- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Ja też już na nogach, po śniadaniu. Piorę, sprzątam. I za chwilę pobiegnę do Lidla na zakupy. Mała zaczyna mnie kopniakami budzić w nocy.A teraz z rana cisza. Noc Marek z niej. I w ogóle tak mnie dziś biodra bolały w nocy, że nie mogłam się ułożyć. Właśnie obdzwoniłam 2 przychodnie z laryngologami i w tym roku nie ma już punktów, bo kontrakty się wyczerpały, nie pojęte...
Kika fajnie, że impreza się udała. Widzę, że nadrabiasz forum:)
Andzia_zg jak tam na badaniu. Daj znać jak już będziesz po.
Agnieszka86 jak dziś Twoje samopoczucie?
Elamnie też wczoraj poleciało poleciało z prawego cycka niespodziewanie po kąpieli.W ogóle moje piersi są coraz większe.A brodawki wielkości nie wiem czego...ważne, że już mnie nie bolą.
Dobra kobietki. Jednym okiem będę Was podglądać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
jak już pisałam imprezka super, wróciłam o 22 ale pojechałam do teściów bo mó mąż tam był i posiedzieliśmy do 1 , na drugi dzień poszlismy do znajomych na mała imprezke posiedzielismy do 23 bo już dłużej siły nie miałam , w niedzielę wstalismy wszyscy po 9 , przyjechała moja mama , zjedlismy obiad a potem leniuchowanie
w sobotę też kupiłam sobie sukienkę na wesele brata
o taką
www.reserved.com/pl/collection/woman/dresses/V4780
nie mam jeszcze butów bo chciałam balerkinki czarne ale nie ma nigdzie dosłownie, muszę na allegro co poszkuać bo na obcasie nie dam rady
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
ok nadrobiłam zaległości dużo pisalyście
jak już pisałam imprezka super, wróciłam o 22 ale pojechałam do teściów bo mó mąż tam był i posiedzieliśmy do 1 , na drugi dzień poszlismy do znajomych na mała imprezke posiedzielismy do 23 bo już dłużej siły nie miałam , w niedzielę wstalismy wszyscy po 9 , przyjechała moja mama , zjedlismy obiad a potem leniuchowanie
w sobotę też kupiłam sobie sukienkę na wesele brata
o taką
www.reserved.com/pl/collection/woman/dresses/V4780
nie mam jeszcze butów bo chciałam balerkinki czarne ale nie ma nigdzie dosłownie, muszę na allegro co poszkuać bo na obcasie nie dam rady
FAJNA ta kiecka!
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Kika ładna kiecka, pasuje mi do ciebie:)
Trzeba mi sprzątać a mnie leń tropi, papugi narobiły takiego bałaganu ze hej. jakby która chciała piórek do złotych mysli to polecam, pełno ich koło klatki:)
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Koticz po dwóch godzinach miałam 8, nie wiem w jakich to jednostkach, bo Wy jakoś inaczej to piszecie, wyniku nie mam jeszcze w domu, bo to telefonicznie siostra się dowiadywała. Nie byłam do końca nastawiona na taki wynik, pomimo tego, że mama choruje na cukrzyce, bo przecież nie musiało mnie to spotkać w ciąży... a jednak się zdarzyło...Stosuje dietę podobną do mojej mamy, chociaż wiadomo, że trzeba będzie ją zmodyfikować tak żeby mała miała wszystkie witaminki. Jem co 3 godziny, małe posiłki. Na śniadanie ciemny chleb z sałatką z sałaty pomidora i ogórka z jogurtem naturalnym, na obiad będzie pół woreczka kaszy gryczanej z gotowaną piersią i marchewką. Trzeci posiłek-jeszcze nie wiem, a na kolację 3 wafle ryżowe z pomidorem i papryką. Zobaczymy co powie lekarz w piątek, czy sam mi coś powie, czy wyśle do poradni diabetologicznej.
Gosiu podłamałam się wczoraj trochę, tak mnie to "przycisnęło", teraz coraz częściej odzywa się kręgosłup, w nocy i rano boli mnie bardzo krocze, ogólnie dolegliwości ciążowe czasem dają się we znaki, a teraz jeszcze to. No, trudno nie ja pierwsza i nie ostatnia, jakoś dam radę przez te 3 miesiące-wszystko dla Zosi.
Fajnie, że wizyta mamy i braci się udała:) Twój najmłodszy brat to jeszcze dziecko więc, wiadomo, że bardzo to wszystko przeżywa, więc faktycznie może warto go jakoś zmotywować do działania, rozruszać, może jakieś zajęcia sportowe, tak żeby miał taką zajawkę.
Obudziłam się dzisiaj z drapaniem w gardle Ratuję się cytrynką, bo soku z malin nie wolno i domowego syropu z cebuli też:/ Może kupię chudy twaróg i troszkę rozrobię z czosnkiem...
Na razie jestem nastawiona bojowo, pranie, sprzątanie, obiad tylko nie wiem co z tego wyjdzie...
Dobrego dnia brzuchatki:)
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Gosiu podłamałam się wczoraj trochę, tak mnie to "przycisnęło", teraz coraz częściej odzywa się kręgosłup, w nocy i rano boli mnie bardzo krocze, ogólnie dolegliwości ciążowe czasem dają się we znaki, a teraz jeszcze to. No, trudno nie ja pierwsza i nie ostatnia, jakoś dam radę przez te 3 miesiące-wszystko dla Zosi.
Fajnie, że wizyta mamy i braci się udała:) Twój najmłodszy brat to jeszcze dziecko więc, wiadomo, że bardzo to wszystko przeżywa, więc faktycznie może warto go jakoś zmotywować do działania, rozruszać, może jakieś zajęcia sportowe, tak żeby miał taką zajawkę.
Agnieszka przytulam Cię ja też mam takie kiepskie dni.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agnieszka ja mam tak samo coraz gorzej ze mną, wczoraj to ruszać się nie mogłam bolało mnie wszystko, nogi, tyłek, plecy , krocze masakra!!
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kika , no jak mozna sobie po brwiach golarka pojechac, no jak? Ale z ciebie agentka. ja tylko sobie grzywke na mokro przystrzyglam tak, ze potem musialam pojechac po czole, bo masakra!
A ja wstalam, zjadlam paroweczki, nie puscilam malej do zlobka, ale dzis juz nie ma goraczki ( dziwne, juz drugi raz doslownie z powietrza lapie dwudniowa goraczke i nie ma zadnych innych dolegliwosci), nie chce z nia za bardzo wychodzic z domu, a tu wypadaloby jakies zakupy zrobic.
Jestem wolna jak ptak, w kwestii gotowania dzis, bo zostawilam sobie golabki z soboty
Boli mnie glowa i generalnie pospalabym ,a emloda nie daje. Teraz nade mna stoi i krzyczy , ze mam dla niej szalik zrobic
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Ja mówię o takiej niskie koturnie.Widziałam swego czasu takie w CCC. Sama chciałam je sobie kupić.Gosia właśnie zastanawiam się czy na koturnie wytrzymam tyle czasu
e-buty.pl/damskie/buty/koturny/1251-5,black.html
o coś takiego mniej więcej chodzi
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnieszka soku z malin nie wolno na gardło czy wogole w ciazy. ja słyszałam ze w ciazy nie wolno soku z lisci malin, ale z samych malin ?
Mi kiedys w aptece mowila babka,ze nie wolbno, bo w tych zairenkach cos tam jest. Ale ja pilam w pierwszej ciazy herbatke z sokiem malinowym, teraz jak sie gorzej poczuje to tez pije. A jeszcze lepszy jest sok z rozy. Ale sok, a nie syrop. Mozna kupic w sklepie ekologicznym, taka mala buteleczka kosztuje ok. 10 zl, ale na poczatku ciazy bylam przeziebiona i od razu mnie na nogi postawilo. A o co chodzi, z tym, ze nie wolno syropu z cebuli to nie mam pojecia.
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kika:
Ja mówię o takiej niskie koturnie.Widziałam swego czasu takie w CCC. Sama chciałam je sobie kupić.Gosia właśnie zastanawiam się czy na koturnie wytrzymam tyle czasu
e-buty.pl/damskie/buty/koturny/1251-5,black.html
o coś takiego mniej więcej chodzi
Kika na takim niskim koturnie sa bardzo wygodne, a moge powiedziec, ze nawet wole od balerinek.