- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Dopisujesz sie do naszje listy telefonów kontaktowych? Jak tak to wyślij mi swój numer na priv a ja jak dostanę wszystkie numery to wam porozsyłam listę
A masz konto na facebook? Jak tak to tez mi wyślij adres to Ci podeślę adresy dziewczyn
Gosia27 Beata ma chyba gości, bo miała jakiś wpis na facebook
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
A co do chrztu to u nas nawet nie wiem, jak by to miało wyglądać od strony organizacyjnej. Ja pochodzę z rodziny katolickiej, ale nie praktykuję jakoś szczególnie. Mój narzeczony w ogóle nie jest katolikiem, więc i ze ślubem byśmy mieli problem i nie wiem, jak z tym chrztem...
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Zastanawiałyśmy się już wszystkie lusiaczek co się z Tobą dzieje,dobrze,że wróciłaś i że nic Ci nie jest!
offca a jakiego wyznania jest Twój partner jeśli można wiedzieć?Rozmawialiście już na temat tego w jakiej wierze będziecie wychowywać swojego syna?
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
andzia ja blondynka jestem nie wysyłałąm jeszcze wiadomości na priv powiedz mi jak to się robi
Jak masz posta,którego ja piszę to tam masz też zdjęcie (moj awatarek to bocian) i pod nim jest napis PM. Naciskasz na to i piszesz do mnie prywatna wiadomość
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
fajnie że teraz jest tyle fajnych rzeczy jutro młody będzie miał fajny dzień tyle radości a jeszcze dziadkowie też coś tam mają przywieżć to chyba nie będzie wiedział co ma robić
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
offca a jakiego wyznania jest Twój partner jeśli można wiedzieć?Rozmawialiście już na temat tego w jakiej wierze będziecie wychowywać swojego syna?
W domu u niego część rodziny była katolicka (babcia), więc został ochrzczony, ale druga część rodziny praktykowała bardziej religie wschodu, typu buddyzm lub tez wcale nie podążali za żadną tradycją, systemem, więc on teraz jest osobą wierzącą, ale również nie jest w żadnym systemie zakorzeniony. Skłania się w stronę buddyzmu, bo to wyniósł z domu. Jeśli chodzi o dziecko, nie ma nic przeciwko, by było ochrzczone, bo ja bym je chciała ochrzcić na pewno, ale co do dalszej edukacji religijnej, prosił, byśmy pokazali dziecku różne systemy religijne, żeby miało szeroką wiedzę i jako osoba pełnoletnia (lub jeśli będzie chciało wcześniej) przyjęło odpowiednie sakramenty. Jeszcze dyskutujemy. Na pewno nie będę się pierała, że moja i tylko moja wiara jest ok, bo jak już mówiłam, chrześcijanką jestem an pewno, ale przy opcji katolickiej się nie upieram. W naszej sytuacji by to nie przeszło, tym bardziej, że tutaj, w UK, nie ma jednego dominującego wyznania, więc i w szkole nie ma presji w żadną stronę, czy dyskryminacji ze względów religijnych. Zalezy mi na pewno, żeby moje dziecko było jednak wyedukowane pod tym względem, miało życie duchowe, wierzyło w Boga. Nie chcę natomiast, by otarło się o indoktrynację, a szczególnie nie wtedy, gdy bedzie małe i niewiele będzie z tego wszystkiego rozumiało.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
dzięki andzia kurcze człowiek codziennie dowiaduje sięczegoś nowego;)))
wysłałam ci już zaproszenie na facebook'u Jak mnie zaakceptujesz to wyśle Ci propozycje znajomych naszych marcóweczek
A dajesz nr tel żebyśmy miały ze sobą kontakt jak juz wylądujemy na porodówce żeby mozna bylo innych poinformowac? Jak tak to tez wyslij na priv,a ja jak juz bede miec wszystkie numery to wyśle wszystkim osobom ktore daly swoje numery listę nr tel
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
lenusia, Agnieszka86, Lafi, Paulina, Beata26, Vernix, Sylwia2, xxElaElaEexx, koticz, Gosia27, AniaCzajka, Katarzyna1702, mamcia2013, patrycja85, Unbreakable, kika85, lusiaczek
czy ktoś jeszcze daje namiary? Jak tak to wyślijcie, a jak to już wszystkie to w tym tygodniu zrobię listę i roześlę numery
Aksa Ty chyba zmieniasz w nowym roku nr tel tak? a Depeche, offca i Paulina77?
O kimś zapomniałam?
na tej liście będzie nick z forum, imię i nazwisko i numer telefonu
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
ale teraz chociaz będa numery telefonów i jak coś to zawsze można jednej z nas wysłać sms i już wszystkie będą wiedziały co i jak