BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #480641 przez Depeche
aksa napisał:

Depeche depilatorem?? kurde podziwiam kiedyś próbowałam użyć ale taki ból,że sobie darowałam :dry: a raczej mam wysoki próg bólu,może miałam jakiś przedpotopowy sprzęt ;Pquote]

Aksa ja tez kiedys mialam takie sprzet, z dziesiec lat sie potem golarka golilam. Teraz sa inne depilatory, troche boli pierwszy czy drugi raz, ale potem spoko. To nie te czasy i nie ten sprzet, uwierz mi ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #480642 przez andzia_zg
Ja własnie wróciłam z zakupów. Ale naskrobałyście :P Jutro nadrobię, bo dziś kłade się wcześniej spać, bo rano pobudka na glukozę. Odezwe się jutro jak wrócę :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #480644 przez Gosia27
Depeche to nieźle pocisnęłaś :lol:
Kurcze ja się zastanawiam nad tymi bodami, bo to niby 100% bawełny. Koleżance kiedyś kupiłam w Lidlu i byłam bardzo zadowolona. Prześpię się z tym...

Jutro muszę zapisać się do laryngologa, bo dostałam skierowanie od rodzinnego w piątek. Rodzinny nic mi w piątek nie poradził na te uszy. Na przepisywał kropli i na dodatek antybiotyk. Uszu mi nie przepłukał, choć go prosiłam.Apogeum osiągnęłam o 20, jak uszy zatkały mi się do tego stopnia, że głowa mi pękała. Wysłałam R po gruszkę dziecięcą i uratował mnie. Ulżyło mi jak przepłukał mi te uszy. A do laryngologa i tak muszę pójść bo niby stan zapalny już się zaczął. Póki co antybiotyku nie biorę a uszy mają się całkiem nieźle.

12 lata 1 miesiąc temu #480645 przez koticz
Andzia trzymam kciukaski,mnie tam smakowało,a jak dziś pościsz od słodyczy to też Ci pewnie gładko wejdzie ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #480647 przez aksa
moja kumpela troche bawi się w robienie zdjęć i chce mi zrobić taką sesyjkę:) tylko czeka aż brzuszek będzie już duuużżżyy;P

Andzia trzymam kciuki za badanie!

Depeche tak starej daty ten depilator był ale zraziłam się się strasznie,ale kto wie może spróbuje ;]

milego wieczorku dziewczyny!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #480652 przez Gosia27
Andzia_zg powodzenia na badaniu.

Uciekam babeczki. Jutro będzie tu już mega gwarno. Miłego wieczoru mam życzę. Słodkich snów dla Was i Waszych maluszków :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #480770 przez xxElaElaEeexx
koticz Piękny pokoik ! I ile Ty już masz ubranek dla dzidzi :) Ja na razie zero .
Super wyglądasz w ciąży i brzuszek już duży :blink:

Andzia
Powodzenia na badaniu :kiss:

My z moim byliśmy u kuzynki -znowu się najadłam pyszności,że się ledwo ruszam :lol:
Kurdę strasznie mi już ciąża dokucza,nie mogę za długo siedzieć ,bo mnie kręgosłup boli.I czuję się taka ociężała.A gdzie tu do 22marca.... :blink:

Dobranoc ! Kolorowych snów :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #480780 przez koticz
Zjadłam kolacyjkę i cukier mam już na szczęście w normie :) ale się strachu najadłam,przez własną pazerność na jedzenie :( koniec z tym!!!!!!

Dobrej i spokojnej nocy!Do jutra:)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #480819 przez Beata 26
Koticz - mala bedzie modelka z taka ikoscia ciuszkow, mam przeczcie, ze to nie koniec Twoich szalenstw:);)

Godzina 5:53; mimo zmeczenia nie spie. Dzien dobry.

Dzis sobie pomyslam, ze powinnam chodzic na joge kazdego dnia, a nie tylko co srode - ale to niestety niemozliwe, wiec chyba zaczne cwiczyc w domku dla relaksu.

Jak ja mam wytrzymac jeszcze 10 dni do usg? ? Juz tak bym chciala zobaczyc Julianka.

Sluchajcie, moj Igor ma niebawem urodziny, planuje jakis delikatny - acz szykowny poczestunek, jesli macie fajne przepisy, to podzielcie sie kochane ze mna.:*

No i dzis poniedzialek. Buu. Nie lubie.

12 lata 1 miesiąc temu #480860 przez kika1985
hej

ale naprodukowałyście chyba ze 20 stron

ania czajka brzuszek super, i ciuszki dla Frania tez śliczne

12 lata 1 miesiąc temu #480862 przez kika1985
Agnieszka86 napisał:

Ja też podpisałam petycję, może akurat...chociaż czarno to widzę...

Wiecie, co naszło mnie przemyślenie... Broń Boże, nie żałuję, że Zosia zamieszkała u mnie w brzuchu, bo była w 100% planowana, ale dzisiaj piątek... Jutro sobota, imprezy, a ja już nigdy nie wyjdę na imprezę zupełnie beztrosko (jeśli wyjdę), bo zawsze będzie się myślało o dzieciaczku, wypić trochę więcej też się nie da, bo następnego dnia nie dam rady opiekować się dzieckiem z kacem... Nie imprezowaliśmy z mężem często, powiedziałabym nawet, że rzadko ale trochę mi tego żal.... Spontaniczne wyjścia do znajomych wieczorami też się skończą... Macie tak czasem?

aga no co ty, dziecko w niczym nie przeszkadza, oczywiście ze noworodka nie zostawisz, ale starsze dziecko czemu nie, z dziadkami będzie bezpieczne , nic się mu nie stanie, mój Dominik bardzo chętnie chodzi do dziadków na noc, nawet czasami jak my siedzimyw domu i nigdzie nie wychodzimy to on idzie spac do nich ,a my mamy wolne tylko dla siebie

12 lata 1 miesiąc temu #480865 przez kika1985
aksa super ciuszki

andzia dzięki za pamięć, impreza super!! co prawda bawiłam się do 22 (przyzwoicie jak na mamę przystało) ale potańczyłam sobie, pośmiałam się

12 lata 1 miesiąc temu #480870 przez kika1985
ela takie rzeczy sie zdarzają :p nie przejmuj sie , na drugi raz będziesz pamiętac o wkladkach :)

12 lata 1 miesiąc temu #480871 przez kika1985
lenusia7 napisał:

Ja jestem niedorajda zyciowa pewnego dnia tak wyskubałam brwi ze juz kilka mesiecy a one na poczatku gdzie sie zaczynaja w ogóle nie odrastaja ... czytam wlasnie zeby smarowac olejkiem rycynowym jak nie pomoze to bede łysa na brwiach bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

leniusia ja jak byłam w podstawówce chciałam sobie wydepilowac brwi ale nie wiedziałam jak to zrobić , wiec wzięłam maszynkę do golenia i zgoliłam sobie wszystko :p wyglądałam jak kosmitka hehe dobrze że nosiłam okulary to trochę mi zasłaniały wielkie czoło HAHAHAHAHAHAH

12 lata 1 miesiąc temu #480875 przez kika1985
koticz wgladasz ślicznie, a szafę dla mojej małej mam tak samo wypchaną jak ty :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka