- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
1.Wejdź na listę postów
2. Sprawdź na dole czy napis "subskrybuj" jest przekreslony czy nie. Jeśli jest to go naciśnij to sie wyłączy subskrybcja
3. Wejdź w "Odpisz" (tak jakbys chciała napisac posta
4. Na dole odznacz ptaszka przy napisie "Zaznacz to pole, jeśli chcesz być informowany o odpowiedziach w tym temacie" i wyslij wiadomość. Jeśli wiadomość nie chce sie wysłać to wpisz w tresci wiadomości cokolwiek np "cześć", odznacz ptaszka i wyslij wiadomość.
Subskrybcje już nie powinny przychodzić.
Ale pamiętaj: Przy pisaniu każdego posta pamiętaj żeby zawsze odznaczac tego ptaszka i by napis subskrybcja nie był przekreślony:
tu krótka instrukcja obrazkowa:
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Pięknie dziewczynki wyglądacie w sukienkach i fryzurkach
Nie widzę, żeby u mnie było więcej włosków na brzuchu, ale za to mam brązową kreskę nad pępkiem
- lenusia7
- Gość
Agnieszkahop hop ??Jak tam skarbie po glukozie ...
Ania Czmyslalam wczoraj o Tobie i o naszych aniołkach
Beatkahaha pewnie z emozesz byc zastepca skarbnika daj kochana swoj numer jak Ci sie tak nudzi to czasem cos skrobne do Ciebie
- lenusia7
- Gość
a co do wlosów na brzuchu ... dzieki Bogu myslalam ze tylko ja jestem malpiszonem
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Ide na razie z kompa, bo mąż już stoi za mna i chce sie dostać do kompa Potem jak tylko komp będzie wolny to sie zjawię
- lenusia7
- Gość
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
a nie mówiłam Wam jeszcze, ale w Holandii nie ma czegoś takiego jak becikowe!!! wcale, a wcale! to tak żebyście doceniły te marne 1000 tysiąc złotych (powinnam teraz jakiś order od Państwa dostać, że je tak wspieram w tych jego marnych zasadach funkcjonowania ).
Glukozy nie zrobię sobie prywatnie, bo tu nie ma prywatnych lekarzy (są jakieś prywatne kliniki plastyczne, etc. ale nie takie miejsca gdzie można zwykłą glukozę zbadać, ;; muszę pomyśleć jak tu naściemniać, żeby jednak mi w szpitalu zrobili.. ale coś wymyślę..)
JESZCZE 11 DNI DO USG!!! to 264 godziny!!!!
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Widzę, że kroi się akcja pt.zbieranie numerów telefonicznych. Świetna sprawa! Andzia - jako nasza przewodnicząca samorządu forumowego, jestem "za, a nawet przeciw". Wyślę zaraz e-mail do Ciebie.
Ja mam jeszcze 10 dni do wizyty,a jutro stuknie nam studniówka do porodu:)
Dobrego dzionka dla Was i brzuszków!
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nocke mam doslownie z bani, mala zaczela goraczkowac, w koncu dalismy jej czopek,bo nurofen nie pomagal. Od dwoch dni mowi, ze ja boli brzuszek. W nocy m. sie krecil, bo co godzine wstawal o niej i mierzyl jej temparature. Chyba powinnam z nia isc jutro do lekarza, ale boje sie , ze cos zlape w przychodni i trzeba bedzie chyba babcie wykorzystac.
Mialam byc dzi u tesciowej, ale nie pojechalismy. Wiadomo dlaczego. Na obiad zrobilam mega szybka ogorkowa, na kostce rozsolowej, bo zupelnie nie bylam przygotowana na gotowanie. Rozmrazam wolowine i beda zrazy z kasza i surowka, no i robie tego murzynka, ktorego przepis zamiesciala ktoras z Was.
Od rana wcinal Lakotki,polecam te z przyprawa korzenna. PYSZNE. Zjadlam cala paczke
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Laski ja od rana (od 10) wcinam mandarynki, myślicie, że można przedawkować mandarynki?
a nie mówiłam Wam jeszcze, ale w Holandii nie ma czegoś takiego jak becikowe!!! wcale, a wcale! to tak żebyście doceniły te marne 1000 tysiąc złotych (powinnam teraz jakiś order od Państwa dostać, że je tak wspieram w tych jego marnych zasadach funkcjonowania ).
Glukozy nie zrobię sobie prywatnie, bo tu nie ma prywatnych lekarzy (są jakieś prywatne kliniki plastyczne, etc. ale nie takie miejsca gdzie można zwykłą glukozę zbadać, ;; muszę pomyśleć jak tu naściemniać, żeby jednak mi w szpitalu zrobili.. ale coś wymyślę..)
JESZCZE 11 DNI DO USG!!! to 264 godziny!!!!
Beata ja tam nie wiem jaki jego socjal w Holandii, ale podejrzewam, ze suma summarum matka ma wieksza opieke panstwa i wsparcie niz u nas???? Poza tym pewnie sa tam wyzsze zarobki.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja dziś pobiłam Was wszystkie obudziłam się o ...11.50
małż dopadł neta to pogadaliśmy na skype chciał zobaczyć brzuszek i stwierdził,że jak wróci to cały wieczor będzie się do niego przytulał i opowiadał młodemu jak jest we Francji, eh ale już mi się tęskni...a jeszcze się okazało,że nie wiadomo czy zdążą w środę wrócić a ja już nie moge przełożyć badania
Offca za mną też chodziło tak słodkie i niestety waga zaraz to pokazała teraz się dzielnie trzymam;p
ale dziś na osłodę piję cappuccino pychotka
Lafi hehhe i jak Twoja papuga?? faktycznie chrapała??
a co do włosków na brzuchu to niestety ale i u mnie się pojawiły czytałam,że zanikają do pół roku po porodzie
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
aksa Ty śpiochu Fajnie masz, ze mąż tak pokazuje uczucia do Ciebie i brzuszka... mi niestety tego brakuje
A Agnieszka nadal nie daje znaku jak po glukozie... Ja dziś za wszelka cene próbuje nie myśleć o słodkim, bo nie chcę sie objadać słodyczami przed jutrzejszym badaniem. Przyznam szczerze, że ciężko mi to idzie, bo najchętniej wypiłabym kawke i zjadła jakieś ciacho lub wafelka...