie" i wyslij wiadomość. Jeśli wiadomość nie chce sie wysłać to wpisz w tresci wiadomości cokolwiek np "cześć", odznacz ptaszka i wyslij wiadomość.

Subskrybcje już nie powinny przychodzić.

Ale pamiętaj: Przy pisaniu każdego posta pamiętaj żeby zawsze odznaczac tego ptaszka i by napis subskrybcja nie był przekreślony:

tu krótka instrukcja obrazkowa:

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #480341 przez Paulina 77
Andzia dzięki, odznaczyłam ptaszka w wiadomości :)

12 lata 1 miesiąc temu #480343 przez andzia_zg
:lol: :lol: :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #480350 przez Paulina 77
tak to jest , jak się nie chciało wcześniej doczytać instrukcji do końca :P

Pięknie dziewczynki wyglądacie w sukienkach i fryzurkach :)

Nie widzę, żeby u mnie było więcej włosków na brzuchu, ale za to mam brązową kreskę nad pępkiem :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #480353 przez lenusia7
dzien dobry brzusie :*
Agnieszkahop hop ??Jak tam skarbie po glukozie ...
Ania Czmyslalam wczoraj o Tobie i o naszych aniołkach :P
Beatkahaha pewnie z emozesz byc zastepca skarbnika daj kochana swoj numer jak Ci sie tak nudzi to czasem cos skrobne do Ciebie :p

12 lata 1 miesiąc temu #480354 przez lenusia7
Andzia co my bysmy bez Ciebie zrobily nasz pomocniku :** Teraz juz wiesz czemu zostalas przewodniczaca grupy brzuchalow haha
a co do wlosów na brzuchu ... dzieki Bogu myslalam ze tylko ja jestem malpiszonem

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #480356 przez andzia_zg
do mnie na razie dotarły 4 numery tel. Jak dotrze więcej to zrobię liste i wyslę każdej która dała swój nr na priv listę numerów.Może tak być?

Ide na razie z kompa, bo mąż już stoi za mna i chce sie dostać do kompa :silly: Potem jak tylko komp będzie wolny to sie zjawię :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #480357 przez lenusia7
Jasne Pani prezes że moze tak byc :)))

12 lata 1 miesiąc temu #480375 przez Beata 26
Laski ja od rana (od 10) wcinam mandarynki, myślicie, że można przedawkować mandarynki?

a nie mówiłam Wam jeszcze, ale w Holandii nie ma czegoś takiego jak becikowe!!! wcale, a wcale! ;) to tak żebyście doceniły te marne 1000 tysiąc złotych (powinnam teraz jakiś order od Państwa dostać, że je tak wspieram w tych jego marnych zasadach funkcjonowania ;)).

Glukozy nie zrobię sobie prywatnie, bo tu nie ma prywatnych lekarzy (są jakieś prywatne kliniki plastyczne, etc. ale nie takie miejsca gdzie można zwykłą glukozę zbadać, ;; muszę pomyśleć jak tu naściemniać, żeby jednak mi w szpitalu zrobili.. ale coś wymyślę..)

JESZCZE 11 DNI DO USG!!! to 264 godziny!!!!

12 lata 1 miesiąc temu #480397 przez vernix
Cześć Dziewczynki!

Widzę, że kroi się akcja pt.zbieranie numerów telefonicznych. Świetna sprawa! Andzia - jako nasza przewodnicząca samorządu forumowego, jestem "za, a nawet przeciw". :) Wyślę zaraz e-mail do Ciebie.

Ja mam jeszcze 10 dni do wizyty,a jutro stuknie nam studniówka do porodu:)

Dobrego dzionka dla Was i brzuszków!

12 lata 1 miesiąc temu #480447 przez Depeche
Hello
Nocke mam doslownie z bani, mala zaczela goraczkowac, w koncu dalismy jej czopek,bo nurofen nie pomagal. Od dwoch dni mowi, ze ja boli brzuszek. W nocy m. sie krecil, bo co godzine wstawal o niej i mierzyl jej temparature. Chyba powinnam z nia isc jutro do lekarza, ale boje sie , ze cos zlape w przychodni i trzeba bedzie chyba babcie wykorzystac.

Mialam byc dzi u tesciowej, ale nie pojechalismy. Wiadomo dlaczego. Na obiad zrobilam mega szybka ogorkowa, na kostce rozsolowej, bo zupelnie nie bylam przygotowana na gotowanie. Rozmrazam wolowine i beda zrazy z kasza i surowka, no i robie tego murzynka, ktorego przepis zamiesciala ktoras z Was.

Od rana wcinal Lakotki,polecam te z przyprawa korzenna. PYSZNE. Zjadlam cala paczke :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #480451 przez Depeche
Beata 26 napisał:

Laski ja od rana (od 10) wcinam mandarynki, myślicie, że można przedawkować mandarynki?

a nie mówiłam Wam jeszcze, ale w Holandii nie ma czegoś takiego jak becikowe!!! wcale, a wcale! ;) to tak żebyście doceniły te marne 1000 tysiąc złotych (powinnam teraz jakiś order od Państwa dostać, że je tak wspieram w tych jego marnych zasadach funkcjonowania ;)).

Glukozy nie zrobię sobie prywatnie, bo tu nie ma prywatnych lekarzy (są jakieś prywatne kliniki plastyczne, etc. ale nie takie miejsca gdzie można zwykłą glukozę zbadać, ;; muszę pomyśleć jak tu naściemniać, żeby jednak mi w szpitalu zrobili.. ale coś wymyślę..)

JESZCZE 11 DNI DO USG!!! to 264 godziny!!!!

Beata ja tam nie wiem jaki jego socjal w Holandii, ale podejrzewam, ze suma summarum matka ma wieksza opieke panstwa i wsparcie niz u nas???? Poza tym pewnie sa tam wyzsze zarobki.

12 lata 1 miesiąc temu #480453 przez aksa
hej hej kochane!!

ja dziś pobiłam Was wszystkie obudziłam się o ...11.50 :ohmy:

małż dopadł neta to pogadaliśmy na skype chciał zobaczyć brzuszek i stwierdził,że jak wróci to cały wieczor będzie się do niego przytulał i opowiadał młodemu jak jest we Francji, eh ale już mi się tęskni...a jeszcze się okazało,że nie wiadomo czy zdążą w środę wrócić a ja już nie moge przełożyć badania :dry:

Offca za mną też chodziło tak słodkie i niestety waga zaraz to pokazała :dry: teraz się dzielnie trzymam;p

ale dziś na osłodę piję cappuccino pychotka :lol:

Lafi hehhe i jak Twoja papuga?? faktycznie chrapała?? :lol:

a co do włosków na brzuchu to niestety ale i u mnie się pojawiły :dry: czytałam,że zanikają do pół roku po porodzie

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #480457 przez Depeche
Ja tam moje wloski traktuje odpowiednio depilatorem, co z oczu to z serca ;-)

12 lata 1 miesiąc temu #480458 przez andzia_zg
Depeche koniecznie musicie jakos iść z mała do lekarza. może faktycznie ktoś może pójść zamiast Ciebie... jak jest gorączka to robi się niewesoło ;)

aksa Ty śpiochu :P Fajnie masz, ze mąż tak pokazuje uczucia do Ciebie i brzuszka... mi niestety tego brakuje :-(

A Agnieszka nadal nie daje znaku jak po glukozie... Ja dziś za wszelka cene próbuje nie myśleć o słodkim, bo nie chcę sie objadać słodyczami przed jutrzejszym badaniem. Przyznam szczerze, że ciężko mi to idzie, bo najchętniej wypiłabym kawke i zjadła jakieś ciacho lub wafelka... ;)

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka