- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
[/i]vernix super, że u Henia ok No i że możesz jechać na Święta do domu Od razu humor lepszy no nie?
Jak będziesz miała chwilkę to wstaw jakies zdjęcia
Nie wiem, czy ciszę się bardziej tym, że jest ok z Heniem i waży ponad kilogram, czy tym, ze mogę jechać do domu Lekarz powiedział, że nic dziecku nie grozi w tak zaawansowanym stopniu, chroni go łożysko, no i jak pisałyście, gin też to podkreślił-do Bożego Narodzenia zagrożenie minie.
Zdjęcie wstawię
ElaEla zadzwoń do położnej, albo do samego lekarza. Powie co jak.Jeśli nie, to my Ci powiemy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Jeju dziewczyny a ja z tego wszystkiego zapomniałam wczoraj lekarza zapytać o to badanie obciążenia glukozą A on też nic mi nie mówił ....I nie wiem co teraz ...
To może zadzwoń do gina? Bo za jakiś czas może być juz za późno na zrobienie tego badania....
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnieszka - nie kupuj uzywanego fotelika, chyba ze msz pewnosc, ze ie uczestniczyl w stluczce. Zasada jest taka, ze jezeli auto mialo stluczke wywala sie fotelik i kupuje nowe, moga byc mikropekniecia, niewidoczne golym okiem,a fotelik nie zadziala tak jak trzeba przy kolejnej kolizji. 600 zl to spoko cena, ja za swoj ( tez bez fotelika ) nowy trzy lata temu zaplacilam 1250 zl. I paietam , ze rozwazalam ten kolorek, ale stanelo na turkudowym.
Kika to nie ten mi sie sni. Ale ten to musze przyznac, ze dobry byl w te klocki. Widac, w zyciu tyko jedno potrafi.
A ja poszlam na chwile sie polozyc kolo malej i zdaje sie, ze zasnelam. A jak dobrze mi sie spalo, rolety miala calkiem zaciagniete, wlaczony nawilzacz powietrza. Wlasnie nawilzacz powietrza, to jest jeszcze jedna rzecz, ktora musiscie miec.
No jak potem szytalam tego posta to mi szczena opadla, chyba jeszcze spie
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
A ze mnie kucharka pełną gębą. Mąki nie kupiłam
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Ja mam 30zdj małej, ale nie 3d ani 4d. Tylko samego serduszka...;(i pozostałych narządów. Buzi nie mam....
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
[/i]Vernix jaciu ale słodki nosek.
Ja mam 30zdj małej, ale nie 3d ani 4d. Tylko samego serduszka...;(i pozostałych narządów. Buzi nie mam....
Gosiu, niedługo będziesz całowała Zosinkowy nosek, całą buziulkę, tak jak my wszystkie swoich dzieciaczków:)i będzie biło dla Was zdrowe serduszko, zobaczysz!
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nie w kwestii, ze sa brzydkie!
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
[/i]Straszne te dzieciaki nasze jeszcze, moj tez jeszzce taki alien. A wyobrazie sobie, ze ze mna rodzila dziewczyna w 25 t.c.. To dziecko lezalo w inkubatorze, mialo wszedzie rurki. Takie maly kosciotrupek. Ja dobrze nie widzialam, bo jak mnie po porodzie wiezli to bylam troche zmeczona, ale moj maz widzial. Mowil potem, ze straszne.
Ja nie w kwestii, ze sa brzydkie!
Po prostu nie maja tłuszczu, sama skóra i naczynia krwionośne.. Teraz, w ostatnich 3 trymestrach muszą nasze dzieciaczki potroić swoją masę, dlatego tak ważny jest każdy tydzień, dzień w brzuszku...
Depeche ja urodziłam się 28 lat temu w 26. tygodniu ciąży, ważyłam 900 g. To był cud, że przeżyłam jak mówili lekarze.
Moja mama potwierdza, że faktycznie nie przypominałam bobaska z różowymi policzkami.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vernix Heniu to już kawał byka!!niesamowite! a zdjęcie boskie jakie ma fajowskie usteczka i nosek słodki!! 'tfu tfu' aby nie uroczyć!
ehhh do PL przyjechała siostra mojego m z dzieciakiem z Irlandii....bleeeeeeeeeeeeeeee nie cierpię tej glupiej blond dupy wyżej sra niż dupe ma, wczoraj m tam na chwile podjechał pogadać i pochwalił się,że kupiliśmy pierwsze ciuszki,że sam wybierał nawet bluze itd a ta go objechała razem ze świrką że co my robimy i jak możemy używane ubranka kupować WTF no kur** pogięło je do reszty, aż się zagotowałam jak to usłyszałam ale je zjade jak przy mnie zaczną temat
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
aksa: Depeche karp blee??ojjjj nie grzesz!
vernix Heniu to już kawał byka!!niesamowite! a zdjęcie boskie jakie ma fajowskie usteczka i nosek słodki!! 'tfu tfu' aby nie uroczyć!
ehhh do PL przyjechała siostra mojego m z dzieciakiem z Irlandii....bleeeeeeeeeeeeeeee nie cierpię tej glupiej blond dupy wyżej sra niż dupe ma, wczoraj m tam na chwile podjechał pogadać i pochwalił się,że kupiliśmy pierwsze ciuszki,że sam wybierał nawet bluze itd a ta go objechała razem ze świrką że co my robimy i jak możemy używane ubranka kupować WTF no kur** pogięło je do reszty, aż się zagotowałam jak to usłyszałam ale je zjade jak przy mnie zaczną temat
Uwielbiam karpia<mniam>
Aksa weż pie.dolni rękąo stół, że niech swoje mądrości zostawią dla siebie. Własnie miele goźdżki,ale pachnie cudownie.I śnieg zaczął prószyć
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
vernix super że z Heniusiem wszystko dobrze.
Gosiu nie martw się, jeszcze kilka miesięcy i będziesz miała Zosieńkę przy sobie i będziesz pstrykać jej fotki i wrzucać na forum, zobaczysz.
A co do pierników to ja jutro jak wrócę z glukozy to się za nie wezmę i jak upiekę to chyba schowam do łóżka, żeby mi ta baba w nie nie wpadła;/
A co do planów mieszkaniowych, mąż rozmawiał dziś z teściową, niby stwierdziła że się opanuje, nie wierzę w to zbytni no ale dobra, mąż jej powiedział że jeszcze jedna taka akcja i z dnia na dzień się wyprowadzamy i zostanie sama jak palec. Ciekawe co z tego będzie.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
AniaCzajka dobrze, że troszke Ci się poprawił humor u rodziców.A w słowa świrki zbytnio bym nie wierzyła, bo skoro pije to mówi to do tzw "następnego razu"