BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #481214 przez Agnieszka86
Depeche napisał:

Nie wiem, napisalam jej,ze stan co najwyzej dobry i taka informacja o stanie bluzki powonna byla znlezc sie w ofercie. Najwyzej na scierki bedzie, a ja dochodze do wniosku, ze na moja mala to juz chyba musze tylko nowe rzeczy kupowac, bo w tym rozmiarze to dzieciaki chodza juz dosc dlugo. Z drugiej strony po co ludzie wystawiaja takie rzeczy na allegro, przeciez nikt nie chce kupowac spramych ciuchow.

Zdecydowanie, powinno być napisane co i jak, a nie takie mydlenie oczu, żeby tylko sprzedać :angry:

Co do pieczenia, to chociaż teraz ciast nie podjem, to dzisiaj zrobię mężowi tego Kaszaka, na który przepis podawała któraś, ale wybaczcie nie pamiętam która :dry: Ciekawa jestem jak wyjdzie...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #481217 przez chiczi
Witajcie dziewczyny :)
Ale się dziś rano strachu najadłam...Idę do wc, coś zaszczypało jak poleciał mocz a potem się podcieram a tu jakieś różowate nitki ze śluzem! Wpadłam prawie w panikę, jeszcze raz się coś takiego pokazało i był spokój. Spanikowaną mąż powiózł mnie do domu rodziców, pędem do łazienki i cisza. Wzięłam lusterko do ręki "na podgląd" i normalny, biały śluz. Zauważyłam natomiast, że mam pęknięcie przy wejściu do pochwy- to pewno ta ranka zaszczypała przy sikaniu i potem ten śluz...Zadzwoniłam do lekarza, powiedział, że to najprawdopodobniej z otarcia, jak teraz jest czysto i czuję ruchy, to mam przyjechać jutro lub zgodnie z terminem w środę. Ale pojadę jutro dla swojego spokoju...W sobotę było przytulanie z mężem i pewno stąd ta ranka przy wejściu do pochwy/
Ale serce waliło mi jak oszalałe :cheer: :cheer: :cheer:

12 lata 1 miesiąc temu #481220 przez kika1985
chichi to rzeczywiśce strachu było duzo, dobrze że do gina zadzwoniłas i cię uspokoil trochę, lec jutro i niech sprawdzi co i jak , a z mężem to ostrożniej teraz :P

mnie po sobocie cale uda bolały od zakwasów:P

12 lata 1 miesiąc temu #481221 przez Depeche
chiczi napisał:

Ale się dziś rano strachu najadłam...Idę do wc, coś zaszczypało jak poleciał mocz a potem się podcieram a tu jakieś różowate nitki ze śluzem! Wpadłam prawie w panikę, jeszcze raz się coś takiego pokazało i był spokój. Spanikowaną mąż powiózł mnie do domu rodziców, pędem do łazienki i cisza. Wzięłam lusterko do ręki "na podgląd" i normalny, biały śluz. Zauważyłam natomiast, że mam pęknięcie przy wejściu do pochwy- to pewno ta ranka zaszczypała przy sikaniu i potem ten śluz...Zadzwoniłam do lekarza, powiedział, że to najprawdopodobniej z otarcia, jak teraz jest czysto i czuję ruchy, to mam przyjechać jutro lub zgodnie z terminem w środę. Ale pojadę jutro dla swojego spokoju...W sobotę było przytulanie z mężem i pewno stąd ta ranka przy wejściu do pochwy/

Chyba mega orgia, a nie przytulanie ;-)
A mi sie nie chce wcale a wcale ;-(

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #481222 przez chiczi
Kika1985, jest ostrożnie, naprawdę, ale ja mam ciągle problem z nawilżeniem, chociaż już nawet "wspomagacze" stosuję ;)
Ciągle latam do wc, ale na szczęście biały śluz.

Depeche- o orgiach to ja już dawno zapomniałam ;)

A wiecie, że ja "tam" teraz jestem tak wrażliwa, że potrafię "się zranić" podcierając się miękkim papierem toaletowym...Szok...

12 lata 1 miesiąc temu #481224 przez Agnieszka86
chiczi napisał:

To się najadłaś strachu, ale to z pewnością z tej ranki inie jest to nic niebezpiecznego. Ale faktycznie jak masz się denerwować, to lepiej pojechać do lekarza on Cię uspokoi i powie, że w brzuszku wszystko ok:) Ja na pczatku ciąży miałam taki różowawy śluz po wypróżnianiu, lekarz brałam zastrzyki i pomogło, ale do tej pory za każdym razem jak idę do łazienki to boję się, że coś takiego się pokaże, chociaż w 9 tygodniu to minęło.

12 lata 1 miesiąc temu #481225 przez kika1985
chichi daj znać jutro co i jak

12 lata 1 miesiąc temu #481228 przez chiczi
Jasne, dam znać :). Lekarz przyjmuje od 11-tej, więc nie będę musiała denerwować się do wieczora.

12 lata 1 miesiąc temu #481230 przez kika1985
ja zaraz spadam do domku
papa miłego dnia

12 lata 1 miesiąc temu #481231 przez Agnieszka86
chiczi napisał:

Kika1985, jest ostrożnie, naprawdę, ale ja mam ciągle problem z nawilżeniem, chociaż już nawet "wspomagacze" stosuję ;)
Ciągle latam do wc, ale na szczęście biały śluz.

Depeche- o orgiach to ja już dawno zapomniałam ;)

A wiecie, że ja "tam" teraz jestem tak wrażliwa, że potrafię "się zranić" podcierając się miękkim papierem toaletowym...Szok...

Jest taki żel intymny femminum www.feminum.pl/ na tej stronie możesz zamówić sobie próbki, ja oprócz tego żelu dostałam jeszcze próbki kremu na rozstępy i kilka innych. Można go stosować w ciąży.

12 lata 1 miesiąc temu #481232 przez aksa
chiczi kurcze faktycznie nerwówka ;/

Depeche nic a nic??a Twój m Ci nie marudzi?

mnie to chce rozwalić już ponad tydzień małża nie ma i mam taka chcice,że jak wróci to łłooo :side:

a u mnie w szafce leży pudełko kopiec kreta zapomniałam o nim, jak m wróci to zrobie ale to mój pierwszy raz będzie,wcześniej nie robiłam kopca ani nawet nie jadłam ale jak tak zachwalacie to zobaczymy

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #481234 przez chiczi
Agnieszka86 dzięki za stronkę, zaraz zamówię :)

12 lata 1 miesiąc temu #481235 przez xxElaElaEeexx
chiczi Jeju ja też bym się wystraszyła .Ale dobrze ,że jutro pójdziesz do lekarza.Na pewno wszystko będzie dobrze. :)

12 lata 1 miesiąc temu #481241 przez chiczi
ElaEla serio się wystraszyłam...Puls miałam 120 na minutę jak potem w domu mierzyłam...
Stres ogromny :|
Agnieszka86 już zamówiłam próbki :), jeszcze raz dzięki :)

12 lata 1 miesiąc temu #481242 przez Depeche
Aksa, moj to strasznir biadoli, ale ja po prostu nie moge!

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka