- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
agnieszka dokładnie teraz odczułam jak to człowiek jest przyzwyczajony do komputera przez ten czas to jakbym w jakimś średniowieczu żyła
No bo Lenusia życie bez naszego forum, to jakby nie życie... Tutaj same napalone i zapalone nałogowiczki
A z Sylwką to nie wiem co się dzieje... teraz zbliża się dla niej ciężki czas, ale żeby tylko napisała, że u niej ok i odezwie się do nas kiedyś...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do swedzenia brzuszków to połozna mi wczoraj powiedziała ze jak swedzi ale tak naprawde mocno r czesto ze brzuch jest rozdrapany to jest to jakas choroba watroby i trzeba sie zglosic do lekarza.
Ja dzis dzwoniłam zepisac sie do lekarza bo do 11 mam zwolnienie i tu zonk nie ma miejsca, wiec wizyta dopiero 13 grudnia,
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
A z Sylwką to nie wiem co się dzieje... teraz zbliża się dla niej ciężki czas, ale żeby tylko napisała, że u niej ok i odezwie się do nas kiedyś...
Całe forum sie już martwi o Sylwkę: i my i lutówki i staraczki... oby było wszystko ok
sylwia2 to będziesz miała 2 dni bez zwolnienia? Mam nadzieję,ze Ci wypiszą z wcześniejszą datą abys miała ciągłość...
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja to bym chciała, żeby nasz mała była zaraz ochrzczona, po porodzie. I wierze, że da się to zrealizować
Kładę się dziś wcześnie spać. Pobudka o 7 rano i akcja "piernik". Już się cieszę
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Ja to bym chciała, żeby nasz mała była zaraz ochrzczona, po porodzie. I wierze, że da się to zrealizować
Kładę się dziś wcześnie spać. Pobudka o 7 rano i akcja "piernik". Już się cieszę
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
A dziś to tak skromnie 4 paróweczki,2kanapki,jabłko ,mandarynka i herbata A teraz się ruszać nie mogę
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
offca to Twój chłopak nie jest z pl?Nie spotkałam się w pl z buddystami i dlatego pytam.Ciekawska jestem...
Ja już wykompana,hairy wymyte,rano tylko wyprostuję i w drogę,muszę sobie zaraz książkę przygotować bo inaczej padne w poczekalni.
gosia ela ale bym zjadła taka bagiete,cofie mi się już od tego ciemnego pieczywa bez smaku błeeee
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patrycja, raczej posiedzisz w szpitalu, bo pewnie posiew beda robic, zeby zobaczyc czym leczyc. Mialam to samo, to czesta przypadlosc. Nie masz sie czym przejmowac. Dostaniesz antybioryk plus urosept i zalecenia duzo pic.
Ja, o ile ochrzszczę, bo mnie to wszystko wku.wia ostatanio, to pewnie bedziemy robic razem z moim bratem. Jemu urodzil sie syn we wrzesniu i chyba na nas czekaja, Wiec bedzie jedna imprezka.
AniaCzajka ja wiem, ze twoj maz cierpi, ale jedyny sposob w jaki moze pomoc swojej matce to twarde i zdecydowana decyzja, tak aby spadla na dno. Potem musi sie sama podniesc. Mam pewne doswiadczenie, moj byly byl alkoholikiem, wozilam go po odwykach i w ogole. Z tego co weiem nadal ma problem. Moze maz powienien porozmawiac z terapeuta, ktory zajmuje sie takimi ludzmi, on mu pewne rzeczy wyjasni. Nie ma innej metody. Kobiety ciezko wychodza z nalogu.
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
izba przyjęc to masakra... przyzyczaiłam się do tego naszego prywatnego ubezpieczenia i jestem w lekkim szoku...
vernix-śliczny Henio.
ela-gratuluję córeczki
padam na twarz....czekam jeszcze na wyniki glukozy bo mają byc dziś w necie.