- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- lenusia7
- Gość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
lenusia domaluj sobie
- lenusia7
- Gość
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
pamietam byłam kieys na basenie, no i jedna babka weszła z wyszła bez - wyglądało to makabrycznie.
Lenusia odrosą
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
My z facetem zjedliśmy kolację i ogladamy kevina
Ja mam masakrę z brwiami ,bo mam strasznie jasne ;( I jak nie robię henny to w ogóle mi ich nie widać ..
Lafi Mi również zaczęły rosnąć włosy na brzuchu . Niezłe jaja
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
Widzę, że kolejne ciekawe tematy dołączam z relacjami.
Mój syn kopie jak popadnie - tez mam łożysko na predniej ścianie, więc czasem serio go nie czuję, czasem tylko takie bulgotanie w dole brzucha, czasem walnie w pęcherz, że aż sie zegnę, a często kopie po lewej stronie nieco nad pępkiem - wtedy aż brzuch skacze jak np. sobie w wannie leżę, to świetnie to widać. I włosy na brzuchu też widać
A z tymi brwiami, to serio najlepiej do kosmetyczki - dobierze odcień henny, zrobi ładny kształt i będzie to wyglądało estetycznie.
Co do siary - nic a nic nie cieknie, od początku ciąży praktycznie nie czuję, żeby się z piersiami coś działo, nie bolą jakoś szczególnie, tylko troszeczkę urosły.
A tak poza tym, to mam wyrzuty sumienia. Jem TYLE SŁODYCZY, że uff... nigdy nie lubiłam, a ostatnio mi się włączyło - czekolada, lody, bita śmietana. Dziś też. Mam takiego smaka, jak gdybym w życiu nic słodkiego nie jadla. Dlatego teraz obłozyłam się orzechami i oliwkami, żeby już nie żreć bezmyślnie.
A co do samotności - nawet się nie wypowiadam za dużo... mój facet pracuje non stop, jestem sama w domu całymi dniami, nikogo bliskiego, bo za granicą mieszkami i stosunkowo niedawno zmieniliśmy też część miasta, więc już w ogóle, a niedługo on musi jechać na szkolenie na tydzien. Chyba się rozpędzę o ścianę i tak zostanę. Mokra plama.
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Lenusia- moge byc zastepca skarbnika;)??
Sluchajcie a ja myslalam, ze mam omamy: mi tez przybylo wloskow na brzuszku ale takich malutkich jasniutkich i sie smialam Bo czesto stoja mi deba! Takie to przygody poerwiastki;)
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
A co do włosów to też mi rosną na brzuchu i tak jak któraś powiedziała stają mi dęba a mój mąż się śmieje że Franek antenki nastawia żeby słuchać i dlatego stoją dęba
Ja z moim mężem jestem dopiero troszkę ponad pół roku po ślubie, zaręczeni byliśmy półtora roku a znaliśmy się 4 lata:) a poznaliśmy w dość nowoczesny sposób pewnie domyślacie się w jaki:)
nasze plenerowe zdjęcie
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Chiczi powiedz mi swoje odczucia po picu glukozy? Zbieram opinie, bo idę jutro i jakoś się tego boję... Ja w ogóle nie słodzę, ani herbaty, ani kawy ani nic i jak mi przyjdzie wypić taką skondensowaną słodycz to boję się, że zwrócę
Agnieszko, ja słodzę, więc dla mnie był to przesłodzony napój ;. Jednak po ok. 30 minut zrobiło mi się zbyt słodko i prawie zjechałam, ale dałam radę
U mnie też więcej, na dodatek ciemnych, włosków na brzuchu . Ale wyjaśniał mi w ciąży meszek nad górną wargą i teraz jest prawie niewidoczny
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Hej, ja próbowałam usunąć z subskrypcji i nic to nie dało - w końcu na filtrze poczty ustawiłam te wiadomości jako SPAM. Dalej przychodzą, ale już na folder spamDziewczyny prosze o pomoc jak mam to zrobic by wiadomosci z forum 2012 marcowki nie przychodzily mi na poczte????
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ja dopiero wstałam Teraz pewnie jak zwykle wieczorem nie będę mogła zasnąć i rano będę zombiak, a czeka mnie pobudka na glukozę.
Co do włosów na brzuchu to też mi urosły... taki sterczący meszek...
Ale za to w ciąży wolniej rosną mi włosy na nogach
Agnieszka jak tam glukoza?
AniaCzajka dobrze, że chociaż dobrze czujecie sie z mężem u Twojej mamy.A teściową sie nie przejmuj. Zawsze musi znaleźć sie taka zołza. A jak zdrówko?
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
lenusia7 napisał:
Hej, ja próbowałam usunąć z subskrypcji i nic to nie dało - w końcu na filtrze poczty ustawiłam te wiadomości jako SPAM. Dalej przychodzą, ale już na folder spamDziewczyny prosze o pomoc jak mam to zrobic by wiadomosci z forum 2012 marcowki nie przychodzily mi na poczte????
musisz wyłączyć tam subskrybcję. Tzn ten napis subskrybuj masz na pewno przekreślony. musisz go odznaczyć.
Musisz wejść i spróbowac napisać pustą wiadomość,ale w tej wiadomości zwróc uwagę czy ta subskrybcja nie jest przekreslona (jesli tak to ją odznacz) i dodatkowo pod tym okienkiem na dole gdzie masz "dolacz plik" masz okienko z napisem "zaznacz to pole, jeśli chcesz być informowany o odpowiedziach w tym temacie" --> przy tym napisie musisz odznaczyć ptaszka.