BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #490232 przez Agnieszka86
kika1985 napisał:

Depeche napisał:

wiecie jakie ma pieprzyki na twarzy, kiedys tez mial, ale Enrique byl na czasie, a teraz to stary, opieprzony jakis, jakby spuchniety, a w zyciu bym juz mu nie dala

:lol: :lol: :lol: :lol: a podobno śni ci się po nocy erotycznie :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobre, dobre :laugh: Może w tych erotykach taki wypiękniony jest :silly: :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #490233 przez koticz
Cześć wariatki :laugh: od razu humor mi poprawiłyście(choć i tak miałam dobry)

paulina to Gosia się do Bielska przeprowadza

mamcia takie wózki retro są teraz modne,tak,że nawet się nie zastanawiaj,a i ja się rozejżę czy gdzie stelaż nie stoi na dworze :)

offca daj znać jak ze szpitala wrócisz

dziewczyny co są na wizytach trzymam kciuki i czekam na wiadomości

Aga mam rodzinę (chyba)niedaleko Ciebie,we wsi Młyńczyska wiesz gdzie to?
Myślę,że jak zrobisz sobie pierniki to spokojnie też możesz je zjeść,pamiętaj,że nie masz cukrzycy tylko nietolerancje glukozy i grunt to się nie objadać na raz np 20ciastkami,ale spokojnie przed spacerem,czy wyjściem do sklepu,sprzątaniem itp możesz kilka zjeść(ja jem i cukier mam w normie) poprostu nie jem dużo na raz i nie jem przed snem.

Kupiłam dziś dwie pary ciążowich rurek z h&m za 40zł w lumpie,stan idealny :)

Idę robić obiad,dziś placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym :S pyyyycha

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #490240 przez xxElaElaEeexx
A ja zrobiłam grzybową ,teraz obieram ziemniaki na frytki ,bo od kiedy jestem w ciąży mogłabym jeść je tonami :woohoo: Muszę komuś z rodziny powiedzieć ,żeby nam w prezencie ślubnym frytkownice kupił ,bo nie wyobrażam sobie bez niej życia :lol: A przecież mamie z domu nie zabiorę :side:

12 lata 1 miesiąc temu #490242 przez aksa
hej dziewczyny ale piszecie!

lenusia super,że będziesz miała sesje!ślicznie wyglądasz na zdjęciach zresztą widać,że aparat Cię lubi a Ty się nie krępujesz więc wynik końcowy na pewno będzie ekstra!już nie mogę się doczekać jak wrzucisz tu fotki!! :lol:

Gosia już sobie skopiowałam przepis na pierniczki, będziem piec!!a coo ha! :lol:
a to,że masz mały brzuszek to się ciesz nie namęczysz się i z powrotem do dawnej figury będzie łatwiej ;)

Agnieszka łączę się w bólu remontowym z Tobą,od jutra mi się zacznie,przychodzi gość od wykończeniówek i od szafy do zabudowy ale cieszę się,że udało się wywalczyć termin przed świętami!
Super wózek!!można wiedzieć za ile udało się go kupic??

mamcia super ten tort z ręczników! podoba mi się! sama bym mogła taki dostać :lol:
Trzymam kciuki za wizytę :) :)

offca trzymam kcuki za wizytę w szpitalu! oby wszystko było dobrze! :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #490243 przez aksa
u mnie na obiad dziś kalafiorowa, i karp + surówka z kapusty + ziemniaczki więc pyychotkowo :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #490253 przez xxElaElaEeexx
aksa Ale mi smaka na karpia narobiłaś mmmm :blink:
Ale pocieszam się tym ,że na święta się nim najem za dwoje :woohoo:

12 lata 1 miesiąc temu #490268 przez aksa
za mną karp już jakiś czas chodził i też myślałam,że w święta pojem ale nie wytrzymałam :P

12 lata 1 miesiąc temu #490271 przez Gosia27
Boziu znowu 100 postów!
Same zboczeńce na tym forum!!! bleee :S
A ja wróciłam ze zakupów. Kupiłam wszystko do ciasteczek. Od drewnianego wałka po foremki. I zaraz się zabieram.
Agnieszka86 wózek świetny. Masz strzał kobietko :blink:

3mam kciuki dziewczyny za udane wizyty. dajcie znać co i jak. ja uciekam do kuchni.

Kupiłam sobie dziś podkłady po porodowe i majtki siateczkowe.

12 lata 1 miesiąc temu #490272 przez Agnieszka86
Koticz tak Młyńczyska gdzieś tutaj w okolicy są:) Nigdy tam nie byłam, bo nie potrzebowałam :blush: Ale świat mały:) Co do dietki, to może się i skuszę na pierniczka, póki co mój cukier godzinę po posiłkach nie przekracza 100!! Więc spokojnie sobie mogę pozwolić na coś więcej :)

Aksa wózek za 600 już z przesyłką:) Wydaje mi się, że cena ok :) A remont... właśnie w tym momencie wyburzają ścianę... masakra jaki huk, miałam jechać do rodziców, ale stwierdziłam, że lepiej żeby samochód był w domu jakby trzeba było coś dokupić na szybko do remontu.

12 lata 1 miesiąc temu #490282 przez andzia_zg
Ja się właśnie obudziłam :S położyłam się i nie minęła chwila i zasnęłam :S

Agnieszka super wózek :-) A jaki to dokładnie model? masz tez fotelik?

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #490291 przez Agnieszka86
andzia_zg napisał:

Ja się właśnie obudziłam :S położyłam się i nie minęła chwila i zasnęłam :S

Agnieszka super wózek :-) A jaki to dokładnie model? masz tez fotelik?

Śpioch :S :S :S
Espiro Vector, tylko to jest jakaś inna wersja niż standard. Fotelika jeszcze nie mam, ale bez problemu można dokupić foteliki tej firmy, nowe i używane. Kobieta na aukcji napisała, że stelaż wózka jest bez rys i zadrapań w stanie idealnym wygląda jak nowy, więc to mnie dodatkowo skusiło. Ciekawe czy się sprawdzi to co pisała, jak wózek do nas dotrze, ale mam nadzieję, że tak:) Fajnie już coś takiego konkretnego mieć:)

12 lata 1 miesiąc temu #490298 przez vernix
Hej Dziewczyny!

Nie było mnie z godzin na forum, a natrzaskałyście 11 stron, a wczoraj, gdy siedziałam przed kompem i czaiłam się, aby popisać były 4 strony :P :lol: :laugh:

Przeczytam zaległe za chwilkę i odniosę się do Waszych przemyśleń :cheer: ale co widziałam jesteście zauroczone wózkiem Agnieszki. Też na niego zerknęłam, bo ciekawość mnie zżerała:)Bardzo ładny, oliwkowy kolor, no i ta parasolka:) ahh:)

Wróciliśmy z mężolem z wizyty. U Heniusia jest wszystko dobrze. Szyjka zamknięta, twarda, rodzić na tę chwilę nie zamierzam :P nie zanosi się.
Synuś ładnie rośnie, dzień przed rozpoczęciem 28. tciąży waży 1100g. Widzieliśmy jak kopie, skacze, unosi nóżki do twarzy, otwiera usteczka. Mamy 4 zdjęcia w 3d-jest śliczny :lol:

Dziewczyny, mogę jechać na Święta do domu! hurra!

Patrycja jak tam badanie glukozy? Przeżyłaś Mamuśka? :woohoo: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #490301 przez andzia_zg
vernix super, że u Henia ok :-) No i że możesz jechać na Święta do domu :-) Od razu humor lepszy no nie?
Jak będziesz miała chwilkę to wstaw jakies zdjęcia :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #490304 przez Agnieszka86
vernix napisał:

Hej Dziewczyny!

Nie było mnie z godzin na forum, a natrzaskałyście 11 stron, a wczoraj, gdy siedziałam przed kompem i czaiłam się, aby popisać były 4 strony :P :lol: :laugh:

Przeczytam zaległe za chwilkę i odniosę się do Waszych przemyśleń :cheer: ale co widziałam jesteście zauroczone wózkiem Agnieszki. Też na niego zerknęłam, bo ciekawość mnie zżerała:)Bardzo ładny, oliwkowy kolor, no i ta parasolka:) ahh:)

Wróciliśmy z mężolem z wizyty. U Heniusia jest wszystko dobrze. Szyjka zamknięta, twarda, rodzić na tę chwilę nie zamierzam :P nie zanosi się.
Synuś ładnie rośnie, dzień przed rozpoczęciem 28. tciąży waży 1100g. Widzieliśmy jak kopie, skacze, unosi nóżki do twarzy, otwiera usteczka. Mamy 4 zdjęcia w 3d-jest śliczny :lol:

O to super wieści, nie potrzebnie się denerwowałaś, bo już nie długo zobaczysz się z rodzinką :) Henio to już kawał mężczyzny:) Fajnie, że wszystko ok:)

12 lata 1 miesiąc temu #490306 przez xxElaElaEeexx
vernix napisał:

Hej Dziewczyny!

To super ,że z Heniusiem wszystko w porządku :) Pokaż fotki ! :woohoo:
I bardzo się cieszę ,że możesz jechać na święta do domu :kiss:

Jeju dziewczyny a ja z tego wszystkiego zapomniałam wczoraj lekarza zapytać o to badanie obciążenia glukozą :huh: A on też nic mi nie mówił ....I nie wiem co teraz ... :huh:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka