- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Na drogach uważaj, ja własnie wróciłam ze sklepu i MASAKRA jest, ślisko bardzo. Przede mną jechał facet i babka z wózkiem mu wylazła na przejście. Na szczęście z przeciwka nic nie jechało, zjechał na drugi pas i ją ominął, ale gdzie te baby (przepraszam) mają oczy? Właduje ten wózek na przejście i nie pomyśli, że jest na tyle ślisko że czasami możesz bardzo chcieć ale nie wyhamujesz.
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
no ale żeby nie było że znów rozpoczynam narzekanie na teściów to tylko napiszę że coraz blizej święta, coraz bliżej święta;))))))
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Andzia u Ciebie też drogi zaj*bane śniegiem?
No cały czas sypie. Niedawno dzwonił tata i mówił, że w Zielonej to samo, a do mojej babci na wsi nie da się dojechać bo kilka aut po drodze w rowie A ludzie jeżdżą jak jakies głupki... szaleja na drogach, nie zwolnia nawet i potem sa skutki. U mnie to widac szczególnie na trasie Lubań-Zgorzelec bo tam droga dobra i szeroka... to gnaja jak nie wiem co
A tak z innej beczki...
Dziewczyny wiecie może kiedy się zaczynają wyprzedaże? Bo nie pamiętam czy jakos po Świętach czy dopiero w lutym...?
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Unbreakable też mnie wkurzają takie baby! Przecież to chodzi o ich bezpieczeństwo i tym bardziej dziecka. A kierowca woli nie hamować na śniegu...
Patrycja mój T wczoraj do swojej mamy wypalił tekst "co mi kupisz na mikołaja?" a ona "a co chcesz?" To mój T mówi że karta do tel by mu się przydała a ona że ok kupi. I gdybym ja nie palnęła tekstu "ja też chcę" to by nawet nie pomyślała a ja dla żartów tak palnęłam!
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Patrycja a czemu to mają Cię nie akceptować? Wykształcona, mądra... co Ty trędowata jesteś?:/ Ehhh czasami ludzie mają problem nie wiadomo skąd, dlaczego i po co.
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Leniusia zadzwoń do drugiego lekarza i najlepiej z nim się skonsultuj. Może on profilaktycznie będzie kazał położyć się do szpitala. Moim zdaniem lepiej dmuchać na zimne. Przecież dziecko uciska na macicę, tak Cię zostawili z tym rozwarciem?!? niepojęte dla mnie...
Ja na Twoim miejscu wolałabym być pod profesjonalną, szpitalną opieką. Mimo wszystko. Trzymam za Was kciuki Kochana!
Patrycja dobrze, że jesteś w domu. Tak się Wami-Tobą, Gosią, Leniusią przejmuję, żyję Waszymi kłopotami, że wszystko mówię mężolowi. On też Was wspiera i każe pozdrowić. Musi być dobrze!
Odpoczywaj, nie przejmuj teściami-teściem pomyśl, że Ty będziesz wspaniałą świrką
A poziom cukru jest jeszcze w normie, ale bliżej niż dalej...jednak cii...
Dietkę dostaniesz na święta Oczywiście nie są to życzenia:)
Kasia fajnie, ze robisz się na bóstwo na święta i sylwestra, na pewno poczujesz się lepiej. Napisz po wizycie jakie są efekty:)
Sylwka głowa do góry, wszystko jest pod kontrolą z małym. Wiem, ze to trudny miesiąc dla Ciebie, ale teraz jest najważniejsze to maleństwo, które nosisz pod sercem, a braciszkowie czuwają nad nim..Nie martw się, nie zadręczaj i nie analizuj..Jesteśmy z Tobą! bądź silna, staraj się mimo wszystko.
Koticz trzymam kciuki za Twoje wizyty u lekarzy!
Mamcia nie zazdroszczę kolejnego badania poziomu glukozy, ale tego, że zobaczysz Dorianka za 3 tygodnie:)a co do diety, to idzie się przyzwyczaić teraz już zostało nam wypatrywać i odliczać dni do marca...damy radę
Dziękuję Wam za dobre słowa o Heniusiu, miło mi/nam Zaczynam dzisiaj tak jak Andzia III trymestr i 7 miesiąc ciąży:)
Życzę Wam wszystkiego dobrego na Mikołajki:)
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jestem ciekawa co tam moi teściowie wymyślą... Tak ostro zapowiadali się że dziś muszą wpaść do nas.Ostatnio kupili nam paczkę słodyczy, prawie wszystkie z marcepanem, i świrka mówi do mnie "kupiłam z marcepanem, bo ostatnio coś o marcepanie mówiłaś" a ja owszem, mówiłam "nienawidzę marcepanu"
Patrycja a czemu to mają Cię nie akceptować? Wykształcona, mądra... co Ty trędowata jesteś?:/ Ehhh czasami ludzie mają problem nie wiadomo skąd, dlaczego i po co.
Haha dobre to świrka wymiotła haha więc zajadaj marcepan.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lenusia7
- Gość
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
[/i]ehh teściowie my zrobiliśmy taki numer,że ho ho, wykminiłam z mojego małża brata żoną (uff) żeby teście w tym roku jechali na święta do córki (głupia baba wrrr) do Irlandii,bo odkąd wyjechali to na święta razem nie byli a świrka nam beczy przy stole że córeczki nie ma przy sobie, to znalazłyśmy w dwie strony za dwie osoby za niecałe 600żł bilety:D zapytaliśmy córuni czy się zgadza na przyjazd rodziców i tym o to sposobem moi teściowie na gwiazdkę dostaną bilety od nas do IR na miesiąc
HAhhaa, doobre
Moja świrka zarzekała się przez ostatni miesiąc, że na święta zostaje w domu(3 lata z rzędu nie spędziła ich z rodziną). Dorabia jeżdżąc w ciągu roku do Niemiec, pracuje tam jako opiekunka. W ubiegłym tygodniu dostała telefon, że ma propozycję spędzenia Bożego Narodzenia i Nowego Roku za większe pieniądze niż zazwyczaj.
I co? Już się pakuje..."Money, money, money,must be funny, in the rich man's world"
Jakoś nie będę za nią płakała:) wiem, wredna jestem
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
vernix-nie straszcie mnie:) B był dziś u lekarza bo miał "przegląd" i pokazał mój wynik i mówiła że spoczko:) pokazę mojej gin na wizycie za 2 tyg i mam nadzieję że potwierdzi:) a mój B też się zaangażował w życie forum-ostatnio się pytał kto ma dziś wizytę))
aksa-świetny pomysł z tym prezentem:) bilety mogliście kupić w jedną strone tylko;)
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
[/i]Byłam byłam dziewczyny bo si wystraszyłam jak nie wiem , prywatny gin powiedzial ze nie ma sie czym martwic tak sie zdarza rozwrcie ma 2 cm nie 3 musze na siebie uwazac duzo lezec zamiast jedne wizyty w miesiacu bede miala 2 . czekamy do pon jesli nic sie nie bedzie dzialo i nie powiekszy sie nie zapisze mi lekow . mowil ze pelno takich przypadkow i ze dziewczyny z rozwarciem jak ja rodza nawet po terminie . takze teroche sie uspokoiłam bo ja panikarz straszny No to teraz czekam na powrot mamy koncze obiadek i odpoczne. milego dnia i duzo prezentow od mikolaja ... o mnie chyba zapomnial nawet rózgi nie dostalam jedynie rozwarcie jesli to jego sprawka P .. buziole
Uff! Leniusia dobrze, że lekarz Cię uspokoił i monitoruje sytuację. Leż jak najwięcej, nic nie rób przed świętami, odpoczywaj i dbaj o siebie, o Was. Jesteś dzielna:)
Patrycja nie straszę Na pocieszenie możesz zjeść kinder bueno. A tak w ogóle, to wczoraj kupiłam sobie 3 opakowania i też zaraz jedno wchłonę
Kusiłyście, oj kusiłyście:)
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14