- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
sylwka Super ,że się odezwałaś !Wszystkie o Tobie myślimy. Bardzo się cieszę ,że z dzieckiem wszystko dobrze.I już się tyle nie denerwuj i myśl pozytywnie
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
hej melduję się dziś wyszliśmy ze szpitala bo bolał mnie brzuch podejrzewają że to wina stresu bo przyszedł najgorszy okres którego się bardzo obawiałam czyli 24/25 tc i cały czas się nakręcałam że brzuch mnie boli jak wtedy i że znów się to stanie i przyciągałam same złe myśli ale po kroplówkach wszystko przeszło dostaliśmy sterydy na płucka z malutkim wszystko dobrze przepływy w pępowinie , główce i serduszku bardzo dobrze nic go nie uciska dziś rano buszował ostro żeby się rodzice nie denerwowali. Mam nadzieję że następne tygodnie przyniosą tylko i wyłącznie same dobrze rzeczy aha nasz byczek waży między 981(tak wyszło w sobotę na usg) a 770(tak wyszło w poniedziałek) troszkę mi zejdzie żeby6 was nadrobić więc dziś tylko się melduję i wracam odpoczywać bo mąż mi laptopa zabiera i każe leżeć
Bosheeeee nareszcie jesteś,ale się wszystkie martwiłyśmy o Was!!!!!!Nie znikaj tak więcej bez zapowiedzi!!!
Teraz leż i odpoczywaj
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
koticz mój W. jest z Polski, a buddyści w Polsce są z jednym nawe chodziłam do klasy w LO, na studiach poznałam kilka osób, więc natknęłam się w moim życiu w sumie sporo razy:)
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Vernix ale słodziak,
Patrycja trzymaj sie ciepło, jeszcze 3 miechy i bedzie ok
Sylwka dzieki Bogu, teraz odpoczywaj,
Dziś stwierdziałam ze nie biore meża do porodu, moze przy bólach go zostawie ale potem chyba wypad, dzis rozwaił paluch, konkretnie, wszedł do domu, jak zoabczył ze husteczka we krwi, potem kazałm mu to umyc to juz nie dał rady, zaczał blednac, na wymioty mu sie zbierało, myslałam ze mi odleci, nie miał to takie strszne jak dla mnie, ale z doświadecznia wiem ze palce cholernie bola (miłam kiedys zmieżdzony) szybko mu to zakryłam zeby na to nie patrzył. Ale jak idiotka w duchu sie śmiałam z niego. To juz teraz wiem jak rodziałm seweryna to pielęgniarka ganiała do niego, pamietam ze mi powiedziała ze maż sie wietrzzy w oknie. Ale ja walnieta jestem, maż cierpiał a ja o mało śmiechem nie buchałm dziś, do teraz sie chichram dobrze ze zasnał.
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
Nasi kochani herosi
Ja swojego chyba nie biorę, choć on bardzo chce, ale jakoś dotąd ciążę przeżywałam sama, bo on ma swoje sprawy, znajomych, rozrywki, nie starcza mu czasu dla mnie i brzuchalka, więc może niech już będzie konsekwentny i spada pod koniec na drzewo.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patrycja to super, ze nie masz goraczki, znaczy sie nie ma jeszcze zapalenia. Bedzie dobrze.
Sylwka super , ze jestes. Buziaki.
A moja mala jak zwykle, trzy dni goraczki minely i wszystko minelo. Zobaczymy co jutro powie lekarz. Sw Mikolaj juz przyszedl, prezent stoi przy lozku ( wymarzony zamek z kucykami), nie moge sie doczekac jej reakcji, bo to pierwszy taki swiadomy dzien sw. Mikolaja
Dobranoc dziewczyny!
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
offca mam nadzieję,że Cie nie uraziłam.Spotkałam się z małolatami którzy poszukują swojego miejsca i "sprawdzają"różne religie,czasem z ciekawości,a czasem tylko na przekór rodzicom.Natomiast o ile zrozumiałam Cię dobrze to Twoi przyszli teście są buddystami tak?Nie jest to jednak w pl popularna religia,w ogóle pl nie jest krajem wyrozumiałym pod tym względem.Naucza się religii w szkole,często potępia inne wiary(Jechowy)itp.
No nic taka mnie religijna refleksja na noc chwyciła
Spadam na jakąś kolacje i do wyrka...
Dobranoc dwupaczki
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Koticz nie jestem okrutna lae brechtam sie teraz jak jebnieta, normalnie becze ze śmiechu, a dodam ze dzwonił moj tato wieczorem i dotarłam do domu i mówie mu o tym ze Przywalił sobie zasuwka palca, a mój tata to dobrze ze tego boroka sobie nie przywalił
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche przy Sewerynie był, tylko na samym porodzie go nie było (jakies 15 min.) ale po tym co dzis zobaczyłam i jakby jeszcze mi miał tam pierdylnac zwłokami, moze zostac na tyle ile wytrzymie. normalnie chyba bardziej bmym sie skupiała na nim niz na porodzie.
Koticz nie jestem okrutna lae brechtam sie teraz jak jebnieta, normalnie becze ze śmiechu, a dodam ze dzwonił moj tato wieczorem i dotarłam do domu i mówie mu o tym ze Przywalił sobie zasuwka palca, a mój tata to dobrze ze tego boroka sobie nie przywalił
No mojego to tyle chociaz , ze widok krwi nie rusza zupelnie. Opanowany jest bardzo.
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa