BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #480131 przez lenusia7
Ja jestem niedorajda zyciowa pewnego dnia tak wyskubałam brwi ze juz kilka mesiecy a one na poczatku gdzie sie zaczynaja w ogóle nie odrastaja ... czytam wlasnie zeby smarowac olejkiem rycynowym jak nie pomoze to bede łysa na brwiach bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #480132 przez Lafi
najlepszy mam talent to my mamy na formu, zaczeli oglądac kevina wymiekam,

12 lata 1 miesiąc temu #480134 przez Lafi
to ja mam niezłe chaszcze, do tego teraz na brzuchu zaczeły mi włosy rosnać! a mówią ze jak sie ma zgage to włsy rosną maluszkowi w tym przypadku mi na brzuchu

lenusia domaluj sobie ;)

12 lata 1 miesiąc temu #480135 przez lenusia7
hahaha próbowalam dzis troszke kredka zamaskowac ale wygladałam jak kurtyzana :D

12 lata 1 miesiąc temu #480139 przez Lafi
:laugh:
pamietam byłam kieys na basenie, no i jedna babka weszła z wyszła bez - wyglądało to makabrycznie.

Lenusia odrosą

12 lata 1 miesiąc temu #480149 przez xxElaElaEeexx
lenusia Nie martw się na pewno odrosną .Albo idź do kosmetyczki niech Ci hennę zrobi ,taką która trzyma także na skórze .

My z facetem zjedliśmy kolację i ogladamy kevina ;)

Ja mam masakrę z brwiami ,bo mam strasznie jasne ;( I jak nie robię henny to w ogóle mi ich nie widać ..

Lafi Mi również zaczęły rosnąć włosy na brzuchu . :blink: Niezłe jaja

12 lata 1 miesiąc temu #480150 przez Lafi
pytałam ostatnio lekarza o te włosy to powiedział mi że taka reakcja organizmu, mam juz schizy wydawało mi sie teraz ze papuga cicho pochrapuje.

12 lata 1 miesiąc temu #480251 przez offca87
Dobry wieczór! :)

Widzę, że kolejne ciekawe tematy :) dołączam z relacjami.
Mój syn kopie jak popadnie - tez mam łożysko na predniej ścianie, więc czasem serio go nie czuję, czasem tylko takie bulgotanie w dole brzucha, czasem walnie w pęcherz, że aż sie zegnę, a często kopie po lewej stronie nieco nad pępkiem - wtedy aż brzuch skacze :) jak np. sobie w wannie leżę, to świetnie to widać. I włosy na brzuchu też widać :D

A z tymi brwiami, to serio najlepiej do kosmetyczki - dobierze odcień henny, zrobi ładny kształt i będzie to wyglądało estetycznie.

Co do siary - nic a nic nie cieknie, od początku ciąży praktycznie nie czuję, żeby się z piersiami coś działo, nie bolą jakoś szczególnie, tylko troszeczkę urosły.

A tak poza tym, to mam wyrzuty sumienia. Jem TYLE SŁODYCZY, że uff... nigdy nie lubiłam, a ostatnio mi się włączyło - czekolada, lody, bita śmietana. Dziś też. Mam takiego smaka, jak gdybym w życiu nic słodkiego nie jadla. Dlatego teraz obłozyłam się orzechami i oliwkami, żeby już nie żreć bezmyślnie.

A co do samotności - nawet się nie wypowiadam za dużo... mój facet pracuje non stop, jestem sama w domu całymi dniami, nikogo bliskiego, bo za granicą mieszkami i stosunkowo niedawno zmieniliśmy też część miasta, więc już w ogóle, a niedługo on musi jechać na szkolenie na tydzien. Chyba się rozpędzę o ścianę i tak zostanę. Mokra plama.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #480265 przez Beata 26
Offca rozsmieszylas mnie ;) hihih lepiej sie tak nie rozpedzaj, bedzie git!!!

Lenusia- moge byc zastepca skarbnika;)??

Sluchajcie a ja myslalam, ze mam omamy: mi tez przybylo wloskow na brzuszku ale takich malutkich jasniutkich i sie smialam Bo czesto stoja mi deba! Takie to przygody poerwiastki;)

12 lata 1 miesiąc temu #480278 przez AniaCzajka
Hej dziewczyny, dziś od 3 się wiercę i spać nie mogę;/ takie głupoty mi się śniły że szok więc już wstałam:) Sobota mi minęła szybko aż za bardzo, byłam u mojej mamy kochanej:) bo mężulek jechał ranko do pracy i mnie podwiózł do rodziców a po pracy przyjechał i jeszcze posiedzieliśmy u moich rodziców, wiecie że mój mąż woli być u moich rodziców niż gadać z swoją matką, która nam wczoraj awanturę zrobiła że późno wróciliśmy no normalnie jak nastolatkom, ale ja się nią już w ogóle nie przejmuje olewam po całej linii bo szkoda nerwów na nią.

A co do włosów to też mi rosną na brzuchu i tak jak któraś powiedziała stają mi dęba a mój mąż się śmieje że Franek antenki nastawia żeby słuchać i dlatego stoją dęba :)

Ja z moim mężem jestem dopiero troszkę ponad pół roku po ślubie, zaręczeni byliśmy półtora roku a znaliśmy się 4 lata:) a poznaliśmy w dość nowoczesny sposób pewnie domyślacie się w jaki:)

nasze plenerowe zdjęcie
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #480284 przez chiczi
Agnieszka86 napisał:

Chiczi powiedz mi swoje odczucia po picu glukozy? Zbieram opinie, bo idę jutro i jakoś się tego boję... Ja w ogóle nie słodzę, ani herbaty, ani kawy ani nic i jak mi przyjdzie wypić taką skondensowaną słodycz to boję się, że zwrócę :dry:

Agnieszko, ja słodzę, więc dla mnie był to przesłodzony napój ;. Jednak po ok. 30 minut zrobiło mi się zbyt słodko i prawie zjechałam, ale dałam radę ;)

U mnie też więcej, na dodatek ciemnych, włosków na brzuchu ;). Ale wyjaśniał mi w ciąży meszek nad górną wargą i teraz jest prawie niewidoczny :D

12 lata 1 miesiąc temu #480301 przez Lafi
po porodzie będzie co depilować:) a mi też stają włoski dęba:) ale mnie dzis głowa boli, moze przez te wczorajszą nerwówke.

12 lata 1 miesiąc temu #480326 przez Paulina 77
lenusia7 napisał:

Dziewczyny prosze o pomoc jak mam to zrobic by wiadomosci z forum 2012 marcowki nie przychodzily mi na poczte????

Hej, ja próbowałam usunąć z subskrypcji i nic to nie dało - w końcu na filtrze poczty ustawiłam te wiadomości jako SPAM. Dalej przychodzą, ale już na folder spam ;)

12 lata 1 miesiąc temu #480330 przez andzia_zg
Dzień doberek :-)

Ja dopiero wstałam :cheer: Teraz pewnie jak zwykle wieczorem nie będę mogła zasnąć i rano będę zombiak, a czeka mnie pobudka na glukozę.

Co do włosów na brzuchu to też mi urosły... taki sterczący meszek...

Ale za to w ciąży wolniej rosną mi włosy na nogach :-)

Agnieszka jak tam glukoza?

AniaCzajka dobrze, że chociaż dobrze czujecie sie z mężem u Twojej mamy.A teściową sie nie przejmuj. Zawsze musi znaleźć sie taka zołza. A jak zdrówko? :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #480333 przez andzia_zg
Paulina 77 napisał:

lenusia7 napisał:

Dziewczyny prosze o pomoc jak mam to zrobic by wiadomosci z forum 2012 marcowki nie przychodzily mi na poczte????

Hej, ja próbowałam usunąć z subskrypcji i nic to nie dało - w końcu na filtrze poczty ustawiłam te wiadomości jako SPAM. Dalej przychodzą, ale już na folder spam ;)

musisz wyłączyć tam subskrybcję. Tzn ten napis subskrybuj masz na pewno przekreślony. musisz go odznaczyć.
Musisz wejść i spróbowac napisać pustą wiadomość,ale w tej wiadomości zwróc uwagę czy ta subskrybcja nie jest przekreslona (jesli tak to ją odznacz) i dodatkowo pod tym okienkiem na dole gdzie masz "dolacz plik" masz okienko z napisem "zaznacz to pole, jeśli chcesz być informowany o odpowiedziach w tym temacie" --> przy tym napisie musisz odznaczyć ptaszka.

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka