- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
patrycja trzymamy kciuki,że wszystko bedzie ok. Daj znac od razu jak wrócisz. Czekamy na wiadomości - oby tylko te dobre.
Agnieszka już niedługo będziesz miała pięknie w mieszkaniu. Parę dni syfu i bedzie po wszystkim i będziesz sobie urządzała sypialnie
Parę dni to za mało powiedziane, mąż oszacował, że nie wiadomo, czy do świąt uda się skończyć No ale wiem, coś za coś...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Zobaczysz - czas szybko minie. Do Świąt już niedaleko A potem to juz będzie tylko pieknie
Oby, oby... jutro to chyba się do rodziców wybiorę, jeden dzień mniej siedzenia w tym syfie...
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Moja dzidzia też coś ma mniejsze o 5dni (ale z wrażenia nie pamiętam co ) i lekarz powiedział ,żeby się nie martwić .
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
No i jutro Mikołajki
A tak z innej beczki... też was szczypie skóra pod biustem, w górnej części brzucha? Bo mnie kurcze szczypie
Jak mi rosnie brzuch to mnie swędzi, a tu z 3 cm pod cyckami zaczeło mnie szczypać (w miejscu jak się zginamy) Jak siedze mega wyprostowana to nie, gorzej jak sie trochę zgarbie i się wtedy zmarszczy skóra...
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
Kurczę offca, uważaj tam na siebie. Oczywiście nie przejmuj się tym, że ktoś na Ciebie krzywo patrzy i jeśli Cię to uspokaja to idź do lekarza, ale z drugiej strony takie stresy jak Ty sobie fundujesz też nie są dobre Pamiętaj, że 10 minut w towarzystwie grzyba to nic strasznego i czasami warto po prostu się położyć, odpocząć i zrelaksować... Nie wiem, takie jest moje zdanie, że silne zamartwianie się objawami, które są najczęściej czysto fizjologiczne, ale nieznane jest dla maluszka gorsze. Jesli coś utrzymuje się dłużej pomimo odpoczynku, jasne wtedy lekarz Daj znać co powiedział.
Nie sprawdzili czynności skurczowej, zrobili badanie moczu i wyszło białko w moczu, więc stwierdzili, że infekcja pęcherza i dali antybiotyk, Amoxycyklinę. Mówili, że to może być powiązane. Już miałam infekcję pęcherza niedawno, potem infekcję pochwy, teraz znów ifekcję pęcherza i tak w kółko. Dlatego może jestem wyczulona na te bóle, objawy, bo wiem, że u mnie to lubi wracać i wtedy trzeba wykluczyć inne rzeczy. Tak to staram się myśleć pozytywnie, ale kiedy coś boli i boli dlugo, to raczej nie umiem olać.
A u mnie po USG wyszło, że moje dziecko jest o tydzień do przodu. Ale też słyszałam, że dzieci to nie roboty i każde ma swój indywidualny tryb, a te wymiary to są statystyczne, nie ma co się tym przejmować.
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Agnieszka dobry pomysł Odpoczniesz sobie, chociaz będziesz miała z kim pogadać i szybciej minie czas.
No i jutro Mikołajki
A tak z innej beczki... też was szczypie skóra pod biustem, w górnej części brzucha? Bo mnie kurcze szczypie
Jak mi rosnie brzuch to mnie swędzi, a tu z 3 cm pod cyckami zaczeło mnie szczypać (w miejscu jak się zginamy)
Andzia mnie od wczoraj tak szczypie a nawet piecze i właśnie w górnej części brzucha pod biustem tak na środku .
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Andzia mnie od wczoraj tak szczypie a nawet piecze i właśnie w górnej części brzucha pod biustem tak na środku .
No wlasnie tak jak piszesz, na środku Widać, że nie jestem sama Czyźby nam tak mocno rósł brzuch?
offca ale ta służba zdrowia u Was jest masakryczna. Kate tylko wymiotuje a chuchają na nia jak nie wiem co,a jak ktoś się źle czuje to taka olewka... masakra
oby antybiotyk pomógł...
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
andzia Nio chyba rośnie Ale ani rozstępów nie mam ani zaczerwienionej skóry tylko tak piecze
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
ehhh do PL przyjechała siostra mojego m z dzieciakiem z Irlandii....bleeeeeeeeeeeeeeee nie cierpię tej glupiej blond dupy wyżej sra niż dupe ma, wczoraj m tam na chwile podjechał pogadać i pochwalił się,że kupiliśmy pierwsze ciuszki,że sam wybierał nawet bluze itd a ta go objechała razem ze świrką że co my robimy i jak możemy używane ubranka kupować WTF no kur** pogięło je do reszty, aż się zagotowałam jak to usłyszałam ale je zjade jak przy mnie zaczną temat
Szkoda, że nie mogę tego zobaczyć! Też miałam podobną akcję. Dowiedziałam się, że dzieci się takie słodkie, trzeba im robić dużo zdjeć i by było niefajnie, gdyby wyglądały biednie przez znoszone, uzywane ciuszki. Moja koleżanka poleciała takim tekstem. Jak jej pokazałam te używane, ale wciąż jak nowe rzeczy i powiedzialam, że wolę dziecku zajebisty wózek zafundować, czy fajny materac do łóżeczka, niż stroić w drogi, nowy ciuch, tylko po to, żeby miał drogi i nowy, powiedziała, że każdy ma swoje periorytety i że ona by nie pozwoliła, by jej dziecko wyglądało ubogo, czym mnie rozbawiła do cna, a potem wyszła obrażona.
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
My będziemy robić chrzciny najwcześniej we wrześniu dopiero,bo moja przyjaciółka ma w maju komunię innej chrześnicy a w sierpniu swój ślub i prosiła,żebyśmy się troszkę ze chrzcinami wstrzymali bo nie podoła finansowo.
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Ale Nasza Beti26 też się gdzieś posiała. Nawet na blogu nie ma nowych wpisów...