BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #490389 przez AniaCzajka
andzia_zg napisał:

vernix jaka słodka buźka :lol:

AniaCzajka dobrze, że troszke Ci się poprawił humor u rodziców.A w słowa świrki zbytnio bym nie wierzyła, bo skoro pije to mówi to do tzw "następnego razu"

też nie wierze, ale mąz dał jej jeszcze jedną szansę, poczekamy zobaczymy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #490392 przez Gosia27

vernix jaka słodka buźka

AniaCzajka dobrze, że troszke Ci się poprawił humor u rodziców.A w słowa świrki zbytnio bym nie wierzyła, bo skoro pije to mówi to do tzw "następnego razu"

Aniu cieszę się, że pobyt u Twoich rodziców ukoił choć trochę wczorajsze rozgoryczenie<przytulam>

Ciasto na pierniki wyrobione. Jutr z samego rana zabieram się za wypiekanie. Chcę zdążyć do 12 i pojechać do R pracy, zrobię mu niespodziankę;)

12 lata 1 miesiąc temu #490405 przez Gosia27

andzia_zg napisał:
vernix jaka słodka buźka

też nie wierze, ale mąz dał jej jeszcze jedną szansę, poczekamy zobaczymy.

To chyba faktycznie puste słowa...
Czuję się padnięta :blush:

12 lata 1 miesiąc temu #490406 przez Agnieszka86
AniaCzajka Fajnie, że mąż z teściową pogadał i w razie czego ewakuujecie się stamtąd. Dobrze, że odpoczęłaś i złapałaś trochę dystansu u rodziców...

Gosia ale pięknie musi u Ciebie pachnieć piernikowym ciastem...

Idę zobaczyć demolkę... aż się boję...

12 lata 1 miesiąc temu #490414 przez Depeche
Gosia, to rzeczywiscie cud, jak na tamte czasy.

Aksa no karp kojarzy mi sie tylko z mułem, ościami i że musiałam go w siebie wciskać na Wigilie :laugh: JA go u siebie nie robie, generalnie jem tylko filety z ryby, za mało mam cierpliwości.

AniaCZajka nie wierze, że mąż dał jej jeszcze jedną szanse, no nie wierzę. Jej, oby było dobrze, ale z alkoholikami to trzeba twardo postępować. Ona to szybko wykorzysta. Zle robi twój mąż. Powienien z nią twardo i rzeczowo.

Mąż wrócił z pracy, wiec się odinstalowuję od laptopa. Pewnie wpadnę wieczorkiem, ateraz idę smażyc kotlety. Nie naprodukujcie 100 stron, bo nie dam rady odczytać.

12 lata 1 miesiąc temu #490420 przez AniaCzajka
Depeche napisał:

Gosia, to rzeczywiscie cud, jak na tamte czasy.

Aksa no karp kojarzy mi sie tylko z mułem, ościami i że musiałam go w siebie wciskać na Wigilie :laugh: JA go u siebie nie robie, generalnie jem tylko filety z ryby, za mało mam cierpliwości.

AniaCZajka nie wierze, że mąż dał jej jeszcze jedną szanse, no nie wierzę. Jej, oby było dobrze, ale z alkoholikami to trzeba twardo postępować. Ona to szybko wykorzysta. Zle robi twój mąż. Powienien z nią twardo i rzeczowo.

Mąż wrócił z pracy, wiec się odinstalowuję od laptopa. Pewnie wpadnę wieczorkiem, ateraz idę smażyc kotlety. Nie naprodukujcie 100 stron, bo nie dam rady odczytać.

Wiesz, moj maz tez nie moze pogodzic sie z tym jak stacza sie jego matka, to ostatnia szansa jaka jej dał, jeśli znów co wywinie to sie wyprowadzamy.

12 lata 1 miesiąc temu #490426 przez patrycja85
hej
miałam usg nerek
zastój w prawej, nacisk macicy na moczowód... skierowanie do szpitala...
jadę-zobaczę co powiedzą, mam nadzieje ze mnie nie zostawią
trzymajcie kciuki proszę

12 lata 1 miesiąc temu #490434 przez AniaCzajka
patrycja85 napisał:

hej
miałam usg nerek
zastój w prawej, nacisk macicy na moczowód... skierowanie do szpitala...
jadę-zobaczę co powiedzą, mam nadzieje ze mnie nie zostawią
trzymajcie kciuki proszę

trzymaj się Kochana

12 lata 1 miesiąc temu #490435 przez Gosia27
Patrycja85 prze chwilą o Tobie myślałam. 3mam kciuki mocno z Ciebie i synka, daj koniecznie znać :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #490439 przez Agnieszka86
Patrycja trzymam za Was kciuki, daj znać co Ci powiedzieli w szpitalu! Trzymaj się dzielnie :kiss: :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #490447 przez vernix
Patrycja trzymam moocno kciuki, będzie dobrze! Napisz do nas, gdy wrócisz!

12 lata 1 miesiąc temu #490450 przez koticz
pati trzymamy kciuki i czekamy na wiadomość!

vernix synuś śliczny a jaki ma nosek zadarty :kiss: nooo i pierwszy dzidziuś na forum z wagą ponad kilogram :lol: ciekawe ile Jagoda ma... hehe myślę,że nie więcej jak jakieś600-700 ale ja dowiem się dopiero w styczniu.

Ja dziś zrobiłam babeczki z torebki dr.oetkera zjadłam dwie za 15min sprawdzam cukier!

Mnie się jutro ciężki dzień zapowiada.O 9:30 mam wizytę u diabrtyka,o 10:30 spotkanie z dietetyczką,a między 12 a 14 pulmonologa,tak,że cały dzień spędzę w przychodni,dobrze chociaż,że wszystko jest w jednym budynku i nie będę musiała biegać od lekarza do lekarza.Specjalnie na wizytę u pulmo kupiłam nowy stanik bo z tych co mam już mi się cycki wylewają i na codzień chodzę w takim sportowym,ale do lekarza to się nie nadaje :silly:

depeche ja jak czasem patrze na moich byłych to też się zastanawiam gdzie ja miałam rozum :X

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #490452 przez xxElaElaEeexx
Patrycja Również trzymam kciuki i daj znać :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #490454 przez Agnieszka86
Masakra jakie u nas wszystko rozwalone, zakurzone...Katastrofa... ciekawe kiedy to się skończy.. czuję że nie za prędko, no w końcu dopiero co się zaczęło. Ja już myślę o efekcie końcowym, jak sobie będziemy tą sypialnię urządzać, póki co jest kupa gruzu i gołe ściany :ohmy:
Dzisiaj wróciły do mnie te obawy, związane z tym, że Zosia ma brzuszek młodszy o tydzień... ale poczytałam fora i wynika z tego, że wiele dzieci rośnie skokowo. Czuję, że do porodu to ja siwa pójdę :dry:

12 lata 1 miesiąc temu #490462 przez andzia_zg
patrycja trzymamy kciuki,że wszystko bedzie ok. Daj znac od razu jak wrócisz. Czekamy na wiadomości - oby tylko te dobre.

Agnieszka już niedługo będziesz miała pięknie w mieszkaniu. Parę dni syfu i bedzie po wszystkim i będziesz sobie urządzała sypialnie :-)

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka