- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche depilatorem?? kurde podziwiam kiedyś próbowałam użyć ale taki ból,że sobie darowałam a raczej mam wysoki próg bólu,może miałam jakiś przedpotopowy sprzęt ;Pquote]
Aksa ja tez kiedys mialam takie sprzet, z dziesiec lat sie potem golarka golilam. Teraz sa inne depilatory, troche boli pierwszy czy drugi raz, ale potem spoko. To nie te czasy i nie ten sprzet, uwierz mi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Kurcze ja się zastanawiam nad tymi bodami, bo to niby 100% bawełny. Koleżance kiedyś kupiłam w Lidlu i byłam bardzo zadowolona. Prześpię się z tym...
Jutro muszę zapisać się do laryngologa, bo dostałam skierowanie od rodzinnego w piątek. Rodzinny nic mi w piątek nie poradził na te uszy. Na przepisywał kropli i na dodatek antybiotyk. Uszu mi nie przepłukał, choć go prosiłam.Apogeum osiągnęłam o 20, jak uszy zatkały mi się do tego stopnia, że głowa mi pękała. Wysłałam R po gruszkę dziecięcą i uratował mnie. Ulżyło mi jak przepłukał mi te uszy. A do laryngologa i tak muszę pójść bo niby stan zapalny już się zaczął. Póki co antybiotyku nie biorę a uszy mają się całkiem nieźle.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Andzia trzymam kciuki za badanie!
Depeche tak starej daty ten depilator był ale zraziłam się się strasznie,ale kto wie może spróbuje ;]
milego wieczorku dziewczyny!
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Uciekam babeczki. Jutro będzie tu już mega gwarno. Miłego wieczoru mam życzę. Słodkich snów dla Was i Waszych maluszków
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Super wyglądasz w ciąży i brzuszek już duży
Andzia Powodzenia na badaniu
My z moim byliśmy u kuzynki -znowu się najadłam pyszności,że się ledwo ruszam
Kurdę strasznie mi już ciąża dokucza,nie mogę za długo siedzieć ,bo mnie kręgosłup boli.I czuję się taka ociężała.A gdzie tu do 22marca....
Dobranoc ! Kolorowych snów
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Dobrej i spokojnej nocy!Do jutra:)
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Godzina 5:53; mimo zmeczenia nie spie. Dzien dobry.
Dzis sobie pomyslam, ze powinnam chodzic na joge kazdego dnia, a nie tylko co srode - ale to niestety niemozliwe, wiec chyba zaczne cwiczyc w domku dla relaksu.
Jak ja mam wytrzymac jeszcze 10 dni do usg? ? Juz tak bym chciala zobaczyc Julianka.
Sluchajcie, moj Igor ma niebawem urodziny, planuje jakis delikatny - acz szykowny poczestunek, jesli macie fajne przepisy, to podzielcie sie kochane ze mna.:*
No i dzis poniedzialek. Buu. Nie lubie.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale naprodukowałyście chyba ze 20 stron
ania czajka brzuszek super, i ciuszki dla Frania tez śliczne
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też podpisałam petycję, może akurat...chociaż czarno to widzę...
Wiecie, co naszło mnie przemyślenie... Broń Boże, nie żałuję, że Zosia zamieszkała u mnie w brzuchu, bo była w 100% planowana, ale dzisiaj piątek... Jutro sobota, imprezy, a ja już nigdy nie wyjdę na imprezę zupełnie beztrosko (jeśli wyjdę), bo zawsze będzie się myślało o dzieciaczku, wypić trochę więcej też się nie da, bo następnego dnia nie dam rady opiekować się dzieckiem z kacem... Nie imprezowaliśmy z mężem często, powiedziałabym nawet, że rzadko ale trochę mi tego żal.... Spontaniczne wyjścia do znajomych wieczorami też się skończą... Macie tak czasem?
aga no co ty, dziecko w niczym nie przeszkadza, oczywiście ze noworodka nie zostawisz, ale starsze dziecko czemu nie, z dziadkami będzie bezpieczne , nic się mu nie stanie, mój Dominik bardzo chętnie chodzi do dziadków na noc, nawet czasami jak my siedzimyw domu i nigdzie nie wychodzimy to on idzie spac do nich ,a my mamy wolne tylko dla siebie
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
andzia dzięki za pamięć, impreza super!! co prawda bawiłam się do 22 (przyzwoicie jak na mamę przystało) ale potańczyłam sobie, pośmiałam się
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jestem niedorajda zyciowa pewnego dnia tak wyskubałam brwi ze juz kilka mesiecy a one na poczatku gdzie sie zaczynaja w ogóle nie odrastaja ... czytam wlasnie zeby smarowac olejkiem rycynowym jak nie pomoze to bede łysa na brwiach bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
leniusia ja jak byłam w podstawówce chciałam sobie wydepilowac brwi ale nie wiedziałam jak to zrobić , wiec wzięłam maszynkę do golenia i zgoliłam sobie wszystko wyglądałam jak kosmitka hehe dobrze że nosiłam okulary to trochę mi zasłaniały wielkie czoło HAHAHAHAHAHAH
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa