BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #490546 przez Agnieszka86
lusiaczek82 napisał:

agnieszka dokładnie teraz odczułam jak to człowiek jest przyzwyczajony do komputera przez ten czas to jakbym w jakimś średniowieczu żyła :laugh: :laugh:

No bo Lenusia życie bez naszego forum, to jakby nie życie... :P Tutaj same napalone i zapalone nałogowiczki :silly: :silly:

A z Sylwką to nie wiem co się dzieje... teraz zbliża się dla niej ciężki czas, ale żeby tylko napisała, że u niej ok i odezwie się do nas kiedyś...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #490547 przez sylwia2
Witam dziewczyny,
Co do swedzenia brzuszków to połozna mi wczoraj powiedziała ze jak swedzi ale tak naprawde mocno r czesto ze brzuch jest rozdrapany to jest to jakas choroba watroby i trzeba sie zglosic do lekarza.
Ja dzis dzwoniłam zepisac sie do lekarza bo do 11 mam zwolnienie i tu zonk nie ma miejsca, wiec wizyta dopiero 13 grudnia, :(

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #490550 przez andzia_zg
Agnieszka86 napisał:

A z Sylwką to nie wiem co się dzieje... teraz zbliża się dla niej ciężki czas, ale żeby tylko napisała, że u niej ok i odezwie się do nas kiedyś...

Całe forum sie już martwi o Sylwkę: i my i lutówki i staraczki... oby było wszystko ok

sylwia2 to będziesz miała 2 dni bez zwolnienia? Mam nadzieję,ze Ci wypiszą z wcześniejszą datą abys miała ciągłość...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #490558 przez sylwia2
lekarz mi wypisze z wczesniejsza data wiec to akurat da sie załatwic ale bede musiała czekac 2 dni dłuzej zeby zobaczyc moje malenstwo,

12 lata 1 miesiąc temu #490559 przez andzia_zg
Dobrze, że to tylko 2 dni... szybko zlecą :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #490563 przez sylwia2
a co do chrzestnych to bardzo chciałam swoja jedyna siostre tyle ze ona mieszka w Londynie,ma ślub cywilny a meza z innej wiary,Chodz nadal jest katoliczka wierzacą to nie ma mozliwosci chodzic tam do koscioła wiec ,,papierka'' ze swojej parafi nie dostanie i watpie ze ksiadz sie na to zgodzi, ale bedziemy próbowac zeby ona była chrzestna. a chrzestny to nie wiem chyba meza szwagier jak sie uda z moja siostra, a jak nie to moj kuzyn i meza siostra.

12 lata 1 miesiąc temu #490593 przez Gosia27
Pożarłam całą bagietkę z masłem i majonezem, świetnie:D
Ja to bym chciała, żeby nasz mała była zaraz ochrzczona, po porodzie. I wierze, że da się to zrealizować;)
Kładę się dziś wcześnie spać. Pobudka o 7 rano i akcja "piernik". Już się cieszę:D

12 lata 1 miesiąc temu #490596 przez Gosia27
Ja to bym chciała, żeby nasz mała była zaraz ochrzczona, po porodzie. I wierze, że da się to zrealizować;)
Kładę się dziś wcześnie spać. Pobudka o 7 rano i akcja "piernik". Już się cieszę:D

12 lata 1 miesiąc temu #490600 przez Gosia27

12 lata 1 miesiąc temu #490603 przez Gosia27
Narwaniec ze mnie:P

12 lata 1 miesiąc temu #490614 przez xxElaElaEeexx
Gosia Ja wczoraj zjadłam całą bagietkę z masłem i dżemem truskawkowym :)

A dziś to tak skromnie 4 paróweczki,2kanapki,jabłko ,mandarynka i herbata :lol: A teraz się ruszać nie mogę :S :woohoo:

12 lata 1 miesiąc temu #490623 przez Gosia27
Ela ale to taka duża i długa bagietka z Tesco :S głupota ludzka nie zna granic. Ale póki co nadal chodzę w jednych i tych samych spodniach ciążowych.więc nie jest źle B) B)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #490630 przez koticz
Ja chciałam Jagodę ochrzcić w maju(tak żeby była około 3miesięczna)no ale ta komunia wypadła i nie wiem z jednej strony nie chcę z tym zwlekać,a z drugiej staram się postawić w sytuacji przyjaciółki,komunia i ślub to spore obciążenie finansowe...

offca to Twój chłopak nie jest z pl?Nie spotkałam się w pl z buddystami i dlatego pytam.Ciekawska jestem...

Ja już wykompana,hairy wymyte,rano tylko wyprostuję i w drogę,muszę sobie zaraz książkę przygotować bo inaczej padne w poczekalni.

gosia ela ale bym zjadła taka bagiete,cofie mi się już od tego ciemnego pieczywa bez smaku błeeee

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #490642 przez Depeche
Gosia, mslo i majonez????? Ale masz fze.

Patrycja, raczej posiedzisz w szpitalu, bo pewnie posiew beda robic, zeby zobaczyc czym leczyc. Mialam to samo, to czesta przypadlosc. Nie masz sie czym przejmowac. Dostaniesz antybioryk plus urosept i zalecenia duzo pic.

Ja, o ile ochrzszczę, bo mnie to wszystko wku.wia ostatanio, to pewnie bedziemy robic razem z moim bratem. Jemu urodzil sie syn we wrzesniu i chyba na nas czekaja, Wiec bedzie jedna imprezka.

AniaCzajka ja wiem, ze twoj maz cierpi, ale jedyny sposob w jaki moze pomoc swojej matce to twarde i zdecydowana decyzja, tak aby spadla na dno. Potem musi sie sama podniesc. Mam pewne doswiadczenie, moj byly byl alkoholikiem, wozilam go po odwykach i w ogole. Z tego co weiem nadal ma problem. Moze maz powienien porozmawiac z terapeuta, ktory zajmuje sie takimi ludzmi, on mu pewne rzeczy wyjasni. Nie ma innej metody. Kobiety ciezko wychodza z nalogu.

12 lata 1 miesiąc temu #490670 przez patrycja85
jestem już w domu. nawet mi usg nie zrobił bo stwierdził że jak mam dzisiejsze to nic nowego nie zobaczy. generalnie te bóle pleców to prawdopodobnie od tego. ja jestem po operacji lewej nerki a teraz ten ból to od prawej bo macica naciska. generalnie nie mam gorączki ani żadnych bakterii więc uznali że nic się nie dzieje-po prostu boli:) jak do bólu dojdzie gorączka to mam jechać gdzieś na patologię ciązy to wtedy założą mi wewnetrzny cewnik. w sumie to nie byłoby złe-miałam przy tej lewej i dałam radę-no ale powiedział że to ostateczność. podsumowując mam kontrolować tę nerkę cały czas... i brać apap i nospe:)
izba przyjęc to masakra... przyzyczaiłam się do tego naszego prywatnego ubezpieczenia i jestem w lekkim szoku...

vernix-śliczny Henio.
ela-gratuluję córeczki

padam na twarz....czekam jeszcze na wyniki glukozy bo mają byc dziś w necie.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka